Nyheder i vores butikker i København og Glostrup

Her finder du nyheder, som netop er landet i butikkerne eller som er på vej.

Hver uge kommer der nye varer på siden, så hold godt øje 😊.

APEROL SPRITZ RTD 9% 3 X 17,5 CL

65,00 pr. pk.

Set i begge butikker

Vi er vilde med Aperol og vi er vilde med RTD (ready-to-drink) udgaver. Nu kan du få den klassiske drink i en skøn pakke med 3 flasker (17,5 cl i hver flaske). Det eneste du skal gøre, er at sørge for glas, isterninger og evt. en skive appelsin, og så er du klar til at nyde den klassiske sommerfavorit.

Leverandør: Hans Just A/S

LÆSØ SALT 125 G

49,99 pr. bt.

Set i Glostrup

Det er en gammel middelalderlig håndværkermetode, sådan som Læsø Salten bliver produceret. Læsø salt laves af saltvand fra de gamle brønde på Læsø, hvorefter det koges i store pander over åben ild. Salten kommer i en flot bøtte med Læsø salts gamle logo.

Leverandør: Werners Gourmetservice

REBÆL LEMONADE 25 CL

10,79 pr. fl.

Set i København

Vi har fået to nye smagsvarianter hjem fra Rebæl. Én med henholdsvis citron, ingefær og honning og den anden med rabarber, vanilje og rose. Rabarberlemonaden er lavet af koldpressede fynske rabarber, som har fået lov til at trække med vaniljestænger og roser. Vaniljen afgiver en anelse sødme, så der spares på lidt sukker og stadig giver en dejlig smag.

Leverandør: Liquide studio holding APS

FUR PALE ALE ALKOHOLFRI ØL 0,5% 50 CL

17,99 pr. fl. ex pant

Set i Glostrup

En let sødlig og fyldig øl, der af Fur Bryghus beskrives som den rene magi. God til det danske frokostbord og velegnet efter træning, da øllen tilfører salt og mineraler til kroppen. Fur alkoholfri pale ale har en smag af malt med en god bitterhed i humlen, der giver en fin balance i afslutningen.

Leverandør: Fur bryghus

VEGAN EASY EGG OG NO EGG BAKING 200-250 G

25,99 - 32,99 pr. æske

Set i København

Med vores nye veganske æg-erstatningsprodukter fra Orgran kan du lave dine favorit æggeretter, uden brug af æg. Skal du lave omeletter, scrambled egg, æggekage m.m. skal du vælge ”Easy egg” og står den på bagning tager du ”No egg”. Begge udgaver sikrer perfekte æggefri madretter og kager.

Leverandør: Vegedan ApS

GLITTER FISK RUBY 15% 70 CL

89,99 pr. fl.

Set i begge butikker

Så er den endelig kommet! Glitter fisk Ruby er en glamourøs nyhed, som får enhver drink til at se elegant ud med rubineffekterne. Den smager af solbær og hindbær og derfor god at nyde ren med is eller som drinkmix til f.eks. en gin og tonic til at pifte drinken lidt ekstra op. 

Leverandør: United drinks A/S

CITRONSAFT OG LIMESAFT 750 ML

54,99 - 69,99 pr. fl.

Set i København

Citron- og limesaft med 12 måneders holdbarhed. Saften er 100% naturlig, ikke fra koncentrat og uden tilsætning af sukker, vand eller farvestoffer. Citronsaften er fra sicilianske citroner og limesaften fra mexicanske lime. Saften er perfekt i madlavning og til fx drinks og cocktails.

Leverandør: PBA/Peter Bjerregaard

PROSECCO REGUTA BRUT 11,5% 75 CL

41,21 pr. fl.

Set i Glostrup

Flot strågul farve med fine perler. Let aromatisk duft med god intensitet og noter af æbler. En let drikkelig vin med meget blød smag og en underliggende let syrlighed. Velegnet som afslutning på måltidet og med tørkager eller desserter og bagværk. Også god som grundlag for frugtcocktails, eller blot som apéritif.

Leverandør: Cissus Wine

SAMUEL SMITH BEST PALE ALE ØKO. 5% 35,5 CL

19,99 pr. fl. ex pant

Set i Glostrup

Øllen er brygget på hårdt vand trukket fra brønden fra 1758 og det bedste øko. byg og humle. Fermentering i Yorkshire fremkalder en fyldig og blød maltsmag, understreger at lækker øl er et produkt af godt plejet øko. jord. Etiketten er baseret på den originale Pale Ale etiket som blev brugt efter at have vundet guldmedalje ved bryggernes internationale udstilling i 1896.

Leverandør: One Pint

COCIO CRUSHED ICE VANILLA 3,2% 1 L

22,99 pr. stk.

Set i begge butikker

Denne lækre nyhed i mejeriafdelingen er svær at modstå. Det er en vaniljemilkshake specielt udviklet til sluchice-maskiner. Fremstillet på frisk dansk sødmælk, sukker og vanilje flavour, hvilket giver shaken en cremet og frisk vaniljesmag. Bør nydes iskold.

Leverandør: Arla

TRY ME WORCESTERSHIRE SAUCE, WINE & PEPPER 147 ML

24,99 pr. fl.

Set i Glostrup

Kan du godt lide et pift af sherry, så skal du prøve denne sauce. Smagen er af fin sherry med et strejf af rød chili. Den har den traditionelle smag af Worcestershire sauce, men med en rigere smag. Det er en sauce, der ældes til perfektion, som kan bruges til bordsauce, supper og saucer.

Leverandør: Werners Gourmetservice

SOYADRIK I PORTIONSPAKNING 80 X 12 G

99,99 pr. krt.

Set i København

Vi har endnu engang udvidet vores veganske sortiment, og nu har vi fået Champion soyadrik på hylden. Produktet er lavet på soyabønner og pakket i praktiske og hygiejniske portionspakninger (12 g pr. stk.). De smarte kapsler kan tåle mellem 5 og 25 grader og behøver derfor ikke at blive opbevaret på køl. 

Leverandør: Nordana A/S