Højtider og fester

Foråret 2023

Gælder 1 .- 30. april 2023

Vi har over 36.000 varenumre i sortiment, hvilket betyder at du også finder alt, du skal bruge til fejring af firmafesten, bryllupsreceptionen, konfirmationen,  og sommerfesten. 

Her har vi samlet et udvalg til inspiration til de mange kommende fester og fejringer. 

Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe i butikkerne, hvis du har brug for råd og vejledning, eller søger noget helt særligt.

Velkomst

Gå til toppen

 

Grignotons - en lækker lille chorizo

Grignotons betyder "at nippe" eller "at hapse". Traditionens oprindelse er ukendt, men delikatessen blev indtaget for mange 100 år tilbage til de franske fyrsters, kongeliges og højadeliges overdådige middage. Simpelthen for at imponere gæsterne.

Grignotons smager, dengang som nu, fantastisk med fx friske figner, comté og tern af emmentaler. Så har du lyst til at imponere dine gæster, så servér Grignotons. 

 

Pølser fra Slagter Lampe

Denne nyhed i køledisken er fra Slagter Lampe. Det er brunchpølser lavet af det bedste kød fra dansk kylling. Krydret med Lampes egen krydderiblanding.

En kyllingebrunchpølse med karakter og mild krydret smag. Brug den fx som en del af din velkomst servering, i din brunchbuffet eller som snackpølse.

 

Mini-hapsere klar til fyld

Pidy seriens smagsneutrale forbagte skaller er klar til at blive fyldt  med lige præcis dét, du vil servere for gæsterne.

Pidy skallerne kan serveres med både koldt og varmt fyld og er særdeles velegnet til en tapas servering.

 

Sig det med bobler

Den klassiske måde at sige "velkommen til" er med en velkomstdrink. Et skønt glas med en mousserende vin.

Et glas fyldt med enten en god prosecco, crement, spumante, cava eller champagne giver den festlige begivenhed et godt afsæt.

Vi har naturligvis også masser af smagfulde bobler helt uden alkohol og af den både søde og tørre slags til børnene eller til de der blot ønsker "et godt glas" uden alkohol.

Snacks

Til toppen

Forret / appetizer

Til toppen

 

Kammuslinger

Sepios kammuslinger (scallops) fra USA findes på frost. En velsmagende klassiker til forretten, der som bekendt kan tilberedes på mange forskellige måder.

Grill eller lynsteg dem ved høj varme og servér med en lækker salat og et godt stykke brød - eller hvorfor ikke bruge dem som en ekstravagant ingrediens i en skaldyrssuppe.

 

Cavi-art

Det ligner kaviar (caviar) både i konsistens og udseende, men er en efterligning (imitat), der fremstilles af havtang.

Cavi-art er dermed et plantebaseret produkt, der kan erstatte den traditionelle fiskerogn i dine anretninger

Cavi-art føres i flere forskellige farver og smagsvarianter. Fx citron, jordbær, balsamico, sort, rød, grøn og et lakseørredrogn imitat.

 

Nordic Snails - én af De små giganter

Blandt incos "De Små Giganter"* finder du Nordic Snails, der er en sneglefarm ved Roskilde, drevet af iværksætterparret Ditte og Carsten.

Det er en spændende historie med disse snegle, da det oveni også er en bæredygtig produktion fra frilandsfarm og er manuelt håndteret fra primærproduktion til slutprodukt.
Sneglene fra Nordic Snails er skabt med passion og nænsomt tilberedt for at opnå den bedste smagsoplevelse.

*Vil du læse mere om de andre små danske producenter, vi kalder "De Små Giganter", klik her

Hovedretten

Til toppen

Skal der fisk på menuen? Vores fiskeafdelinger får hver dag frisk fisk, som vi sælger til skarpe dagspriser - og det dygtige personale hjælper gerne med fileteringen.

 

Dansk gris fra Danish Crown

I hele april får du ekstra gode engrospriser på kamfilet, ribbensteg og hakket grisekød fra Danish Crown. Det er kød fra danske grise, hvilket betyder, at grisene er født, opdrættet og slagtet i Danmark.

 

 

Put Lampe på grillen

Består menuen til sommerens personalefest af lækkerier på grillen, så er pølserne fra Slagter Lampe et must!

Lige nu får du de lækre sønderjyske grillpølser til en ekstra skarp kilopris. Og det gælder faktisk også den populære variant med bacon og ramsløg!

Er du til nyheder, så kan vi godt anbefale, at du prøver denne saftige nyhed: En krydret grillpølse lavet af grisekød og tilsat Slagter Lampes egen krydderiblanding med paprika. Pølsen er inspireret af pepperonipølsen og kan anbefales at servere med salat og groft brød.

Tilbehør til hovedretten
Til toppen

Som kunde i inco har du adgang til over 36.000 varenumre. Det betyder også, at du kan være sikker på at finde et stort udvalg af produkter i god kvalitet, der allerede er klar til brug i køkkenet. Så sparer du tiden på at preppe det hele.

Lækre, velsmagende kartoffelsalater, coleslaw og pastasalater - klar til servering.

Se udvalg

Prisvindende spanske og italienske olier samt økologisk balsamicoeddike fra Hippie House.

Se udvalg

Oscars fondkoncentrater og smagskrydderier fra Lantz gør det legende let. Også veggie varianter.

Se udvalg
 

Umami

Den kendte kok og iværksætter, Frank Lantz har udviklet denne serie af plantebaserede UMAMI smagsvarianter.

Alle varianter er granulater og  kan tilføres alle retter i det salte køkken, hvilket betyder, at vejen til umamismagen i de plantebaserede retter er legende let.

De 8 varianter er alle økologiske og indeholder smagsnuancer som oksekød, kylling og blåskimmelost - men 100% veganske.

