Vildt bestilling

Det lækre vildtkød er kommet på hylderne og vi har lavet et smart bestillingssystem, så du nemt og hurtigt kan reservere lige præcis dét vildt, du ønsker.

Bemærk: Du skal bestille senest søndag kl. 23:59, hvorefter du kan hente varerne (i den valgte butik) den efterfølgende torsdag.

Vi glæder os til at modtage din bestilling.

Vildtkød er en lækker spise, og hvis du ikke allerede har givet dig i kast med retter, der indeholder eksempelvis krondyr eller gråand, så er det bare med at komme i gang. 

Fælles for vildtkød er, at det er meget mørkt i kødet og har en kraftig smag. Derfor går det også godt sammen med tilbehør, der har en lidt syrlig og frisk smag såsom bær. Vil du lave en ret, der emmer af efterår, så kan du eksempelvis servere vildkødet sammen med veltilberedte rodfrugter og smagfulde krydderurter. Uanset om du skal bruge det til en finere servering eller til et hverdagsmåltid, så er mulighederne endeløse for at sætte smagen af dansk natur på menuen. 

Kend dit vildt - se herunder!

Krondyr

Krondyret er Danmarks største vildtlevende dyr, og er en lækker delikat spise. Kødet kan tilberedes på adskillige måder og kombineres med mange forskellige slags tilbehør. Blandt andet kan det med fordel tilberedes sammen med lækre krydderurter og ikke mindst portvin.

Gråand

Gråanden er den mest almindelige and i Danmark, og du kan finde den næsten overalt, hvor der er vand. Hannen kan kendes på dens grå fjer, brune bryst, grønne hoved og gule næb, mens hunnen har en brunlig farve, så den let kan skjule sig. Som med alt andet vildtkød, sidder der rigtig meget smag i selve kødet, og du kan få noget lækkert kød næsten uanset, hvilken tilberedningsmetode du vælger at anvende.

Dådyr

Dådyret er udbredt i både Europa samt Nordamerika og er den 2. største hjorteart, vi har i Danmark. Som med kødet fra krondyret er dådyrkød også meget krydret og smagsfyldt. Prøv eksempelvis en helstegt dyrekølle serveret med rodfrugter og krydderurter.

Skovdue

Skovduen er udbredt i det meste af Europa, Nordafrika og det vestlige Asien, og det er den mest almindelige dueart i Danmark. Du kan kende den på dens blågrå farve og hvide mønster langs vingerne og halsen. Igen et vildtdyr, der kan tilberedes på forskellige måder, og med forskelligt tilbehør. Et eksempel kunne være at tilberede den sammen med rødvin, fløde og svampe.