Økologiske drikkevarer

Et stort udvalg til enhver smag eller anledning

Tilbud gælder d. 1. - 31. maj 2023

Udvalget af økologiske drikkevarer i inco er kæmpestort! Der er flasker, dåser og kartoner fra de små lokale bryggerier og de kæmpe store klassikere.

Gå på opdagelse i det økologiske drikkevaresortiment, som rummer alt fra juice til sodavand, øl og cider (selvfølgelig med og uden alkohol) samt spiritus!

 

Saft og juice

 

Bie's bryggeri

Saft og most fra Bie's bryggeri produceres efter autentiske opskrifter på Danmarks ældste stadigt fungerende bryghus fra 1841.

I udvalget finder du favoritter som solbærsaft, hvor smagen af solmodne danske solbær opleves eller æblemost, hvor en frisk og læskende smagsoplevelse af økologiske æbler venter. Resten af måneden fås alle Bie's 25 cl varianter til 10,00 kr. pr. flaske (ex. pant).

Byd dine gæster på en tår af Danmarks historien. Find udvalget af friske og naturlige smage af solmodne frugter og bær lige her:

 

Bornholms Mosteri

"Når du drikker most eller saft fra Bornholms Mosteri, tager du også et ansvar"

Rønne Havn ligger Bornholms Mosteri til, og her fremstilles der økologisk saft og most, der smager dejligt og samtidigt skaber jobs til socialt udsatte. På Mosteriet sættes der en ære i at rendyrke råvarens originale smag, og lige præcis dét finder du både i deres:

Solbærsaft 27,5 cl til 10,00 kr. (ex. pant)

Æblemost med ingefær 27,5 cl til 12,00 kr. (ex. pant)

Server drikkevarer fra Bornholms Mosteri til gæster med smag for socialt ansvar - hele udvalget fra leverandøren findes her:

 

Café-drikke fra Søbogaard

Søbogaard, flydende sol og sommer siden 1976

I 1980'erne drev Søbogaard den første økologiske hyldeplantage i Danmark og siden er udviklingen af produkter og varianter taget til, som også er lavet på økologiske frugter og bær. Du finder blandt leverandørens udvalg:

Citronlemonade 25 cl til 8,00 kr. (ex. pant)

Rabarbersaft 25 cl til 9,00 kr. (ex. pant)

Byd på et bredt udvalg af økologiske fristelser fra Søbogård, find flere varianter og deres priser lige her:

Økologiske bag-in-box

Prøv Æblemost lavet af 100% koldpresset, ufiltreret æblesaft fra danske økologiske æbler. Lad dine gæster nyde smagen af kraft, fylde, friskhed og sødme, som opnås af udvalgte velmodne æbler fra 2-4 æblesorter (alt efter årstiden). Resten af måneden finder du den til 65,00 kr. (vnr. 255835). 

Bag linket gemmer der sig flere varianter økologiske bag-in-box:

Find tilbud (Sjælland) Find tilbud (Jylland)
 

Hele sortimentet

Søger du efter en økologisk juice, most eller saft, som du endnu ikke har set? Så er sortimentet en tand større, og derfor kan du med is i maven tage et kig på hele kategorien. 

Alle tilbud gælder til d. 31. maj 2023:

Find tilbud (Sjælland) Find tilbud (Jylland)

Økologiske sodavand

Tilbage til toppen

 

Naturfriske sodavand

"Økologiske læskedrikke fra Fyn, der smager så fuglene synger og insekterne summer."

Med et bredt udvalg af smagsvarianter, kan du servere noget for enhver gæst. Find f.eks. deres myntebrus, som kan give din drink en naturlig smag af mynte og og let brus. 

Alle sodavand fra Naturfrisk fås til 6,00 kr. (ex. pant) og du kan finde hele udvalget her:

 

Klosterbryggeriet

"Galvanina laver utvivlsomt verdens bedste økologiske sodavand."

I alle deres produkter er det den gode autentiske smag, der fylder! Alle produkterne har derfor en ren og naturlig smag af de råvarer, der er blevet tilsat. Lige fra den naturlige smag de indeholder, til de behagelige og tilpassede blide bobler der gør drikken frisk og spændende.

I hele maj er alle varianter fra Galvanina sat ned til 12,00 kr. pr. flaske (20-35,5 cl) finde hele udvalget fra leverandøren her:

 

Økologiske sodavand fra andre leverandører:

Øl og cider

Tilbage til toppen

 

Øl med smag af fynsk forår

Denne flaske bærer på en bemærkelsesværdig duft af druer, pærer, bananer og hyldeblomst grundet anvendelsen af en belgisk gær. Smagen af hyldeblomst går igennem og giver derfor øllen en smag af forår, sol og sommer. 

