Set i vores butikker i København og Glostrup

Hver uge kommer der nye varer på siden, så hold godt øje 😊.

 

 

Set i København

Double Dutch Cucumber & Watermelon tonic 20 cl

Kr. 15,20 pr. fl. ekskl. pant

Denne tonic, som er en del af Double Dutch serien, har en skøn smag af både agurk og vandmelon, som er med til at give din gin en ekstra dybde. Tonic'en er også rigtig god til både lys rom og vodka. I vores butikker finder du altid et kæmpe udvalg af tonics og drinksmix. 

Leverandør: Scape Spirits

Set i København

Sanbishi Soyasauce 500 x 15 ml

Kr. 279,99 kr. krt.

Portionsindpakket Sanbishi soyasauce er en premium japansk soyasauce til fx sushi og er nem at tage med på farten. Saucen er naturligt fermenteret og helt GMO-fri. Sælges i poser med 500 små praktiske take-away-poser á 15 ml.

Leverandør: Janax

På vej til Glostrup

Armando de Angelis vegansk pasta 200 - 250 g

Kr. 19,95 - 29,95 pr. pk.

Ny italiensk serie af frisk, økologisk og vegansk pasta, fremstillet af Armando De Angelis. Firmaet har produceret kvalitetspasta siden 1983 og har hele tiden udviklet deres sortiment. Nu omfatter det fx også vegansk pasta. Du finder 4 fristende varianter på hylden med frisk pasta. 

Leverandør: PBA/Peter Bjerregaard

Set i København

Asian Choice Cassava Chunks 1 kg (frost)

kr. 22,99 pr. ps.

Cassava planten er en af de mest benyttede råvarer i Sydamerika og Sydøstasien. Planten er meget lig den søde kartoffel og spises ofte friteret som et alternativ til chips. Den kan dog med fordel også anvendes i fx buddinger, kager og andet bagværk. Du finder Cassava chunks i frostboksen.

Leverandør: Asia Express Food

Set i København

Middelhavskylling på dobbeltspyd 1 kg (frost)

Kr. 95,00 pr. ps.

Lækre kyllingespyd med en dejlig smag af Middelhavskøkkenets krydderier. Steg spydene i ovnen og servér med en klassisk italiensk Caprese med bøffel mozzarella eller en græsk salat.

Leverandør: Dencon Foods

Set i Glostrup

Mokaï Rosé Cider 27,5 cl

Kr. 10,99 pr. fl. ekskl. pant

I vores butikker finder du altid et stort udvalg af drikkevarer, både med og uden alkohol. I Mokaï serien har vi netop fået denne friske forårsnyhed på hylden, nemlig Mokaï Rosé Cider. Det er en cider med frisk smag af rosé og den søde smag af æble. Perfekt til at nyde i forårssolen.

Leverandør: Royal Unibrew

På vej til Glostrup

Goosun konserverede andeæg 6 x 63 g

kr. 24,99 pr. pk.

Æggene ligger i op til nogle måneder i en mikstur af ler, aske eller kalk, salt, te og risskaller. Denne konserveringsmetode er med til at omdanne proteinen i æggene til en budding-lignende form og giver en blå/grøn farve og en cremet smag og konsistens. Æggene skal inden brug pilles omhyggeligt og skylles under rindende vand. Er perfekt i fx salater.

Leverandør: Asia Express Food

Set i Glostrup

Protino drikkeyoghurt 8,8% 250 ml

Kr. 12,95 pr. stk.

Protino er en frisk drikkeyoghurtmed et ekstra højt indhold af valleprotein og energi. Findes i 3 dejlige smagsvarianter: med blåbær, med hindbær og med citron & vanille. Drikkeyoghurten er lækker cremet og kommer i en praktisk portionsstørrelse, som gør den let at tage med på farten.

Leverandør: Arla Food

Set i Glostrup

Thise Barista økologisk havredrik 1 l

Kr. 15,95 pr. stk.

Fra Thise mejeri har vi fået en Barista havredrik. Plantedrikken er udviklet efter Thises egen opskrift, og giver mulighed for et godt "mælkeskum". Thise selv beskriver: "Vi har lavet den på vores ”egen” måde, som kendetegner sig ved, at den er friskproduceret som frisk mælk, at den har en mindre sødme, og at protein- og fedtindholdet er højere end de på markedet pt værende havredrikke."

Leverandør: Thise Mejeri

Set i København

CÎROC vodka 37,5% 70 cl

Kr. 249,99 pr. fl.

CÎROC Ultra-Premium er blandt nogle af de eneste vodkaer i verden, der fremstilles af fine franske druer i stedet for korn. Vodkaerne beskrives som bløde og sofistikerede i smagen og distilleres hele 5 gange før de tilsættes et af de 7 naturlige smagsvarianter som findes i denne nye række af CÎROC vodka, nemlig mango, æble, sorte hindbær, ananas, kokos, fersken eller fransk vanille.

Leverandør: Anker Amsterdam Spirits

Set i Glostrup

Rogue øl 65 cl

Intropris kr. 19,99 pr. fl. ex pant.

Dead Guy Ale på 6,5% er en Ale med maltet aroma, rig smag og en velafbalanceret finish. Øllen har en dyb honningfarve, og anbefales til krydret mad og gris. Navnet blev givet tilbage i 90'erne, hvor øllen blev privat-brygget for at fejre The Mayan Day of the Dead d. 1. november.

Den anden nyhed Hazelnut Brown Nectar på 5,6% har en aroma af hasselnødder og en rig nøddeagtig smag, der giver et twist til en traditionel europæisk Brown Ale. Øllen anbefales til både okse- og grisekød.

Leverandør: One Pint

Set i Glostrup

Japanske knive

kr. 259,99 - 2.099,99 pr. stk.

Vi har fået 3 nye japanske knivserier på hylderne. Yaxell Super Gou, MAC Chef og MAC Pro. Alle knive er i elegant design, tårnhøj kvalitet og med en hårdhed på mellem 59 og 63 på Rockwell skalaen.

MAC Pro har fx en hårdhed på 61 og er smedet i Molybdenum stål, hvilket giver en kniv der holder skarpheden, og som er let at slibe op, samt med Pakka-træhåndtag, som giver et flot finish  

Leverandør: Bent Brandt