Sagt om inco Aarhus

Jeg kommer i Cash & Carry butikken to gange om ugen for at hente friske varer. Det er en fornøjelse, da jeg i forhold til at få leveret varerne, selv kan vælge mellem det store sortiment til mit hotel. Personalet i butikken er altid imødekommende, flinke og parate til at hjælpe. Frugt- & grøntafdelingen har et super lækkert sortiment, som er stort og bredt ... Og så gør det jo heller ikke noget, at priserne er markedets bedste. Jeg kan på det varmeste anbefale inco Aarhus.
- Indehaver Stig Erik Stephansen, Stephansens Hotel i Randers

Vi har meget travlt, især fra april til oktober. I denne periode har vi stor brug for at have en trofast leverandør, der kan levere den kvalitet til de priser, som vi har aftalt uden at man skal tjekke fakturaer hver gang.

Vi har tidligere handlet hos andre grossister, men havde ofte problemer med kvaliteten af deres varer og prisniveauet har været rimeligt højt. I dag handler vi stort set alle vores varer hos inco Aarhus. Her får vi super god service, gode priser, kvalitetsvarer og personalet er ikke blege for at hjælpe.
- Jette Schultz, Restaurant Martino


Hos inco Aarhus har man adgang til et bredt udvalg af gode kvalitetsferskvarer.
- Thorsten Schmidt.