inco Cash & Carry vejleder, hjælper og inspirerer!

Som kunde i inco cash & carry får du:

Danmarks største og bredeste Engros sortiment på over 33.000 varenumre.

Kyndig og professionel rådgivning af nogle af Danmarks bedste medarbejdere, som elsker at videreformidle sin viden inden for netop deres fagområde. 

Inspiration til større madglæde og altid en masse ekstra "ved siden" af fødevarerne. 

 

Læs mere nedenunder - vi står altid til rådighed i vores 3 cash & carry butikker. 

Dine fordele

Hos inco stræber vi efter at gøre noget ekstra for vores kunder. Derfor tilbyder vi services som knivslibning, udlejning af fadølsanlæg, grøn levering med cykel, kundekort til inco Trainee og hjælp til at få økologiske spisemærke for virksomhed. 

Se mere

Fødevaresikkerhed

Her får du en masse vejledning til at drive en ansvarlig virksomhed med god hygiejne og fødevaresikkerhed, samt hvordan du kan indføre bæredygtige tiltag i din hverdag. 

Se mere

Vores opskrifter

Her finder du flere end 5.000 forskellige inspirerende opskrifter.

Derudover har vi i anledningen af vores 100 års jubilæum udarbejdet en række opskrifter med afsæt i årene fra 1922 op til 2020’erne.

Se alle opskrifterne

Sæsonkalendere

Hvornår er det nu, at kirsebær, majs og torsk er i sæson?

Se på kalenderne og start samtidig rejsen mod et mere sæsonpræget og miljøvenligt indkøb.

Sæsonkalender: frugt & bær Sæsonkalender: grøntsager Sæsonkalender: fisk

Vores koncepter

Her kan du læse om vores stærke brands, De Små Giganter og de helt særlige produkter som Happy Chicken og Bertel x Museth. 

Derudover inspirerer vi dig med over 5.000 opskrifter og Cater Share, hvor du kan søge og find de helt rette varer til dit koncept. 

Se mere

CSR - vores tiltag

Hos inco arbejder vi med en række CSR-tiltag i vores dagligdag og ønsker at minimere vores belastning på miljø og klima, herunder i vores værdikæde.

Her kan du læse om vores CSR-tiltag. Du finder bl.a. vores CSR-rapport og inspiration til en bærdygtig kickstart i din virksomhed.

Læs mere