Økologien på menuen

inco sætter fokus

Året rundt finder du økologiske varer på alle hylder i vores butikker.  

Vi er derfor gået på jagt i egne butikker og har udvalgt en række skønne, økologiske produkter i alle afdelinger.

Kød & grønt
Her finder du både oksekød, kylling, charcuteri og dejlige danske kartofler - økologiske, naturligvis.

 

Rokkedahl økologisk kylling er indbegrebet af kvalitet og bedre dyrevelfærd på menukortet

"De er alle langsomt voksende racer, der har levet et aktivt, godt og naturligt liv med adgang til det fri. Hos Rokkedahl Kylling gør vi os nemlig ekstra umage i alt, hvad vi gør for at skabe bedre dyrevelfæd." - Rokkedahl

Rokkedahl Kylling rykker kort sagt spiseoplevelsen gastronomisk og giver signatur til din menu.

◼ Adgang til det fri

◼ Langsomt voksende race

◼ Økologisk grovfoder

Sikre hits på menuen
Find en masse gode økologiske hits, som helt sikkert vil passe perfekt til din næste servering

 

Flensteds økologiske kartofler

"Vi vil dyrke fremtidens spiseglæde for alle, på en ansvarlig og bæredygtig måned. Derfor producrer vi med omtanke og respekt for råvarerne, og den natur de kommer fra. Vi stræber efter den bedste kvalitet og certificering af vores råvarer, produktion og færdige produkter". - Flensted

Man behøver ikke gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet, når varen er preppet, så du kan spare tid i køkkenet.

Mejeri
Der er masser af ost, æg, fløde, smør, cremefraiche og plantebaserede drikke, der bærer det økologiske mærke på emballagen. Derfor er det også en del af vores brede sortiment.

 

Danæg

Udvalget af økologiske æg fra Danæg er stort. Her iblandt også både æggehvider, æggeblommer og helæg på flasker - lige til at gå til.

Blandt æg i bakke finder du Solblomme, med mærket "Danske æg", der betyder at du støtter danske landmænd, og deres indsats for ansvarlig produktion fra gård til bord.

"Solblomme økologiske æg kommer fra danske høner, der har fri adgang til udendørs hønsegårde og masser af frisk luft. Æggeblommerne får deres smukke solgule glød fra vores specielle sojafri fodersammensætning. Emballagen er af 100% genbrugsplast." - Danæg

 

Økologi for store og små

Blandt de mange økologiske drikkevarer, som du finder i mejeriafdelingen i vores butikker, er de populære Matilde Kakaomælk i en økologisk variant.

Perfekt til nybagte boller af økologisk mel, smurt med iskoldt økologisk smør.

Naturli'

Lige nu er der masser af tilbud på Naturli' serien. Fx økologisk smørbar, usødet mandeldrik og soyadrik med kakao.

 

Thise

Fra Thises økologiske mejeriserie kan du lige nu spare penge på fx skyr, cremefraiche og pisekefløde.

"Vidste du, at vores dygtige personale i mejeri elsker at hjælpe dig med at finde den rette ost til din menu eller anretning?"

Castello

De økologiske, bløde oste i Castelloserien er ikke til at stå for. 

 

Arla Unika

De unikke oste er udviklet på baggrund af en gastronomisk efterspørgsel i det professionelle køkken.

Drikkevarer
Uanset om du søger øl, lemonade, æblemost, ingefærsaft eller en god flaske vin, så kan du være helt sikker på at kunne vælge en økologisk variant.
Vi har samlet en række af dem herunder, men det er mange flere i butikkerne - spørg os, hvis du søger noget særligt.

Øko. spiritus

Vi har tilbud på økologisk gin, tequila, pastise og likør

Øko. vin

Vi har tilbud på økologisk hvidvin, rødvin, portvin og cava

Øko. øl, vand & juice

Vi har også tilbud på fx Adelhardt, Bie's, LemonAid og ChariTea 

 

Nørrebro Bryghus

Denne økologiske serie af specialøl fra Nørrebro Bryghus rummer populære flasker som Stuykman Weissbier, Porter, Ravnsborg Rød, Bombay IPA... og den skønne New York Lager i både flaske og på dåse.

Grønne klassikere

 

Adelhardt sodavand og saft

Husk øko snacken!

 

 

Energi på farten

Den rene, ærlige smag - baseret på kun tre hovedingredienser: Dadler, mandler og cashewnødder i en økologisk kvalitet - giver dig den gode følelse af at spise med både god samvittighed og nydelse. Fås i flere varianter.

Frost

 

 

Økologiske jordskokker

Frigodan økologiske jordskokker i skiver er velegnet som tilbehør til kød. Deres friske smag vil helt sikkert være et hit til næste servering.

 

Lækker sandwichbrød

Økologiske Subs skabt til det gode sandwichfyld. Kombinationen af en tæt blød krumme, blød skorpe og kort bid giver en god spiseoplevelse. Brødets størrelse og stuktur giver en sandwich, som er nem at holde om og let at spise. Brødets stuktur er med til at sandwichfyldets friskhed og smag bevares og sikrer kvaliteten af den færdigsmurte sandwich. Den økologiske sub er forskåret og drysset med græskarkerner og havregryn.

Kolonial

 

 

Økologisk italiensk balsamico 

Balsamic Vinegar of Modena Serie 15 er en udsøgt eddike, som er en hyldest til den traditionelle italienske madkunst. Med sin dybe farve, rige smag og fløjlsblød konsistens er denne serie en ægte delikatesse, der er modnet til perfektion gennem mange år. Den tilføjer en sofistikeret dybde til retter og kan løfte en simpel salat til gastronomiske højder. Serie 15 er ikke blot en eddike; det er en rejse gennem tiden, der afspejler Modenas rige kulinariske arv.

 

Barista Coffee

Barista Coffee Caffe Crema er en indbegrebet af fin kaffekunst, nøje udvalgt for den kræsne kaffedrikker. Med en perfekt balance mellem styrke og blødhed, byder denne kaffe på en rig, fyldig smag, der glider silkeblødt over ganen. Hver kop afslører de nuancerede noter af chokolade, nødder og karamel, hvilket gør den ideel for dem, der ønsker en kaffeoplevelse udover det sædvanlige. Barista Coffee Caffe Crema er ikke bare en kaffe – det er en hyldest til det håndværk og den passion, der ligger bag hver bønne."