Nyheder i vores butikker i København og Glostrup

Her finder du nyheder, som netop er landet i butikkerne eller som er på vej.

Alle lige uger kommer der 12 nye varer på siden, så hold godt øje 😊.

NEXTFOOD VERTICAL FARM

22,99 - 79,99 pr. bk.

Set i begge butikker

På 1. salen i butikken i Glostrup producerer Nextfood de lækreste, sprødeste og mest smagfulde krydderurter, som du selvfølgelig også finder i vores butikker i både Kødbyen og Glostrup. Få helt styr på Vertical farming og produktionsmetoden Aeroponics ved at klikke her

Leverandør: Nextfarm

FUGLEREDEJERN 10 CM

83,99 pr. stk.

Set i Glostrup

Fugleredejernet fra Tescoma er perfekt til tilberedning af friturestegte reder af fx kartoffel, grøntsager, pasta og dej. Jernet er i rustfri stål og har en udvendig diameter på 10 cm og en indvendig på 8 cm. I butikken i Glostrup finder du et stort udvalg af Tescoma køkkenredskaber.

Leverandør: Danilo

GLASGOW 1770 TRIPLE DISTILLED WHISKY 46% 50 CL

349,99 pr. fl.

Set i København

Skotsk whisky opkaldt efter det anerkendte Glasgow Distillery, som blev grundlagt i 1770. Whiskyen er destilleret tre gange, hvilket gør den ekstra blød og fyldig. Smagen har dybde og fylde, og den har en langvarende og ren eftersmag.

Leverandør: Mac Y

JÖRD SMØRBAR 75% 200 G

11,99 pr. pk.

Set i begge butikker

JÖRD Spreadable er et 100% plantebaseret smørbart produkt, med en mild og blid smag. Den nordiske havre blandet med den bløde rapsolie, giver produktet en god smørbarhed og konsistens. Det er den perfekte partner til brødet, til stegning og bagning.

Leverandør: Arla Foods Amba

ELLENOR HYLDEBLOMST LIKØR 18% 70 CL

144,99 pr. fl.

Set i København

Ellenor er lavet med økologiske håndplukkede hyldeblomster, som håndplukkes vildt i naturen. Hyldeblomsterne blandes lokalt i Nordjylland og håndtappes derefter på flasker. Likøren har vundet flere internationale priser verden over og er den perfekte mixer til cocktails.

Leverandør: Nordic Spirits

POTATO SLIDER BURGERBOLLER 40 x 30 G

Frost

90,00 pr. ps.

Set i begge butikker

De lækre burgerboller er bagt med kartoffelflager, som gør bollen blød, saftig og luftig og giver en cremehvid krummestruktur. Duften er en anelse syrlig med let sødme fra kartoflerne og med en mørkgylden, skinnende flot skorpe.

Leverandør: Lantmännen Unibake Denmark

BUTTERDEJ MED FYLD 36 X 125 G

Frost

269,99 pr. krt.

Set i Glostrup

De lækre frisklavede butterdejsstykker findes i to varianter; med koldtvandsrejer og asparges i en cremet aspargessauce og med laks fra Norge i en lækker ostesauce med spinat. Du finder dem i frostboksen og de skal blot en tur i ovnen, og vupti, de er klar til servering.

Leverandør: Taabbel

COCOA FANTASY KAKAOPULVER 1 KG

79,99 pr. ps.

Set i begge butikker

Denne kakao fra Douwe Egberts er både økologisk og Fairtrade certificeret og har med sit kakaoindhold på 16% en dejlig mild chokoladesmag. Pulveret er til brug i automat, men kan også sagtens opløses i kop med varmt vand.

Leverandør: JDE Professional

SVAMPEBØFFEN ØKO PLANTEBASEREDE BØFFER 3 KG

Frost

339,99 pr. krt.

Set i København

Plantebaserede økologiske bøffer lavet på champignon, rødbede, bønner og brune ris og er smagt til med timian og hvidløg, hvilket giver masser af umami og et godt bid. Den er perfekt i burgere og sandwich og kan selvfølgelig også nydes alene med tilbehør.

Leverandør: Planteslagterne

BRESSE KYLLING CA. 1200-2000 G

139,99 pr. kg

Set i begge butikker

Der findes ikke noget bedre end Bresse kyllinger - så er det sagt! Kyllingen er opdrættet i min. 124 dage med fri adgang til udeareal, hvor kyllingen selv kan finde sin føde. Kødet er vidunderligt saftigt og kraftig i smagen og er perfekt at stege hel.

Leverandør: Dencon Foods

BORNHOLM JUN KOMBUCHA MED HAMP & HONNING 33 CL

24,99 pr. fl. ekskl. pant

Set i København

Smagen er frisk og syrlig med toner af grapefrugt og fuld af umami. Hvis du giver den lov til at modne en måneds tid, vil der dannes de skønneste mousserende bobler. Er perfekt som et alkoholfri alternativ til vin eller øl, men er også god i cocktails.

Leverandør: Nordic Fermentation

VERONI TOSCANAPØLSE 300 G

29,99 pr. pk.

Set i begge butikker

Autentisk og klassisk toscansk pølse, som er en alsidig og uundværlig ingrediens i dit køkken på grund af den rige og meget aromatiske smag. Fremstillet efter original opskrift og smagt til med peber og hvidløg, så hver en mundfuld bliver en nydelse.

Leverandør: Veroni