Fødevaresikkerhed

Alt til rengøring, hygiejne og egenkontrol

Tilbud gælder fra d. 1. - 31. oktober

Det er altid vigtigt at have styr på rengøring og hygiejne. Derudover at sikre kvaliteten af råvarer ved at overholde kølekæden

Derfor har vi et stort sortiment af alt fra termokasser til termometre, køleelemeter og meget mere!

Vi har altid alt det, du skal bruge! Hvad end det er til transportering af råvarer eller tilberedte retter, fødevaregodkendte opbevaringskasser til kølerum eller termometer, så du altid kan holde øje med temperaturen.

Find alt til fødevaresikkerheden resten af oktober til ekstra skarpe priser - gå til det du søger eller tag hele turen:

Til transporten

 

Kängabox til transporten

Opgrader dit fødevareindkøb og pak dine kølevarer direkte i termokasser. På den måde sikrer du, at kølekæden overholdes og at kvaliteten på dine varer er i top. Find dem i butikkerne resten af oktober til:

TERMOKASSE RØD 48 LTR
vnr. 317464
489,00 pr. stk.

Husk du også kan bruge termokasserne fra Kängabox til at holde mad varm - hvis du fx. skal levere mad til gæster ude ad huset. Kängabox er kendt for deres gode kvalitet og har arbejdet på, at give alle deres produkter en imponerende isoleringsevne, uanset om der skal holdes varmt eller koldt. 

Se hele udvalget på termokasser, varer som du kan kontrollere temperaturer med og endnu flere tilbud fra Kängabox: 

Egenkontrol

Få en ny rutine eller dobbelttjek, at du allerede har det hele!

 

HACCP-principperne, som er dine daglige, ugentlige og månedlige rutiner er vigtige for, hvordan fødevarer trives i dit køkken. Nogen gange kan det bare være lidt svært at sætte system i, hvordan der holdes snor i de gode vaner og i den daglige hygiejne.

Derfor udbydes der igennem vores leverandør IDUNA et webbaseret egenkontrolprogram fra e-kodebranchen skræddersyet til dine maskiner, dit køkken og dine rengøringsvaner. Gå ind og læs mere om fordelene!

I egenkontrolsprogrammet anvendes professionelle rengøringsmidler fra vores leverandør Iduna. Se nogle udvalgte produkter fra sortimentet, som fås til ekstra skarpe priser resten af oktober:

Professionel rengøring

 

Professionelle rengøringsmidler

Optimer din rengøringsrutine med professionelle rengøringsmidler fra Iduna. Vores omfattende sortiment er skræddersyet til de professionelle køkkener, hvor kravet til hygiejne og renlighed er i højsædet. Find fx deres:

GULVRENGØRING 10 L
vnr. 142725
169,00 pr. dk.

Iduna tilbyder effektive løsninger og en række produkter, som er udviklet med fokus på miljøvenlighed og skånsom rengøring, med samme kraftfulde rengøringseffekt. Udforsk det brede sortiment herunder og HUSK at følge anvendelse- og doseringsanvisningen, som altid kan ses på siden af produkterne.

 

Miljøklude til al rengøring

Miljøklude fra Asli er både til de skånsomme rengøringsmidler, men også til de hårdere rengøringsmidler. Find dem i butikkerne til:

MILJØKLUD PLA 50 STK.
vnr. 273685
80,00 pr. ks.

Find derudover også microfiberklude målrettet til overflader som glas og støv eller til universalbrug og de velkendte altmulig klude blandt tilbuddene:

 

God hygiejne er god til

Håndsæbe til den hyppige håndvask og sprit til gæsterne så snart de træder indenfor er endnu bedre stil!

Måske er det bare os, men vi synes, at det er en øv oplevelse, at sætte hænderne på en tom dispenser. Så få købt ekstra til lageret, så du har massevis til de mange arrangementer som venter i den kommende tid - fik vi sagt at der forresten er tilbud resten af oktober?

SÆBEDISPENSER SORT MOHOCO
vnr. 348645
60,00 pr. stk.

Find sæben til dispenseren og resten af udvalget på tilbud og husk, at brugen af handsker også sender et hygiejnisk signal:

 

Til opvasken og maskinerne

Opvask er uundgåeligt i ethvert køkken, og derfor er der samlet et udvalg til opvasken, som foregår i hånden og til den som foregår i maskine

Tag et kig på noget af udvalget eller se alle tilbud til opvasken og produkter til maskiner - her gemmer sig også en effektiv maskinafkalker, som er ideel til kaffemaskiner og elkedler:

Rengøringsartikler

 

Med Ultramax fra Vileda er gulvrengøringen nem og hurtig. Den smarte mobbe har nemlig et 360 graders rotationshoved og en teleskopstang, som giver dig muligheden for at justere efter dine behov. Find sættet resten af oktober til:

VILEDA ULTRAMAX SÆT
vnr. 271556 (spand) + 271558 (moppe)
250,00 pr. sæt.

Efter brug kan moppekluden komme med til vask og herefter bruges igen. Skulle der være behov for ny moppeklud, kan der altid købes nye i butikkerne: 

Til tekstiler