Premiere: NEUTHOX® - Nyt vandbaseret desinfektionsmiddel

NEUTHOX® er et nyt, banebrydende desinfektionsmiddel, der indeholder samme aktive stof, som kroppen selv producerer til at bekæmpe bakterier og vira. Det er et effektivt alternativ til spritbaseret desinfektion, der samtidigt er skånsomt for huden. Produktet er vandbaseret og helt fri for skadelig kemi. Du kan derfor trygt anvende NEUTHOX® på både huden og alsidige overflader.

Brug eksempelvis NEUTHOX® til desinfektion af overflader såsom borde, skabe, håndtag, maskiner, hænder og meget mere.

NEUTHOX® produceres i Danmark af virksomheden Danish Clean Water, som er specialister i at producere naturlige og effektive desinfektionsløsninger.

Både hånddesinfektion og overfladedesinfektion fås i 1 liters flasker og 5 liters dunke.

Klik på knappen herunder, læs datablade og se alle vores NEUTHOX® produkter i sortiment (kræver login)

Se alle NEUTHOX® produkter
 

Derfor skal du anvende NEUTHOX®

Sikkert at bruge

Desinfektionsmidlet indeholder ikke skadelige kemikalier, og det giver hverken gener i luftveje, på huden eller skader på materialet.

Skader ikke miljøet

NEUTHOX® er produceret under miljø- og klimaneutrale forhold, og det har ingen skadelig effekt på miljøet.

Kræver ikke værnemidler

Det er ikke nødvendigt at bruge værnemidler i forbindelse med NEUTHOX®. Midlet er egnet til både hud- og overfladedesinfektion.

 

Sådan fungerer NEUTHOX®

NEUTHOX® er baseret på hypoklor - så når det lugter af svømmehal, så ved du at det virker. Du kan anvende NEUTHOX® på et væld af forskellige overflader lige fra håndtag, gelændere og bordplader til maskiner, knapper og kontaktpunkter, hvor hyppig desinficering er nødvendig. Det skal bruges ufortyndet, og det er ikke nødvendigt at skylle efter med vand. NEUTHOX® hånddesinfektion kan desuden anvendes til at desinficere hænder, når håndvask ikke er mulig.

NEUTHOX® er et effektivt vandbaseret desinfektionsmiddel, som består af hypoklorit og hypoklorsyre – det samme aktive stof, som vores krop producerer for at beskytte os mod bakterier, vira og infektioner. Hypoklorsyren bryder cellevæggen på bakterier og vira, og den er så effektiv, at man kun behøver den i meget lave koncentrationer på 0,02%. Det gør også, at væsken er helt sikker at bruge.

NEUTHOX® er det første ikke-alkoholbaserede middel godkendt til hånddesinfektion i Danmark, hvilket også er med til at gøre det til et helt unikt produkt.

Fordelene ved NEUTHOX®

Efterligner naturen

Med sit indhold af hypoklorsyre efterligner NEUTHOX® den måde, som kroppens immunforsvar naturligt bekæmper fremmede bakterier og vira på.

Skal ikke efterskylles

NEUTHOX® kan benyttes ufortyndet som overflade-desinfektion. Du behøver ikke efterskylle med vand efter du har desinficeret med produktet.

Miljøvenligt produceret

NEUTHOX® er godkendt af Miljø og Fødevareministeriet, og er produceret under miljø- og klimaneutrale forhold uden skadelig effekt på miljøet.

Allergi- og miljøvenlig

NEUTHOX® giver ingen gener i hverken luftveje eller på huden, og  kan med anvendes på alsidige overflader og samt som hånddesinfektion.