
Lækre drinks, cocktails og mocktails
Opskrifter og inspiration
Uanset om du skal finde den rette spiritus til en skarp pris, shakeren, glassene, rørepinden eller opskriften til dine nytårsdrinks, så behøver du blot køre i inco.
Vi har åbent alle dage, undtagen d. 24.,25. og 26. december - sig til, hvis vi skal hjælpe med noget.
Vi har spurgt vores samarbejdspartnere i spiritus, om de ville dele nogle af deres opskrifter med os.
Resultatet finder du herunder, god fornøjelse (der er også noget for den, der skal køre hjem eller blot ønsker at hoppe ind i det nye år uden alkohol).

RASPBERRY BRAMBLE
Ingredienser
◼ 4 cl Gin
◼ 3 cl Citronsaft
◼ 1 cl Sukkersirup
◼ 2 cl Hindbærsirup
◼ Citron
◼ Hindbær
◼ Isterninger
◼ Bramble lavet på hindbær
Fremgangsmåde
1: Find en shaker frem og tilføj gin, citronsaft og sukkersirup
2: Shake grundigt
3: Fyld et glas med isterninger
4: Strain væsken over i glasset
5: Tilføj hindbærsirup og rør rundt
6: Pynt med hindbær og en citronskive

FRENCH 75
Bemærk! Opskriften tilhører Shake-it.dk og må ikke kopieres uden tilladelse
Ingredienser
◼ 10 cl Laurent-Perrier Cuvée Brut Champagne
◼ 4 cl Hendrick's Gin
◼ 0,5 cl Shake-It Mixer Sugar Cane
◼ 1,5 cl Friskpresset citronsaft
◼ 1 skive Citronskal
◼ Isterninger
Fremgangsmåde
1: Fyld isterninger i din shaker
2: Hæld ingredienser i shakeren:
Hendrick's Gin
Shake-It Mixer Sugar Cane
Friskpresset citronsaft
3: Ryst i 10 sekunder
4: Si over et champagneglas
5: Top op med Laurent-Perrier champagne
6: Pynt med en skive citronskal

SPARKLING COLADA
Et nemt alternativ til en klassisk Piña Colada
Ingredienser
◼ 4 cl Rom
◼ 2 cl Kokossirup
◼ 1 cl Limesaft
◼ Top op med ananas sodavand
◼ Limehjul
◼ Tørret ananas
◼ Isterninger
Opskrift på en Sparkling Colada. En lækker og forfriskende cocktail til alle Piña Colada-elskerne. Vi laver denne cocktail på ananas sodavand, kokossirup, og Havana Club Especial. Imponér dit selskab med denne lette udgave af en Piña Colada.
Fremgangsmåde
1: Fyld et glas med isterninger
2: Tilføj Havana Club Especial, kokossirup og limesaft
3: Top op med ananas sodavand
4: Pynt med limehjul og tørret ananas

THE OLD CUBAN
Ingredienser
◼ 4 cl Ron Santissima 7-års Rom
◼ 1,5 cl MONIN Sukkersirup
◼ 2 cl Limesaft
◼ 2 stk. Mynteblade
◼ 3-4 cl Veuve du Vernay Brut, Mousserende vin
Fremgangsmåde
1: Alle ingredienser, undtagen mousserende vin, shakes godt med is.
2: Si herefter over til et cocktailglas uden isterninger
3: Top med mousserende vin.
4: Pynt af med en skive lime saft lidt friske mynteblade.

JUNGLE FLY
Bemærk! Opskriften tilhører Shake-it.dk og må ikke kopieres uden tilladelse
Ingredienser
◼ 5 cl Cucullo Reserva 12
◼ 1,5 cl Aperol Aperitivo
◼ 1 cl Shake-It Mixer Sugar Cane
◼ 5 cl Ananasjuice
◼ 1,5 cl Friskpresset limesaft
◼ 1 skive Ananas
Fremgangsmåde
1: Fyld isterninger i din shaker
2: Hæld ingredienser i shakeren:
3: Cucullo Reserva 12
4: Aperol
5: Ananasjuice
6: Friskpresset limesaft
7: Shake-it Mixer Sugar Cane
8: Ryst i 10 sekunder
9: Si over et glas med isterninger
10: Pynt med en skive ananas

PIÑA CLARO
Ingredienser
◼ 4 cl. Negrita Añejo Rom
◼ 4 cl. Marie Brizard Sirup - Kokos
◼ 2 cl. Friskpresset limejuice
◼ 12 cl. Franklin & Sons Pineapple & Almond Soda
◼ Pynt: tørret kokos og en skive lime
Fremgangsmåde
1: Hæld alle ingredienser – undtagen Franklin & Sons Pineapple & Almond Soda – i en shaker.
2: Tilføj isterninger og ryst grundigt.
3: Hæld det i et highballglas med friske isterninger, uden at de oprindelige isterninger kommer med.
4: Tilføj Franklin & Sons Pineapple & Almond Soda.
5: Pynt evt. med tørret kokos og/eller en limeskive.

