Hvem er inco Cash & Carry

Vi er en af Danmarks største fødevaregrossister, der sælger fødevarer og relaterede varer til alle med et cvr nr.

Vi har 3 butikker på landsplan med et varesortiment på over 33.000 varenumre og flere kommer hele tiden til. Udvalget inden for bl.a. økologi, vegan, laktose- og glutenfrie varer er i stor udvikling og fylder mere og mere i vores sortiment. 

Vi er den moderne markedsplads, hvor vores kunder altid kan vælge lige præcis dén kødudskæring, fiskefiletering, sprøde grøntsag eller friske frugt, som der ønskes. 

Vi er stedet til dem, der elsker at tilberede, servere og ikke mindst nyde god mad. 

Samhandelsbetingelser Ofte stillede spørgsmål Egenkontrol, politikker & mærkning God hygiejne er god stil Om vores afdelinger CSR - Vores Sociale Ansvar
 

Vores kerneværdi

En af vores største kerneværdier er at ALTID at have fokus på vores kundeservice. Vi tror på den gode gammeldags service, hvor vi hilser, lytter og besvarer på de spørgsmål, som vores kunder måtte have. 

Vi betragter også den gode gammeldagsservice som, at man skal være opsøgende over for vores kunder. Vi skal være synlige og altid træde til, hvis der ønskes hjælp og vejledning. 

Kort sagt:

 • Vi er grossisten, der altid ønsker at servicere dig på bedst tænkelige måde, så du oplever, at det er nemt at være kunde i inco. 
 • Vi er grossisten, der lever af den gode relation til både kunder og leverandører.

Har du spørgsmål til samhandel, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice eller salgsafdeling. 

inco Trainee Salgsafdeling Bliv kunde

Vores historie

Det hele startede i 1922 i Kødbyen på Vesterbro i København, da inco Cash & Carry (i det følgende nævnt inco) blev grundlagt af en flok høkere. Idéen viste sig at være bæredygtig og foreningens formål blev at indkøbe og opnå stordriftsfordele inden for tørvarer, emballage og konserves. 

Gennem årene er vores kundegruppe blevet udvidet og tæller i dag bl.a. slagtere, caféer, bagere, restauranter, foodtrucks, cateringfirmaer, kantiner samt andre erhvervsdrivende med et cvr nr. 

 

Historien (i korte træk)

 • 1922: inco stiftes af en flok høkere i Kødbyen i København, der ved at gå sammen i en fælles indkøbsforening, ville sikre sig varer af god kvalitet til konkurrencedygtige priser samt nedbryde datidens flæskemonopol. 
    
 • 2007: inco Aarhus åbner d. 22. oktober i Tilst ved Aarhus. 
   
 • 2011: inco København og inco Aarhus bliver opkøbt af Dansk Cater og kommer dermed i selskab med distributionsafdelingerne AB Catering og BC Catering.
 • 2016: inco Glostrup åbner d. 16. august på Ejby Industrivej 111 i Glostrup og samhandlen med alle erhvervsdrivende med et cvr. nr. påbegyndes. 
 • 2022: inco Cash & Carry fylder 100 år.

 

 

Foto fra åbningen af inco i Glostrup, d. 16. august 2016

 

Vores målsætning

 Vi ønsker at forblive en af Danmarks førende fødevaregrossister i mange år - og det gør vi ved:

 • At fokusere på det gode købmandsskab i dagligdagen over for både kunder og samarbejdspartnere.

 • At fokusere på at yde den bedste service over for vores kunder, som kun kan gøres ved at forstå dem og deres behov.

 • At fortsætte med at dyrke de nye fødevaretendenser og være i front, når det gælder om at kende markedet og levere både nyheder og inspiration.

 • At samhandle professionelt med alle vores kunder; for os er ingen kunder for små eller for store.