BLUS

Danmarks gastronomiske foodservicemagasin

Magasinet BLUS er lavet af lyst og passion for mad. Fordi vi tror på, at god mad er livskvalitet. At lyst og passion for mad i foodservice kan skabe en bedre forretning, faglighed og fremtid for alle.

Vi elsker at møde andre mennesker med samme passion. Leverandører, der lever og ånder for deres råvarer og gæster i kantiner, restauranter og cafeer, der ikke taler om andet.

Vi befinder os i en fantastisk branche, og arbejder hver dag hårdt for at blive den foretrukne fødevarepartner for hele Danmarks professionelle køkken. Sammen kan vi fremelske passion for mad. Sammen kan vi sætte fokus på, hvad det er, der gør mad til en god forretning. Velkommen til magasinet BLUS og rigtig god fornøjelse.

Restaurant Textur i Aalborg satser på bæredygtighed

Vær ikke bange for den krumme agurk

Dennis og Frederik fra Restaurant Textur i Aalborg havde allerede inden de slog dørene op til restauranten modtaget så mange forudbestillinger, at portalen Dinner Booking kunne melde ud, at der var tale om jysk rekord. Der har således været enorm interesse om Textur og deres vision om at kreere gastronomi fra øverste hylde, men altid med en bæredygtig vinkling. Se filmen og hør Dennis fortælle om, hvordan de bruger lokale råvarer og utraditionelle udskæringer.  

Burger med stegt grisetunge, æble & urter

En burger, der rækker tunge

Den gode smag kan også komme indefra. Her kan du se, hvordan du laver en lækker, trendy burger med noget så eksotisk som sprødstegt grisetunge. Indmaden og heriblandt tunge bliver ofte overset og det er skam, for de gemmer på masser af smag, mineraler og vitaminer. Det er et billigt og skævt indslag, som med garanti vil blive husket. Er videoen ikke nok, kan du finde den komplette opskrift i BLUS-magasinet.

BLUS besøger Anton hos Messecenter Herning MCH

Hver dag er en ny udfordring

BLUS har besøgt Anton Jespersen hos Messecenter Herning MCH. Anton har lavet lækre retter til flere hundredetusinde besøgende gennem sine flere end 40 år hos MCH. Tag med på en personlig rundtur og hør Anton fortælle om det nye danske kalvekød Gastro Kalv.

Braiseret lammeskank med mini-spidskål, selleri & østers

Lam er bare lækkert 

Smagen af lam kan virkelig dele vandene. Nogle har haft dårlige oplevelser med en bi-smag af uld, mens andre ikke kan få nok af de vattede dyr. De personer, som måtte have fået en dårlig oplevelse bedes venligst se med her. Denne ret med braisseret lam og østers smager simpelthen himmelsk. Giv det lige endnu en chance. Hvis du vil vide mere om vores lam, så kan du i BLUS læse om vores økologiske lam fra Skovsgaard Gods. Det er en god historie, som dine kunder også vil elske at høre, når de vælger lam fra dit menukort.

Tidligere udgivelser