Emballage og rengøring med omtanke

Server med omtanke

Priserne gælder til og med 30. september 2022 (der tages forbehold for udsolgte varer)

Som en ansvarlig fødevaregrossist, stræber vi efter at gøre det nemt for vores kunder at vælge de rigtige produkter, der har mindst mulig skade på miljøet. Derfor hjælper vi dig og din virksomhed med at vælge emballage og rengøring med omtanke.

Du finder det hele i vores butikker, og kan servere for dine kunder med omtanke og med en god samvittighed. Vi har en masse Bio take-away løsninger og økologiske rengøringsprodukter som følgende: 

Bio emballage

Vi tilbyder en række bæredygtige og miljørigtige kvalitetsemballage til take away fra Duni. 

Rengøring & hygiejne

Vi har et bredt sortiment af kvalitetsprodukter til alle former for rengøring, afkalkning, pleje- og vedligeholdelse fra det danske mærke Iduna, hvor produkterne bliver udviklet på Idunas egne laboratorier.  Iduna udvikler sine produkter på egne laboratorier, som belaster miljøet mindst muligt, uden dog at nedsætte kundens og egne krav til kvalitet og effektivitet. 

Desuden har vi et udvalg af miljøvenlige og økologiske vaske- og rengøringsmidler fra Sonett. Produkter fra Sonett er lavet med 100% økologiske eller biodynamiske olier og æteriske olier. 

Vi har selvfølgelig også parfumefri produkter fra Neutral. 

Husk handsker til din rengøring.

PROSENSO BIODEGRADABLE NITRILHANDSKER

NYHED

PROSENSO™ BIODEGRADABLE er et helt nyt og revolutionerende nitrilhandskeprodukt.
Handskerne er fremstillet af en ny og unik NBR-formel (Nitrile Butadiene Rubber) der gør det muligt for handskerne at blive bionedbrudt på fx. lossepladser ved mikrobiel påvirkning under både aerobe og anaerobe forhold.

Egenkontrolprogram

har du styr på kontrolen?

Vi hjælper dig nemt og hurtigt i gang med din egenkontrol og i samarbejde med vores leverandør Iduna udarbejder vi et webbaseret egenkontrolsprogram fra e-branchekoden. 

Vi har udvalgt et sæt af produkter fra Iduna, som anbefales til opstart af din grundrutine. 

Klude til alle overflader

findes i flere farver

Hos os er du altid sikret det bedste til dine daglige rutiner - og dét får du med klude og viskestykker fra Asli.

Kludene, som du finder i 5 farver, har et højt indhold af viskose (80%), som gør at kluden har en høj sugeevne. Den suger godt fra starten og holder godt på vandet, hvilket gør, at når man tørrer en blank overflade, vil der ikke ligge et ”vandspejl” med dråber tilbage.

Vask godt med naturen for øje

Udviklet med henblik på at reducere risikoen for allergi og overfølsomhed. 

Fødevaretransport med stil

Vi har termokasser i flere forskellige farver

Brugen af termokasser er ikke kun smart, fordi de holder dine kølevarer kolde. De er også enormt praktiske, da du kan pakke dine varer i dem, samtidig med at du handler. 

Husk køleposer til at holde dine kølevarer ekstra kolde i flere timer.