Ofte stillede spørgsmål

Hvad kræves der for at blive kunde i inco Cash & Carry?

For at blive kunde skal du have en virksomhed, der har et gyldigt CVR-nummer.

Er CVR nummeret ophørt kan du ikke længere handle i inco Cash & Carry.

Hvordan bliver jeg kunde i inco Cash & Carry?

Du kan møde personligt op i én af vores tre butikker, eller du kan tilmelde dig online ved at klikke her og udfylde formularen. Når du er oprettet, skal du afhente dit inco kort i din lokale butik.

Hvis du har en forening uden CVR-nummer, skal du medbringe vedtægter, samt en underskrift fra foreningens formand.

Driver du en svensk virksomhed, skal du medbringe dit registreringsbevis fra Skatteverket.

Vær opmærksom på, at du kan handle i både Cash & Carry København og Cash & Carry Glostrup på samme kort, mens kortet til butikken i Aarhus kun kan bruges i Cash & Carry Aarhus.

Medbring dit kort hver gang du skal handle, da dit kundekort er personligt (mere herom nedenfor).

 

 

Hvad mener vi med, at kundekortet er personligt?

Kundekortet er personligt af flere årsager 1) Misbrug 2) Fødevaresikkerhed

Ad 1) Ejeren hæfter for alt handel i inco Cash & Carry (se samhandelsbetingelser). og derfor godkender vi ikke skærmprint (eller andre kopieringsmetoder) af kundekort. Skulle vi mod forventning opleve dette, vil vores kunder opleve, at vores Kundeservice vil tage kontakt til virksomheden samt forbeholde sig retten til at afvise den påstående handel. 

Ad 2) Fødevaresikkerhed ligger os meget på sinde. I vores tilbagekaldelsesprocedure kontakter vi vores kunder, så de kan handle efter givne fødevaremæssige foranstaltninger. På baggrund af dette er det en stor hjælp for begge parter, at kortet medbringes, da vi bedre kan hjælpe med at håndtere eventuelle tilbagekaldelser. 

Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt mit kundekort?

Har du glemt dit kundekort, skal du henvende dig i Kundeservice, som vil være dig behjælpelig. Husk altid dit billede legitimation. 

Ejeren af virksomheden er altid meget velkommen til at maile os, så vi på den måde kan udstede et kort på forhånd, hvis den, der skal handle, har glemt kortet.

Det kan gøres via nedenstående: 

Kundeservice København: kundeservice@inco.dk

Kundeservice Glostrup: kundeservice@incoglo.dk

Kundeservice Aarhus: kundeservice@incoarh.dk

 

Hvorfor ringer kundeservice til virksomheden, hvis én ønsker at handle på et kundekort, hvor navnet ikke stemmer overens?

Som tidligere nævnt, ønsker vi at beskytte vores kunder mod misbrug, da ejeren hæfter for alt handel i inco Cash & Carry (se samhandelsbetingelser). 

Træffer vi ikke ejeren/den tegningsberettiget, forbeholder vi os retten til at afslå handel over for den person, som kommer og ønsker at handle. 

- Men hvad gør jeg så? Kontakt os, mail os og hold os opdateret om de medarbejdere, som har kundekort til inco Cash & Carry. 

Kan jeg få et ekstra kort?

Står du og skal bruge et ekstra kort til inco Cash og Carry, måske til en af dine ansatte, så skal du kontakte Kundeservice enten ved personligt fremmøde i din lokale butik eller på mail:

København & Glostrup: inco@inco.dk
Aarhus: kundeservice@incoarh.dk

Vær opmærksom på, at det kun er den tegningsberettiget, der kan ansøge om nye kort (alternativt kan medbringes en fuldmagt).

Kan jeg få et inco gæstekort?

Vi udsteder ikke gæstekort; men har du et CVR nr. kan du nemt oprette dig lige her.

Hvad hvis jeg flytter eller får nyt CVR nummer?

Hvis du flytter, skal du blot give os besked – så retter vi informationerne. Du kan komme forbi kundeservice i din lokale inco butik eller ved at sende os en mail til:

København & Glostrup: inco@inco.dk
Aarhus: kundeservice@incoarh.dk

Får du nyt CVR nummer, eller sker der ændringer i selskabsform eller ejerforhold, skal du have et nyt kundenummer, dvs. oprettes igen. Kontakt Kundeservice, så klarer vi den hurtigt. Du kan også oprette dig på ny som kunde med dine nye oplysninger. Klik her for at oprette dig igen.

 

Hvordan får jeg adgang til online sortimentet?

Ønsker du adgang til vores online sortiment på over 33.000 varer, bedes du tage kontakt til Kundeservice, som vil hjælpe dig videre. 

København & Glostrup: inco@inco.dk
Aarhus: kundeservice@incoarh.dk

  • Du kan KUN få adgang til sortimentet som kunde i inco Cash & Carry.

Jeg har glemt mit log-in til online sortimentet - hvad gør jeg?

Kontakt venligst: 

København & Glostrup: inco@inco.dk 

Aarhus: kundeservice@incoarh.dk 

 

Skal alle køb betales kontant?

Du skal betale kontant eller med Dankort, Visa kort, Mastercard m.m. Vi gør dog opmærksom på, at der pålægges et betalingsgebyr (0,80% på danske kort og 1,95% på udenlandsk udstedte kort) på følgende korttyper: Mastercard, Eurocard/Mastercard, Visa, V Pay og Diners Club. Er du en offentlig institution, kan du betale via EAN-nummer.

Alle vores priser er eksklusiv moms. 

Kan jeg returnere mine varer?

Har du købt forkert eller for meget, kan du returnere dine varer i Kundeservice. Varen skal være i ubrudt emballage og salgsbar; dog tager vi ikke køle-/frostvarer retur. Det vil sige varer fra kød & pålæg, ost & køl, frugt & grønt, fisk samt frost. 

Skal du købe varer til et større arrangement, opfordrer vi dog vores altid til at indgå i en dialog  om returnering herom. 

 

Hvor finder jeg inco Cash & Carry butikker?

Flæsketorvet 84 A, 1711 København V. (tlf.: 3321 1421)

Ejby Industrivej 111, 2600 Glostrup (tlf.: 7210 8181)

Blomstervej 5, 8381 Tilst (tlf.: 8736 9850)

 

 

Kan jeg handle alle dage? 

Ja, vi har åbent alle ugens dage. På helligdage har vi dog ændrede åbningstider. Se vores normale åbningstider for alle butikker her.

Vil du vide mere om din lokale inco butik?

Se mere om København 

Se mere om Glostrup

Se mere om Aarhus