Velkommen til De Små Giganter

I over 100 år har vi været stolte af vores sortiment og ikke mindst vores evne til at udvikle det.

Vores samarbejdspartnere strækker sig fra de kæmpestore på det danske marked, til de udenlandske aktører og ikke mindst til de helt små aktører, som helt sikkert har potentiale til at vokse sig større.

Som bekendt er vi en leverandør til alle. Vores kunder styrer vores sortiment, udvalg og bredde, således man altid vil finde varer, som falder i den enkeltes smag.

Hvem er De Små Giganter?

"De Små Giganter" er ikke en lukket klub, men dog alligevel.

Vi har nemlig opsat 2 simple kriterier for, hvem vi kalder for "De Små Giganter":
◼ Dansk producent
◼ Danske produkter – og gerne lokalt produceret

 

Hvad De Små Giganter vil give dig

Masser af historie! Så kort kan det siges.

De Små Giganter er passionerede leverandører, som alle har dét tilfælles, at deres produkter har en god, spændende historie. Flere gange i løbet af et kvartal vil du derfor opleve "De Små Giganter" i vores butikker.


”Mad med en historie smager bedre”.

Aktuelle Små Giganter

Bælg

"Med nøje udvalgte råvarer er vores økologiske konfekt hapsere et ambitiøst og dedikeret forsøg på at lave mere bæredygtig konfekture. Vi bruger økologiske danske bælgfrugter, fordi det både er godt for biodiversiteten på markerne, og fordi det smager himmelsk i kombination med mørk chokolade. Brug af danske bælgfrugter er på én og samme tid innovativt og jordnært. Derfor har vi valgt at kalde vores konfekture for Klimasød®.


Vores hapsere er desuden lavt på sukkerindhold, højt på kostfibre og protein samt gluten- og laktosefri – helt uden at vi har gået på kompromis med smag og kvalitet. Vi er derfor stolte af at kunne præsentere BÆLG® konfekt hapsere i fire smagsvarianter – håndlavet på danske økologiske kikærter og overtrukket med mørk chokolade."

- Bælg

Fås i varianterne: Mint, original, pistacie & orange 

Lime Food (Marie-Noras Brød)

Klik for udvalg og priser (kræver login)
 

Lime Food (Marie-Noras Brød)

 "Marie-Noras brød er et lokal, dansk håndværk, bagt i Roskilde.  Dejen fermenterer i op til 24 timer og bages ved høj varme, hvilket sikre en unik sprød skorpe. Brødet har en dejlig fugtig krumme med en karakteristisk smag, som går godt med alt."

- Lime Food

 

Fås i varianterne: Kuvertbrød (24 x 42g), Panini: 64,99 (8 x 175g), Foccacia (1,5 kg): Tomat, peber & hvidløg eller rosmarin

Hostile hot sauces

En hot sauce, der smager af mere end bare den stærke chili. Manden bag er født og opvokset i det sydlige Californien, hvor hot sauces er en selvfølgelighed. Og derfor er det også en selvfølgelighed, at det skal være en god kvalitet, der komplimenterer ethvert måltid.

Find bl.a. varianterne: West coast heat, jalapeño & lime, ginger habenero og roasted garlic. 

Sauce Umami

"Hos Sauce Umami er vi faktisk ret stolte af at kunne præsentere dig for de første og eneste ægte økologiske emulgerede saucer på markedet. 

Klassisk Béarnaise, Chili Béarnaise og Hollandaise, der alle er pisket med rigtigt smør, rigtige æggeblommer og vores helt ”egen” Béarnaise-essens, estragon og krydderier, præcist som en kok ville gøre det i et professionelt køkken.

I Sauce Umamis køkken er valget af gode, ægte råvarer altafgørende for slutproduktet, og derfor har vi udelukkende valgt de bedste kvaliteter, lige fra rigtigt økologisk dansk smør, danske økologiske æg — til selve sjælen i vores saucer — nemlig ”essensen”, der skal give saucen den helt perfekte syrebalance."

- Sauce Umami

 

Varianterne: Béarnaise, Chili Béarnaise, Hollandaise 180g/glas

Sweet North

Ærli' flødeboller er udviklet i et køkken på Fyn, hvor Michael ønskede at skabe en flødebolle med den perfekte smag. 

 

Han beskriver resultatet således:

Chokoladen: Overtrukket med 60% økologisk chokolade, for at give den perfekte crunch og sikre den perfekte balance mellem sødme og bitterhed.

Skummet: Grundet opskriften kan skummet i Ærli' Flødebollen holde sin cremede og fyldige konsistens markant længere end andre specialflødeboller. Vi tilsætter citronsyre for at give et afbalanceret modspil til chokoladens bitterhed og skummets sødme.

Bunden: 60% økologisk chokolade, tilsat knasende kakaonibs (ristede kakaobønner), der giver det optimale modspil til de resterende elementer.

 

Ærli' flødeboller føres i varianter med og uden kokos

Til vores leverandører: Vil du gerne være en af "De små giganter"?

Send os en mail med din kontaktinfo, så er du godt i gang. 

Ja tak, send mig information