Opdag alkoholfrie nydelser hos inco

Vi har en verden af udsøgte smagsoplevelser og et bredt sortiment af alkoholfri spiritus og øl. Et nøje udvalg der fejrer smag og kvalitet uden alkohol.

Hver enkelt smag er unik, og derfor stræber vi efter at tilbyde et varieret sortiment, der matcher enhver præference. Udforsk vores udvalg i dag, og oplev den rene nydelse af alkoholfrie alternativer!

Vi står også klar i butikkerne til at rådgive og vejlede dig til det helt perfekte valg!

Nyheder

Smag vores nyheder af alkoholfrie øl og vågn op uden tømmermænd 

Danske øl

Oplev en verden af forfriskende smagsoplevelser med vores udvalgte sortiment af danske alkoholfrie øl

 

Mikkeller Weird Weather 0,3% 33 cl.

Weird Weather er en alkoholfri Hazy IPA, der har en markant lavere bitterhed end de gængse mere bitre IPAer. I stedet træder tropiske humlenoter af papaya og mango tydeligt frem, hvilket giver Weird Weather en frisk juicy karakter. Øllen har tidligere vundet prisen som bedste øl på den anerkendte Stockholm Øl & Whisky Festival, vel at mærke i konkurrence med øl MED alkohol.

Vnr. 337820

 

Carlsberg Nordic Pilsner 0,0% 33 cl.

Carlsberg Nordic Pilsner 0,0% er frisk, livlig og har en fyldig maltsødme sat i elegant balance af en mild efterbitterhed. Læskende som almindelig pilsner – men helt uden alkohol.

Vnr. 330707

Leverandør: Carlsberg

 

Tuborg Classic 0,0% 33 cl.

Tuborg Classic 0,0 har en ravgylden klar farve, god livlighed og toppes af et perlende råhvidt skum. Mundfornemmelsen er blød og forfriskende fulgt af en velafbalanceret sødmefuld smag. Rundelig maltfylde med mild efterbitterhed.

Vnr. 349457, 349465

Leverandør: Carlsberg

Udenlandske øl

Hos Inco finder du et bredt udvalg af udenlandske øl, der spænder fra klassiske europæiske brygger til eksotiske smage fra hele verden, perfekt til at berige enhver smagspalette

 

Heineken Pilsner 0,0% 33 cl.

En alkoholfri øl fra Heineken, med fokus på den gode ølsmag og færre kalorier. 0,0% indeholder kun 69 kalorier. Heineken 0,0% er et godt alternativ til alle, som gerne vil nyde en god øl, men samtidig skal være klar til at klare hverdagens opgaver og holde hovedet klart.

Vnr. 276254

 

Estrella Damm 0,0% 33 cl.

Oplev den autentiske smag af Barcelona med Estrella Damm Non-Alcoholic Pilsner, en alkoholfri øl, der bringer dig den fulde smagsoplevelse uden alkohol. Perfekt brygget for at bevare den rige, intense aroma og delikate noter af friske hvide blomster og humle, denne gyldne pilsner tilbyder en ren, frisk smag med en afbalanceret bitterhed.

Vnr. 348428

Alkoholfri Cider

Oplev den forfriskende og autentiske smag af alkoholfri cider, et ideelt valg for dem, der søger en lækker, alkoholfri drikkeoplevelse til enhver lejlighed

Alkoholfri Vin

Udforsk den rige og sofistikerede smagspalette i vores udvalg af alkoholfri vin, perfekte for vinelskere, der ønsker at nyde hver nuance uden alkohol

Hvidvin kombucha alkoholfri 75 cl.

ARENSBAK White er en fermenteret alkoholfri drik baseret på te (kombucha). Den florale smag stammer fra brugen af jasmin te. Den har en frugtig duft og smag af melon, kvæde og frisk citrus. Den er lagret på egetræsspåner, med et hint af vanilje for at give den fløjlsbløde, frugtige og tørre mundfornemmelse og lange eftersmag.

Vnr. 348135

Rosévin Alkoholfri 75 cl.

Saftigheden og den blomstrede karakter stammer fra brugen af grøn te. Den har aromaer af skovfrugter og en duft af pink peber, hibiscus og rose.