 

Eriks saucer

I incos sortiment finder du et stort udvalg af den svenske kok Erik Lallerstedts saucer. I serien af Eriks saucer indeholder der varianter for enhver smag. 

Lige nu får du aïoli/aioli og de klassiske saucer som bearnaise, hollandaise og pebersauce til en ekstra skarp engrospris. 

 

Artiskokhjerter og fyldt peberfrugt

Hele og kvarte grillede artiskokhjerter eller chilifrugter med fyld af pikantost og tun. Du finder selvfølgelig det hele i den italienske Ponte Sisto-serie.

Fra Makedonien tilbyder vi de traditionelle og sprøde og pikante kirsebærpeberfrugter fyldt med en lækker cremet ost. Alt sammen til en ekstra skarp pris i hele april.

Desserten

Til toppen

 

Ponthier

Fra vores leverandør, Ponthier finder du frugtpuréer, der er uundværlige i et køkken og kan bruges til et utal af muligheder, som fx is, til cocktails/drinks, til kager, ja kun fantasien sætter grænser.

Med Ponthier er du sikret et produkt af høj fransk standard, der gør det nemt for dig at sætte DIN signatur på selv ready-to-serve desserter.

Gør som mange andre og brug Ponthier i din madlavning!

Kager

 

Fristelser fra frost

Du har måske allerede smagt på de lækre kager og tærter fra Danish Group Aps (tidligere Arminé) til en af de mange smagsdemoer i vores butikker i København og Glostrup. I hele april får du et udvalg til en ekstra god engrospris.

Fx den populære Toscatærte med rabarber, der kommer i portionsanretninger á 95 g. Denne klassiske tosca-kage med rabarberstykker er toppet med mandelflager. Kagen er i øvrigt laktosefri.

 

Kager og brownies

På frost finder du også masser af de fristende dessert-kager fra Signaturkonditoriet by Miss Bagel. 

Find fx kagen til chokoladeelskeren nemlig den helt fantastiske brownie med blød choko-topping. Kagen er udskåret i 24 stykker og er klar til servering efter optøning og netop fordi den er udskåret, kan du lidt beregne din kuvertpris.

Du kan også vælge en chokoladebrownie med store stykker af valnødder.
Bagt i Danmark. Med smør og en 70% chokolade

Gør det nemt at servere de populære desserter chokoloademousse Quenelle og panna cotta. Eller top kagen med en god Créme Anglaise med bourbon-vanille i en flyvende fart.

Se udvalget
 

Fra Dina Food har vi blandt andet skønne dessertbarer, som nemt skæres i pæne, ensartede portioner. Og de håndlavede cremede cheese cakes med en smørbagt bund af digestivecrumble og luksuriøs ostekagefyldning.

Se udvalget

Is-desserter
Til toppen

 

Frimavafler og topping

Anret favorit-isen i en knasende sprød Frimavaffel. Top med flydende karamel fra den praktiske non-drip flaske eller drys med kulørt krymmel og en crunch af saltkaramel fra Nic-serien.

 

Plantebaseret is
Føres i butikken i København og Glostrup

Ice Bakers er dansk og lokaliseret i naturskønne Thy, hvor virksomhedens to connaisseurs Claus & Rasmus’ vigtigste opgave er at udvikle fremtidens isdesserter til alle isglade danskere.

Ice Bakers sætter en stor ære i at tilbyde en is til ALLE – derfor er deres produkter 100% plantebaserede. Uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet.

Småt & sødt
Hvad frister mest? Italienske chokoladetrøfler og franske macarons. Eller Lindt chokoladekugler, Quality Street og Toms festival chokoladekarameller? 

Kaffe

Til toppen

 

Eksklusivt ristet for afdelinger under Dansk Cater 
(inco Cash & Carry, AB Catering, BC Catering)

Baristaserien er økologisk og lavet på 100% Arabicabønner. Kaffen kommer i poser á 1 kg, som er fremstillet i genanvendt plast, og smager skønt, uanset hvilken type du vælger.

I serien finder du 3 varianter (hele kaffebønner): CaffeCrema, Filterkaffe og Espresso.

Har en balanceret smag med noter af mørk chokolade, honning og citrusfrugter.

Drikkevarer

Til toppen

 

Gode øl i sortiment

Vi har masser af øl fra ind og udland på hylderne - både med og uden alkohol.

Du finder blandt andet de økologiske øl fra Nørrebro Bryghus i mange populære varianter. Heriblandt New York Lager, Stuykman Weissbier og den stærkere Nordvest Porter.

 

San Miguel

Den spanske vidunderlige øl, San Miguel finder du også på hylderne i afdelingerne sammen med andre gode øl, som naturligvis også kan være den alkoholfri og den glutenfri variant.

 

 

Shots

Efterhånden som festen skrider frem og musikken spiller melder lysten til et godt shot sig ofte.

I hele april har vi sat en ekstra skarp pris på 70 cl flasker med Gajol-shots i mange varianter, såvel som Nørregades Ugler og Kongen af Danmark.

 

Borddækningen

Til toppen

 

Duni Finess

Servietterne fra Duni findes i mange størrelser og farver. Du kan altid være sikker på at finde et godt match til din arrangement.

Søger du noget særligt? Så sig det til os.

De hvide Finess servietter str. 33 x 33 og 40 x 40 cm i 2 og 3 lag er på tilbud hele april måned.

 

Stearinlys

Candle light dinner eller bare en hyggelig middag. Du finder altid gode tilbud på stearinlys - netop nu findes både hvide og røde bloklys, samt de hvide kronelys med en brændetid på op til 14 timer til en ekstra god pris.

Skal stemningen sættes med fyrfadslys er der også et godt udvalg.