COSMOPOLITAN
Bemærk! Opskriften tilhører Shake-it.dk og må ikke kopieres uden tilladelse
Ingredienser
◼ 2 cl Cointreau Triple Sec Likør
◼ 4 cl SKYY Vodka
◼ 4 cl Tranebærjuice
◼ 2 cl Friskpresset limesaft
◼ 1 stk Revet appelsinskal
◼ Isterninger
Fremgangsmåde
1: Fyld isterninger i din shaker
2: Hæld ingredienser i shakeren:
Cointreau
SKYY Vodka
Tranebærjuice
Friskpresset limesaft
3: Ryst i 10 sekunder
4: Si over et martiniglas
5: Klem appelsinskal over drinken

Espresso Martini
◼ 3 cl Vodka
◼ 3 cl MONIN Kaffelikør
◼ 4 cl Espresso ell. MONIN Cold Brew
◼ 1,5 cl MONIN Salted Caramel Sirup
Alle ingredienser shakes med masser af is. Sies herefter til et cocktailglas, pynt med 3stk kaffebønner og servér.

Chocolate Mint
◼ 4 cl Sobieski Vodka
◼ 2 cl Marie Brizard Sirup – Green Mint
◼ 1 cl Marie Brizard Likør – White Chocolate
◼ 1,5 cl fløde
◼ Pynt: en myntekvist og After Eight chokolade
Hæld alle ingredienser i en shaker med is og ryst den grundigt. Si over i et martiniglas. Pynt med en myntekvist og et stykke After Eight chokolade.

APEROL SPRITZ
Bemærk! Opskriften tilhører Shake-it.dk og må ikke kopieres uden tilladelse
Ingredienser
◼ 9 cl Cinzano Prosecco
◼ 6 cl Aperol Aperitivo
◼ 3 cl Danskvand
◼ 0,5 skive Appelsin
◼ Isterninger
Fremgangsmåde
1: Fyld isterninger i et vinglas
2: Tilsæt Cinzano Prosecco
3: Tilsæt Aperol
4: Top op med ganske lidt danskvand
5: Rør let rundt
6: Pynt med en halv appelsinskive

Limoncello Spritz
◼ 6 cl Prosecco
◼ 4 cl Limoncello di Capri
◼ 2 cl Danskvand
Fyld et vinglas med is og tilsæt derefter alle ingredienser.
Pynt med en skive Citron og et par mynteblade.
Rør forsigtigt rundt og servér

Hyldeblomst Spritz
◼ 6 cl Prosecco
◼ 4 cl Fiorente Hyldeblomstlikør
◼ 2 cl Danskvand
Fyld et vinglas med is og tilsæt derefter alle ingredienser.
Pynt med en skive lime og et par mynteblade.
Rør forsigtigt rundt og servér

APPLEBERRY MOCKTAIL
Bemærk! Opskriften tilhører Shake-it.dk og må ikke kopieres uden tilladelse
Ingredienser
◼ 3 cl Shake-It Mixer Strawberry
◼ 5 cl Æblemost
◼ 2 cl Vaniljesirup
◼ 2 cl Friskpresset limesaft
◼ 2 cl Ginger Ale
◼ 3 stk Mynteblade
◼ Isterninger
Fremgangsmåde
1: Fyld isterninger i din shaker
2: Hæld ingredienser i shakeren:
Shake-It Mixer Strawberry
Æblemost
Vaniljesirup
Friskpresset limesaft
3: Ryst i 10 sekunder
4: Si over et glas
5: Top op med Ginger Ale
6: Pynt med mynteblade

Passion Lemonade
◼ 3 cl Marie Brizard Sirup - Passionsfrugt
◼ 3 cl Marie Brizard Sirup - Rørsukker
◼ 3 cl Friskpresset citron
◼ Top med danskvand
◼ Pynt: en skive citron
Bland alle ingredienser sammen i et lowball glas med isterninger.
Pynt evt. med en skive citron.

Nostalgie
◼ 2 cl Marie Brizard Sirup – Grenadine
◼ 2 cl Marie Brizard Sirup – Peach
◼ 1 cl citronjuice
◼ Top med Franklin & Sons Mallorcan Tonic Water
◼ Pynt: en skive citron
Bland alle ingredienser sammen i et lowball glas med isterninger.
Pynt evt. med en skive citron.

RHUFLOWER SPRITZ MOCKTAIL
Bemærk! Opskriften tilhører Shake-it.dk og må ikke kopieres uden tilladelse
Ingredienser
◼ 5 cl Shake-It Mixer Rhubarb
◼ 3 cl Hyldeblomstsaft
◼ 2 cl Friskpresset citronsaft
◼ 8 cl Danskvand
◼ 2 stk Mynteblade
◼ Isterninger
Fremgangsmåde
1: Fyld dit vinglas med isterninger
2: Hæld ingredienser i glasset:
Shake-It Mixer Rhubarb
Hyldeblomstsaft
Friskpresset citronsaft
3: Top op med danskvand
4: Rør forsigtigt rundt
5: Pynt med mynteblade