Økologiske drikkevarer

Et stort udvalg til enhver smag eller anledning

Udvalget af økologiske drikkevarer i inco er kæmpestort! Der er flasker, dåser og kartoner fra de små lokale bryggerier og de kæmpe store klassikere.

Gå på opdagelse i det økologiske drikkevaresortiment, som rummer alt fra juice til sodavand, øl og cider (selvfølgelig med og uden alkohol) samt spiritus!

Økologisk saft, sodavand & juice

Forkæl dine smagsløg med vores udvalg af forfriskende økologiske safter, sodavand og juice, der sprudler af naturlige og friske smagsoplevelser

 

Smagen af sommer

Den populære hyldeblomst saft er smagen af sommer. Den er lavet af økologiske hyldeblomster, der trækker i en lage inden saften justeres med citronsaft. I vores sortiment finder du mange andre lækre Adelhardt smagsvarianter, som æblemost, appelsinjuice og mange flere.

vnr. 299624

 

Bie's bryggeri

Saft og most fra Bie's bryggeri produceres efter autentiske opskrifter på Danmarks ældste stadigt fungerende bryghus fra 1841.

I udvalget finder du favoritter som solbærsaft, hvor smagen af solmodne danske solbær opleves eller æblemost, hvor en frisk og læskende smagsoplevelse af økologiske æbler venter.

vnr. 301338

 

Naturfrisk sodavand

"Økologiske læskedrikke fra Fyn, der smager så fuglene synger og insekterne summer."

Med et bredt udvalg af smagsvarianter, kan du servere noget for enhver gæst. Find f.eks. deres myntebrus, som kan give din drink en naturlig smag af mynte og og let brus. 

vnr. 288613

 

Klosterbryggeriet

"Galvanina laver utvivlsomt verdens bedste økologiske sodavand."

I alle deres produkter er det den gode autentiske smag, der fylder! Alle produkterne har derfor en ren og naturlig smag af de råvarer, der er blevet tilsat. Lige fra den naturlige smag de indeholder, til de behagelige og tilpassede blide bobler der gør drikken frisk og spændende.

vnr. 315514

 

Fairtrade lemonader

Lemonader – lige så lækre som hjemmelavet. Det er faktisk rigtig nemt at lave en ærlig og lækker økologisk læskedrik. Man skal bare mixe økologisk friskpresset juice med lidt økologisk rørsukker og danskvand, og så er drikken klar!

vnr. 281893

Økologisk øl, vin & spiritus

Oplev den autentiske smag i vores sortiment af økologisk øl, vin og spiritus

 

Smagfulde oplevelser fra Svaneke

Svaneke bryghus er et 100% økologisk bryggeri, som brygger ufiltreret craft beer med udgangspunkt i fem ingredienser: vand, malt, humle, gær og tid. Fælles for dem alle er, at de hver især byder på en unik smagsoplevelse.
Gå på opdagelse i Svanekes udvalg, hvor der gemmer sig flere fremragende øl!

vnr. 300134

 

Godt håndværk

Bryghuset Braunstein benytter økologiske råvarer af bedste kvalitet og har en dyb passion for ølbrygningens kunst. De lægger stor vægt på håndværket og alle de små detaljer, der gør en forskel.

vnr. 293533

 

Franske dråber

Val De France er en udsøgt økologisk cider, hvor der er lagt vægt på kvalitet i hvert eneste trin af processen. Produceret i Nordfrankrig, har denne cider hurtigt opnået stor popularitet i hele Europa. Med en frisk smag af nyplukkede æbler og en let perlende karakter, er den en sand fornøjelse for smagsløgene.

vnr. 200154