Nyheder i vores butikker i København og Glostrup

Her finder du nyheder, som netop er landet i butikkerne eller som er på vej.

Hver uge kommer der nye varer på siden, så hold godt øje 😊.

 

 

Skovlyst Cortes Tequila 6% 30 cl

6,79 pr. fl. ex. pant.

Set i begge butikker

Skovlyst har nu fået denne nye øl Cortes Tequila, som vil overraske dig med dens originale stil. Når du drikker den, vil du kunne mærke en lethed, dens særskilte aroma og smagen af tequila. Det er en øl der er god til det gode selskab, som forfrisker atmosfæren til enhver fest. Den passer godt til gris, kylling, gril og salat.

Leverandør: SKOVLYST PRODUCTION A/S

HÄLSANS KÖK PLANTEBASERET 2 KG

Frost

159,99 - 299,99 pr. ps.

Set i København

Med de lækre produkter fra Hälsans Kök får du plantebaseret mad, der er lavet med kærlighed til god smag og med omtanke for planeten. I serien findes mange skønne varianter, som både er vegetariske og veganske, fx nuggets, fars, burgers og pølser. Du finder dem på frost og uanset hvilken du vælger, så er vi sikre på, at du finder en favorit eller to - og som kan spises med allerbedste samvittighed. 

Leverandør: Nestlé Danmark A/S

Brown Bag Crisps 40 g

11,99 pr. ps.

Set i Glostrup

Brown Bag Crisps er grove håndlavet chips, som kommer i en genbrugspose. De er glutenfrie og kan købes i 5 forskellige varianter, så som Oak Smoked chili, Cheddar & Onion, Lightly Salted, Sea salt & Malt vinegar og sidst men ikke mindst med div. rodfrugter (rødbede, gulerod & pastinak).

Leverandør: LØGISMOSE MEYERS FOODSERVICE

MIELBIO HONNING 300 G

39,99 pr. gl.

Set i begge butikker

Vores brede udvalg af god honning er blevet udvidet med denne italienske variant fra Veneto-regionen.
Mielbio-honningen, fra den traditionelle, familiedrevne virksomhed Rigoni di Asiago, er en økologisk blomsterhonning af vilde blomster med polyfloral italiensk oprindelse. Smagen beskrives som en cocktail af aromaer og smag fra engene i det nordlige Italien. En blød og cremet honning, der er god både på ristet brød og i desserter.

Leverandør: Midsona

Mousserende Garden Spritz 11,5% 75 cl

Fra 35,00 - 125,00 pr. fl.

Set i begge butikker

Garden Spritz har en perfekt balance af sødme og bitterhed, som tager den klassiske Spritz aperitif til et helt nyt niveau. Den er mousserende og aromatisk bitter fra nøje udvalgte krydderier og lokalt fremskaffede Valencia appelsiner, som tilsammen skaber den perfekte Spritz oplevelse. Du kan få den i 2 størrelser både 75 cl og 18,75 cl.

Leverandør: MOËT HENNESSY A/S

ØKOLOGISK GRÆSROD 45+ 300 G

Økologisk

38,95 pr. stk.

På vej til Glostrup

Denne fast modnede skæreost fra Øllingegaard har en dejlig mild og blød smag, med noter af lidt nødder, smør og fløde. Konsistensen beskrives som fast, men samtidig blød. Farven har en flot elfenbensfarve, og der er meget få huller i denne ost, der er god både på morgenbordet, til madpakken og til madlavning.  Osten fremstilles af økologisk mælk fra køer, der grøsser mindst 150 dage om året. Osten modner i ca. 20 uger og har en fin krystallisering.

Leverandør: Øllingegaard

NOBLEZA OLIVENOLIE DAY 50 CL

149,99 pr. fl.

Set i København

Prisvindende olivenolie fra Hippie House, er rated med 99 point og kåret som verdens bedste biodynamiske olivenolie i 2021 i den internationale olivenolie-guide Flos Olei. En frugtig og urteagtig olie, med aromaer af banan og æbleskal. Den har en frisk smag med let bitterhed og en moderat krydret finish. Danner perfekt parring med kød, skaldyr og hårde oste, men også god til fx efterbehandling af desserter.

Leverandør: Hippie House ApS

ØLSMAGNINGSGLAS I GAVEÆSKE MED 4 GLAS

69,99 pr. æske

Set i Glostrup

Nu kan du holde dine helt egne ølsmagninger - med de helt rigtige glas. I vores isenkramafdelinger finder du et kæmpe udvalg af glas til alle drikke, prisklasser og anledninger. Med dette smarte sæt får du fire forskellige glas, som passer perfekt til vores store sortiment af øl. Uanset om du er til lyse eller mørke øl, med eller uden alkohol, så er disse smagningsglas helt perfekte.

Leverandør: Haahr & Co.

FANGST FISKEKONSERVES 100 - 110 G

24,99 - 29,99 pr. ds.

Set i København

Fangst-serien giver dig højkvalitets fiskekonserves udelukkende lavet med nordiske råvarer. Prøv fx marinerede blåmuslinger med dild og fennikel, lyngrillet færøsk laks eller brislinger i flere varianter, som fx med lyng og kamille. Fangst arbejder med respekt for naturen og med fokus på gastronomisk håndværk - og det kan i dén grad smages. Vil du have luksus på dåse, så skal du vælge Fangst.  

Leverandør: Fangst ApS

Dansk kage hvedemel 2 kg

19,99 pr. ps.

Set i begge butikker

Kage hvedemel fra Valsemøllen er lavet af dansk vinterhvede, som har et lavere indhold af gluten end almindeligt hvedemel. Melet gør dit bagværk ekstra luftigt og saftigt, samt giver evt. småkager og tærtebunde det ”rette knæk”. 

Leverandør: VALSEMØLLEN A/S ESBJ

STRIPCHIPS ØKOLOGISKE 90 G

Økologisk

19,99 pr. ps.

Set i København

Stripchips er knasende sprøde, veganske, glutenfri og økologiske chips i fem forskellige varianter, lavet på bælgfrugter: Chickpea Asia med kikærtemel, Beans Mexico med bønnemel, Lentils Italy med linsemel samt Smoked Jalapeños og Peas France, der begge er lavet af 85% ærtemel. Alle varianter er GMO-fri og kommer i farverige poser á 90 g.

Leverandør: Sthipchips Aps

BRANDFOCUS

Mad smager bare bedre, når historien bag bliver fortalt❗️

Log dig på vores online sortiment og kom på en fed virtuel rejse om vores leverandørers produkter. 👍
Vi lover dig, at der både vil være læring og inspiration❗️

(Har du ikke et log-in? Klik her: 👉Adgang til Online Sortiment