inco Cash & Carry tager forebyggende tiltag mod spredning af corona-virus

(Opdateret 15. maj 2020 kl. 14.30)

En tryg handel i alle vores butikker

Vi holder åbent, helt som normalt, og vi følger selvfølgelig myndighedernes anvisninger. Overalt vil der være afspritningsmuligheder til fri afbenyttelse og naturligvis vil der også være adgang til vand og sæbe.

I vores store butikker vil medarbejderne holde afstand, og det beder vi selvfølgelig også dig om. For alles sikkerhed.

Løbende rengører og spritter vi af på alle kontaktoverflader, herunder håndscannerne. 

 

(Opdateret 15. maj 2020 kl. 14.30)

inco Cash & Carry ser med alvor på situationen omkring Corona-virussen, følger løbende udviklingen og tager en lang række forholdsregler – baseret på Sundhedsstyrelsen anbefalinger.

Vi har som altid fokus på høj hygiejne og sikker håndtering af alle fødevarer og i denne periode følger vi op med en række ekstraordinære tiltag:

Al personale bliver løbende orienteret omkring vores egne tiltag i ift. Covid 19 smitten. Tiltagene udvikles løbende i forlængelse af myndighedernes retningslinjer. 

Al personale har adgang til håndsprit og har procedure for rengøring ved arbejdsstationer, som bliver delt.  

Foranstaltninger

  • Medarbejdere, som har besøgt et risikoområde, må de første 14 dage efter hjemkomst IKKE møde på arbejde.
  • Erhvervsmæssige rejseaktiviteter til risiko-områder indstilles og medarbejdere opfordres til nøje at overveje alle rejser og planlægning af kommende rejser.
  • Mødeaktivitet med eksterne gæster begrænses til et absolut minimum og her er fokus på de anbefalede tiltag under møder.
  • Alle samarbejdspartnere og leverandører til inco Cash & Carry informeres om, at deres medarbejdere ikke må besøge vores butikker, hvis de indenfor 14 dage har besøgt et risikoområde.
  • inco Cash & Carry holder sig løbende orienteret om Sundhedsstyrelsen anbefalinger og er klar til at justere på vores forholdsregler. Derfor kan denne side blive opdateret med nye retningslinjer.
  • Hvis du som kunde eller samarbejdspartner til inco Cash & Carry har specielle forespørgsler eller spørgsmål, så kontakt venligst din konsulent eller din lokale inco Cash & Carry butik.

 

Se og læs mere her:

Miljø- og Fødevareministeriet

Alt om coronavirus/COVID-19 - Sundhedsstyrelsen