Vnr. 352240

Effervescent Alkoholfri 75 cl.

Effervescent aromaer stammer fra stikkelsbær, fersken og citrongræs. Den har en forfriskende saftighed, afbalanceret med eg, der giver en tør mundfornemmelse og en lang eftersmag med urtede duft-noter. 

Vnr. 352241

Hvidvin Zero Chard alkoholfri 75 cl.

Skønne aromaer af fersken kombineret med vanille og eg. Smagsnuancer af stenfrugt og honningmelon. Harmonisk og fint afrundet med dejlig finish. Særdeles velegnet til grillede rejer med hvidløgssmør, salater med parmesan eller til stegt kylling. Perfekt til enhver lejlighed, hvor man ønsker at nyde vin uden alkohol.

Vnr. 339897

Rødvin Zero Shiraz alkoholfri 75 cl.

Vinen fremstår blød og fyldig med en klassisk smag af australsk Shiraz. En elegant, karakterfuld og harmonisk vin, der bliver ved med at begejstre. Vinen er meget anvendelig til f.eks. vildt, lam, okse- og svinekød samt gode fyldige oste.

Vnr. 339896

SpritzISH alkoholfri 75 cl.

ISH Spritz er en prisvindende alkoholfri cocktail lavet på fransk gentian rod og italienske citrusfrugter. En klassisk cocktail uden alkohol, der leverer på smag og giver den autentiske oplevelse vi forventer.

Vnr. 348916

Hvidvin White alkoholfri 75 cl.

En tør afalkoholiseret vinbaseret drink inspireret af en klassisk fransk Chardonnay med noter af citrus, grønne æbler og pærer kombineret med en flot mineralitet og let egetræsfinish.

Vnr. 353156

Chateau del ISH Sparkling Rosé alkoholfri 75 cl.

Sparkling Rosé er en prisvindende ikke-alkoholisk kulsyreholdig afalkoholiseret vin. Baseret på en blanding af Merlot og Pinot Noir druer, afalkoholiserer vi skånsomt vores vin ved lave temperaturer for at bevare druernes distinkte egenskaber for at levere den mest autentiske alkoholfri oplevelse.

Vnr. 318694

Alkoholfri spiritus

Oplev vores alkoholfri spiritus, der bringer enestående smagsdybde og finesse til dine yndlingsdrinks, helt uden alkohol

 

Gin Tanqueray Alkoholfri 33 cl.

Tanqueray London Dry Gin er en unik premium alkoholfri gin, som foretrækkes af bartendere over hele verden. De nøje udvalgte ingredienser som enebær, kvan og koriander gør Tanqueray London Dry gin til en perfekt base i en alkoholfri Dry Martini og andre ginbaserede cocktails og longdrinks.

Vnr. 338884

 

Drinkmix Sirup Mojito Mint 70 cl.

Væk dine sanser med Drinkmix Sirup Mojito Mint, en forfriskende blanding der fanger essensen af en klassisk mojito, perfekt til at skabe uimodståelige cocktails eller alkoholfrie drikke med et twist af frisk mynte

Vnr. 318474

Drinkmix Sirup Pina Colada 70 cl.

Tag en tropisk smagsrejse med MONIN Piña Colada Syrup, en eksotisk blanding der bringer den ikoniske smag af ananas og kokos sammen, ideel til at skabe forfriskende sommerdrikke og fantasifulde alkoholfrie cocktails.

Vnr. 317170

 

Kombucha

Oplev den livlige og sundhedsfremmende kraft af kombucha, en naturligt fermenteret te, der tilbyder en unik og sprudlende smagsoplevelse for dit velvære

 

I vores butikker finder du et kæmpe sortiment af plantebaserede varer og udvalget bliver hele tiden større og større. Smag på alt fra vegansk bacon til glutenfri is. 

Vi glæder os til at se dig i vores butikker - du kan også gå på opdagelse ved at følge linket under.

Lavt alkohol

Nyd det bedste fra begge verdener med vores udvalg af lav-alkohol drikkevarer, der leverer fuldendt smag med mindre alkohol, perfekt til sociale sammenkomster, hvor du vil have det sjovt uden bekymringer