• Hos os får du altid førsteklasses kød; uanset hvilket udskæring og prisklasse du vælger. Da du både kan se og føle på kødet, har du altid mulighed for selv at vælge præcis det stykke kød/den udskæring, som du vil have.

 • Vi har kød fra utrolig mange lande, så du kan være sikker på, at få lige præcis den kvalitet du vil have. Læs mere om de forskellige lande her 

 • Du kan altid spørge vores dygtige team af slagtere og butiksmedarbejdere, hvis du har brug for viden, vejledning og ønske om særlige udskæringer. I vores produktionslokale i København skæres der efter DINE ønsker og behov. Vi kan fx tilbyde formbøffer, på den vægt du ønsker, kød i strimler, tern og skiver samt stegeflæsk, også efter din ønskede vægt.

 • I inco i København tilbyder vi også at krogmodne dit kød. Kødet hænger 3-4 uger eller efter dit ønske. Krogmodet kød er fantastisk i både smag og struktur, dette skyldes at kødets egne enzymer går i gang med at nedbryde kødets fibre, hvilket giver den unikke mørhed.

 • Dansk Gastro kalv er et koncept udarbejdet i samarbejde med Danish Crown Beef og Dansk Cater, som inco Cash & Carry butikkerne er en del af. Det handler kort og godt, om lyst og lækkert kød fra kalve, der er født og opvokset i Danmark, som går frit og har ekstra plads. Kødet er udvalgte kalve af kødkvæg, såsom Charolais, Dansk Blåhvid og Hereford. Alle kalve er født og opvokset i Danmark og de har ekstra plads i staldene og adgang til frie arealer. Foderet består af både råmælk og grovfoder.

 

 • Vi har mange udskæringer af både kylling-, kalv- og oksekød, som er Halal mærket. Du kan i vores onlinesortiment på inco.dk sortere efter Halal-ikonet og se de varer, som er Halal. Har du ikke adgang til onlinesortimentet, kan du få det her.  
 • Vores sortiment inden for økologisk kød vækster. Friland Økologi er det økologiske mærke inden for både okse- og grisekød. Alt kødet kommer fra dyr, som er født, opvokset og slagtet i Danmark. Grisene fødes i hytter på græsmarker i den fri natur, og kvæget kan græsse frit på grønne marker om sommeren. Både grisene og kvæget har adgang til frisk luft hele året. 
 • Vores sortiment af pølser, pålæg, fjerkræ og salater er også dækkende ethvert behov. Uanset om du skal lave den helt store tapasanretning eller fylde fyld i din bagel eller sandwich, så har vi et bredt udvalg, både af salater, charcuterie, pølser og patéer. Og det meste af det, kan du både få som helt pålæg og i en sliced version.
 • Vores udvalg af fjerkræ spænder fra konventionelle, til øko og frilandsvarianter, i både hele og udskårne versioner. Også vagtler, poussiner, gæs og kalkuner finder vej til vores hylder. Vi har naturligvis også fjerkræ på frost.

 • Når vildtsæsonen er i gang, har vi også altid friske forsyninger af det godt dansk vildt, både som hele kødstykker, hakket eller som pålægsvarer.
 • inco Cash & Carry er en kød­ og pålægsafdeling, der også giver dig mulighed for at vælge kødfrit.
  Smagfulde erstatninger
  Det behøver ikke at være „køde­ligt” at vælge veganske eller vegetariske alternativer.
  I alle vores butikker finder du et stort udvalg af varer, som giver dig mulighed for at finde erstat ninger til de konventionelle kød­ og på­lægsprodukter – uden at gøre det hverken kedeligt eller besværligt.
  Samtidig følger vi tæt med i tidens trends og vores leverandørers produktudvikling, så vi er sikre på, at have de nyeste produkter
  på hylderne… altid!

Tilbage til Om vores afdelinger