Alt dét ekstra

Som kunde i inco Cash & Carry, arbejder vi altid på, at du får den bedste oplevelse, hvad enten det gælder faglig viden, vareudbud eller vores kundeservice.
Indimellem har vi ekstra fokus på en vare eller en varegruppe, som kan skabe ekstra viden til dig i din hverdag. Her vil du kunne finde inspiration til en/flere
specifikke vare hele året rundt.

Vild med østers

Bliv klogere på den lille delikatesse, som også kaldes havets kronjuvel. Se vores forskellige inspirationsfilm, som er lavet i samarbejde med Henrik Nielsen fra Restaurant Sølyst.

Find også gode idéer til lækre opskrifter med østers.

Happy Chicken - din velfærdskylling

Vi ønsker at have fjerkræ i vores butikker, hvor vi ved, at der har været fokus på dyrets ve og vel.

Læs mere om det ved at trykke på knappen forneden.

Udlejning af fadølsanlæg

Er du kunde i inco København eller Glostrup, kan du nu leje fadølsanlæg i vores drikkevare-afdelinger. 

Så læs mere om det her neden under.

Cykel levering til kunder i indre København

Står du akut og mangler noget, så benyt dig endelig af vores grønne cykel-levering. De skønne lad-cykler kan nemlig suse gennem København på ingen tid, så det er bare at give os et kald, så løser vi det sammen.

Vil du vide mere om hvordan det fungere, så tryk på knappen.

Duni forseglingsmaskine

Med Duniform forseglingskoncept får du en løsning, der er hygiejnisk, brugervenlig og er med til at skabe mindre madspild. 

Konceptet sikrer optimal hygiejne, længere holdbarhed og sikker transport. 

Gør din mad mere indbydende at se på, uanset om det er til take-away eller opbevaring.  

 

Se mere ved at trykke på knappen.

RUNDT OM OLIVEN

Månedens specialitet

"Alle oliven starter med at være grønne. Men i takt med at de modner, og olien i olivenen udvikles, bliver de mørkere i farven. Grønne oliven er altså derfor høstet tidligere end de sorte oliven, og er mere faste i kødet, end de sorte, som er blødere, på grund af det højere olieindhold."

Bliv (måske) klogere på oliven når vi sætter fokus på nogle udvalgte i denne første udgave af Månedens specialitet.