Ørbæk's 33 cl Fynsk Forår 4,8% fås til 8,00 kr. pr. flaske (ex. pant) resten af måneden.

Find flere varianter fra Ørbæk's Bryggeri til samme pris, som giver dine gæster en helt særlig smagsoplevelse

 

Smagfulde oplevelser fra Svaneke

Svaneke bryghus er et 100% økologisk bryggeri, som brygger ufiltreret craft beer med udgangspunkt i fem ingredienser: vand, malt, humle, gær og tid. Fælles for dem alle er, at de hver især byder på en unik smagsoplevelse.

F.eks. byder Mørk Guld 5,7% 33 cl på en decent bitterhed af valnød, som holdes i balance af karamelnuancer og hele maj måned fås den til 12,00 kr. (ex. pant)

Gå på opdagelse i Svanekes udvalg, hvor der gemmer sig flere fremragende øl!

Alkoholfrie øl

Sortimentet for alkoholfrie drikkevarer udvides i takt med, at efterspørgslen stiger. Derfor er der også til at finde alkoholfrie varianter i det økologiske sortiment. Find udvalget og de skarpe priser lige her: 

Se tilbud (Sjælland) Se tilbud (Jylland)
 

Hele øl udvalget

Se hele udvalget af økologiske øl og find alle priserne, som gælder helt til d. 31. maj 2023 lige her: 

Se alle tilbud (Sjælland) Se alle tilbud (Jylland)
 

Cider fra Cissus Vin

Den klassiske Cider Val de Rance 4% (vnr. 229392) har en flot farve, duft af friske æbler og let syre. Derfor er den et fremragende valg til forårets lejligheder og begivenheder. Hele maj fås den til 35,00 kr. pr. flaske (ex. pant)

Til de kørende gæster, kan du også skænke et glas cider. Val de France tilbyder nemlig en bred skare af alkoholfrie cidere med forskellige smage og hele maj måned fås de til 25,00 kr. pr. flaske (ex. pant). Se nogle af varianterne herunder:

Økologiske vine

Til toppen

 

Et glas rødvin fra Rocca Maura

Servér en økologisk, flot og prisvindende rødvin for dine gæster, med friske noter af hindbær.

I 2016 vandt "Côtes de Rhône 14%" guldmedalje ved FOIRE D’AVIGNON. Rødvinen er behagelig og ligetil med fløjlsagtige tanniner. Den er særligt velegnet til charcuteri, fjerkræ eller risotto, men kan skænkes til alle lejligheder og selskaber. 

Hele maj fås den til 60,00 kr. pr. flaske (75 cl)

 

Philipson Wine

Byd dine gæster på et elegant glas rødvin med noter af kirsebær, mørkeskovbær, nelliker og balsamiske og læderagtige strejf. Smagen af "Tenuta Castelbuono 2016" byder på kraftfuld struktur og runde frugter, som flot balanceres af en frisk syre. 

Find den i butikkerne til 60,00 kr. pr. flaske (75 cl) til d. 31. maj 2023

Kan nydes ung, men vil nyde godt af lagring på flaske. 

Økologiske vine fra andre leverandører:

Økologisk spiritus

Tilbage til toppen

Wild Distillery

Midt på Bornholm ligger Wild Distillery, hvis mission er at sætte nye standarder for nordisk spiritus produktion. Omringet af den bornholmske, rå natur, fortsættes jagten på den perfekte og mest fuldkomne gin, hver dag.

Udover prisvindende gin producerer Wild Distillery også vodka. Deres REN Vodka Original tog guldet ved World Trophy Awards 2022 i kategorien "Vodka", og fås lige nu til 200,00 kr. pr. flaske (70 cl)

Se tilbud (Sjælland) Se tilbud (Jylland)
 

Nohrlund

"En cocktail bliver sjældent bedre end den spiritusbase, der bruges til at lave den..."

Med fokus udelukkende på økologisk dyrkede og certificerede råvarer, tålmodighed og gammeldags håndværk, har vores leverandør Nohrlund udviklet en helt særlig serie af økologiske spiritus.

Find den helt rette spiritusbase fra Nohrlund lige her:

Se tilbud (Sjælland) Se tilbud (Jylland)