Nyheder i vores butikker i København og Glostrup

Her finder du nyheder, som netop er landet i butikkerne eller som er på vej.

Hver uge kommer der nye varer på siden, så hold godt øje 😊.

CORNERS SNACKS 85 G

16,99 pr. ps.

Set i Glostrup

Chips af majs i 3 forskellige smage og masser af knasende sprødhed. Corners stammer fra Nebraska, USA og bestræber sig på at ”Do One Better”. For dem betyder det, at fremstillingen af chips skal være med de bedste ingredienser, at transportere deres produkter så miljøvenligt som muligt og at der bages fremfor frituresteges. 

Leverandør: Christiansen & Partners

KNIVMUSLINGER PÅ DÅSE 111 G

59,99 - 64,99 pr. ds.

Set i København

Det spanske firma Conservas de Cambados har specialiseret sig i gourmet-konserves og det må man sige lykkes. Knivmuslingerne har både en kraftfuld smag af hav og en fin fasthed, der stadig er mør, hvilket gør dem velegnet til en hurtig tur på panden eller grillen. Servér enkelt med lidt olivenolie, citron og lidt salt. 

Leverandør: Grøndals & Co. ApS

GHEE ØKOLOGISK 300 G

Økologisk

64,99 pr. gl.

Set i Glostrup

Ghee er klaret smør, som kendes fra det indiske, pakistanske og egyptiske køkken, men mange professionelle køkkener anvender det også, fx når kød skal afbrunes, da Ghee kan tåle en ekstrem høj temperatur. Denne variant er produceret af økologisk smør, og kan især anbefales, når den hjemmelavede bearnaise eller hollandaise skal laves. 

Leverandør: Naturesource

TAPENADE MED ANSJOS & OLIVEN 125 G

34,99 pr. gl.

Set i København

Wow, der er smæk på umami’en i denne tapenade. Kombinationen af det salte fra ansjos og oliven er afstemt virkelig godt og er helt perfekt på et stykke ristet brød, vendt i pasta eller som ekstra smagsgiver i en god tomat- og kødsauce. Prøv det, er vores korte kommentar herfra!

Leverandør: Grøndals & Co. ApS

CAMPO ALTO VINE 75 CL

79,99 - 99,99 pr. fl.

Set i begge butikker

Vine i ny og moderne Rioja stil. Joven 13% har en flot rubinrød farve, en intens duft med noter af kirsebær, solbær og lakrids og er en god hverdagsvin. Crianza 13% er fremstillet på ren Tempranillo og har lagret 13 måneder på amerikanske egetræsfade og skøn til svinekød. Reserva 13% er en klassisk Rioja, som har lagret i 2 år på amerikanske og franske egetræsfade. Har duft og smag af jordbær og blommer og er god til alt slags kød. 

Leverandør: Otto Suenson & Co. A/S

KARTOFFELGRATIN MED URTER 1 KG

Frost

24,99 pr. ps. (tilbudspris til og med d. 16/8)

Set i Glostrup

Når convenience food og smag harmonerer, klapper vi altid i hænderne! Disse små, men passende portioner af kartoffelgratins på ca. 35g/stk. er gode både som hovedret eller som tilbehør til kød eller fisk. Smagsforstærk med fx persille, purløg og kørvel for at give lidt ekstra. Bages i ovn ved 220 grader i 15-20 min.

Leverandør: Aviko

CAZADORE BLANCO TEQUILA 70 CL

159,99 pr. fl.

Set i København

Cazadore betyder jæger på spansk og tankerne ledes da også derhen, når man ser den flotte etiket. Denne tequila kommer i den reneste form, uden aldring, men stadig med den smagfulde dybde af agave, citrusfrugter og forskellige urter. Den er blød og afrundet og derfor eminent i drinks eller serveret helt ren.

Leverandør: Conaxess Trade Beverages

TORSKECHIPS 100 G

17,99 pr. ps.

Set i Glostrup

Skindet fra torsken lægges i koldt vand i et døgn, hvorefter det tørres og skæres i stykker. Afslutningsvis steges de i solsikkeolie på panden, så skindet bliver skønt ”crunchy” og klar som snack eller i madlavningen. Vores leverandør anbefaler et stykke torskechips som det sprøde tvist i en fiskeburger.

Leverandør: Delidrengene ApS

BLÆKSPRUTTE PÅ DÅSE 111 G

44,99 - 49,99 pr. ds.

Set i København

Endnu et eksempel på, hvad det spanske firma Conservas de Cambados har specialiseret sig i; nemlig gourmet-konserves. Her finder du de bedste blæksprutter, du kan forestille dig. De har en mild smag og er perfekte på tapasbordet, i pasta eller i en salat. Vælg fx den i blæk, hvis du vil pryde din risotto med den flotteste farve. 

Leverandør: Grøndals & Co. ApS

FORSKÅRET FOCACCIA 2,7 KG

Frost

150,00 pr. krt.

Set i Glostrup

Mærket ”Møllebakken” er vores leverandørs garanti for kvalitet og god smag. Der udvælges nøje forskellige bagerier rundt om i Europa, der har dét til fælles, at de hver især er den bedste til at producere forskellige specifikke brød. Og netop dét, er det forskårne focaccia brød med sin gode smag og luftighed, et godt eksempel på. 

Leverandør: DK Trading ApS

CRODINO ALKOHOLFRI 3 X 17,5 CL

78,60 pr. pk. ekskl. pant

Set i København

Her har vi (måske) den originale udgave af en Aperol uden alkohol og wow, der er smæk på smagstonerne. Crodino så dagens lys i 1964 og har været serveret siden, primært i Italien. Både udseendet og smagen er Aperol velkendt med den knaldorange farve og kombinationen af de karakteristiske urter, lidt sødme samt tørheden. 

Leverandør: Hans Just A/S

IBERICO KAMKOTELET 2 X 100 G

Frost

39,00 pr. pk.

I fryseboksen i butikken i Glostrup har vi fået fat i et par skønne koteletter. Nemlig grisekoteletter, som er fremstillet af Iberico Cebo, som er min. 50% sortfodsgris. Grisene, som er opdrættet, får udelukkende foder bestående af korn og bælgfrugter. Et perfekt stykke kød til grillen. 

Leverandør: CM Food A/S