inco Cash & Carry tager forebyggende tiltag mod spredning af corona-virus

(Opdateret 18. marts 2020 kl. 13.00)

En tryg handel i alle vores butikker

Vi holder åbent, helt som normalt, og vi følger selvfølgelig myndighedernes anvisninger. Overalt vil der være afspritningsmuligheder, og handsker vil ligge frit til brug. Der vi også være adgang til vand og sæbe.

I vores store butikker vil medarbejderne holde afstand, og det beder vi selvfølgelig også dig om. For alles sikkerhed.

Løbende rengører vi og spritter af, herunder vores håndscannere.

(Opdateret 12. marts 2020 kl. 13.00)

inco Cash & Carry ser med alvor på situationen omkring Corona-virussen, følger løbende udviklingen og tager en lang række forholdsregler – baseret på Sundhedsstyrelsen anbefalinger. Vi har som altid fokus på høj hygiejne og sikker håndtering af alle fødevarer og i denne periode følger vi op med en række ekstraordinære tiltag. 

 

(Nyeste informationer pr. 12/03 kl. 12.00)

  • Vi gør opmærksom på, at inco-butikkerne holder åbent som vanligt og følger de angivne åbningstider. Vi har varer på hylderne og får løbende nye leverancer. Vi beder samtidig alle kunder om at tage hensyn til hinanden og efterleve myndighedernes anbefalinger.

Foranstaltninger

  • Medarbejdere, som har besøgt et risikoområde, må de første 14 dage efter hjemkomst IKKE møde på arbejde.
  • Erhvervsmæssige rejseaktiviteter til risiko-områder indstilles og medarbejdere opfordres til nøje at overveje alle rejser og planlægning af kommende rejser.
  • NYT: Forsamlinger med flere end 100 deltagere er blevet udsat eller aflyst.
  • Mødeaktivitet med eksterne gæster begrænses til et minimum og her er fokus på de anbefalede tiltag under møder.
  • Alle samarbejdspartnere og leverandører til inco informeres om, at deres medarbejdere ikke må besøge vores butikker, hvis de indenfor 14 dage har besøgt et risikoområde.
  • inco holder sig løbende orienteret om Sundhedsstyrelsen anbefalinger og er klar til at justere på vores forholdsregler. Derfor kan denne side blive opdateret med nye retningslinjer.
  • Hvis du som kunde eller samarbejdspartner til inco har specielle forespørgsler eller spørgsmål, så kontakt venligst din konsulent eller din lokale inco-butik.

 

Se og læs mere her:

Miljø- og Fødevareministeriet

Alt om coronavirus/COVID-19 - Sundhedsstyrelsen