Fødevaresikkerhed

Det er altid vigtigt at have styr på rengøring og hygiejne. Derudover at sikre kvaliteten af råvarer ved at overholde kølekæden. Du har formentlig haft besøg af fødevarekontrolenheden. Derfor ved du, hvor vigtigt det er altid at følge retningslinjerne.

Vi har altid alt det, du skal bruge! Hvad end det er til transportering af råvarer eller tilberedte retter, fødevaregodkendte opbevaringskasser til kølerum eller termometer, så du altid kan holde øje med temperaturen.

Du har sikkert allerede alt dette, men står du lige og mangler til transporten hjem eller mad ud af huset, så kører vi tilbud hele marts på alt det du skal bruge.

Hvis du står og tænker du godt kunne bruge at få genopfrisket lidt, så tag et kig på emnerne herunder:

Kølekæden Egenkontrolprogram Professionelle rengøringsmidler Produkter
 

Kølekæden

Opbevaring samt transportering af køle- eller frostvarer ved de rette temperaturer er vigtigt for at undgå sundhedsfare.

Alle råvarer, hvor sygdomsfremkaldende bakterier kan vokse grundet temperaturstigning eller -fald, er der fastlagt en maksimal temperatur som enten produktet skal besidde eller omgivelsestemperaturen skal være. 

Vi har i alle årets sæsoner termokasser, så dine varer kan holde sig kolde på vej hjem eller varme på vej ud. 

 

Egenkontrolprogram

HACCP-principperne, som er dine daglige, ugentlige og månedlige rutiner er vigtige for, hvordan fødevarer trives i dit køkken. Nogen gange kan det bare være lidt svært at sætte system i, hvordan der holdes snor i de gode vaner og i den daglige hygiejne.

Derfor udbydes der igennem vores leverandør IDUNA et webbaseret egenkontrolprogram fra e-kodebranchen skræddersyet til dine maskiner, dit køkken og dine rengøringsvaner. 

Professionelle rengøringsmidler

Vores sortiment er tilpasset dine behov indenfor rengøring og hygiejne. For at se vores sortiment skal du blot logge ind. 

Iduna A/S er en 100% danskejet virksomhed, som producerer kvalitetsprodukter til professionel brug. Der er skabt produkter til alle former for rengøring, desinfektion, affedtning, pleje- og vedligeholdelse. 

Til hvert produkt findes et tilhørende datablad, som du kan downloade og gemme i din hygiejnemappe - så er du dækket ind når fødevarestyrelsen kommer på besøg. I alle vores butikker kan du få professionel vejledning og information om produkterne af vores medarbejdere. 

Husk altid at følge produktbeskrivelserne på siden af produktet.  Vi garanterer dig, at du ikke vil blive skuffet. 

Vi vil gerne hjælpe

Som en ansvarlig grossist gør vi, hvad vi kan for altid at have det DU står og mangler i sortiment. Med et bredt udvalg af termokasser, termometre og køleelementer, håber vi på at have lige det, der passer til dine behov.

Derudover har vi i både København og Glostrup frosne køleelemeter, som du kan fryse ned igen efter køb. Så kan du holde dine varer kolde om du skal langt eller kort.

Som en ekstra service til jer, som måtte ankomme i kølebiler og har brug for strøm, sørger vi gerne for strøm mens I er inde og handle. Dette er dog kun i Glostrup og kræver, at I parkerer til venstre for indgangen. 

Til dig der står og mangler

Nogengange kan man komme afsted uden alt sit udstyr. Derfor har vi et sortiment med alt det, du skal bruge, så du er med til at kontinuere kølekæden. 

Brugen af termokasser er ikke kun smart, fordi de holder dine kølevarer kolde. De er også enormt praktiske, da du kan pakke dine varer i dem, samtidig med at du handler. 

Termokasse rød 48 liter

vnr. 317464

Vejl. pris

522,99 pr. stk.

Termokasse sort 48 liter

vnr. 139975

Vejl. pris

499,99 pr. stk.

Termokasse blå 48 liter

vnr. 317463

Vejl. pris

522,99 pr. stk.

Termokasse lime 48 liter

vnr. 317465

Vejl. pris

522,99 pr. stk.

Termokasse expert sort 21 lite

vnr. 210195

Vejl. pris

299,99 pr. stk.

Termokasse expert sort 19 lite

vnr. 211416

Vejl. pris

389,99 pr. stk.

Termokasse mix 1,5 liter

vnr. 226640

Vejl. pris

89,99 pr. stk.

Picnicbox rød 20 liter

vnr. 253111

Vejl. pris

405,99 pr. stk.

Picnicbox lime 20 liter

vnr. 255004

Vejl. pris

399,99 pr. stk.

Picnicbox blå 20 liter

vnr. 253112

Vejl. pris

405,99 pr. stk.

Picnicbox sort 20 liter

vnr. 246102

Vejl. pris

339,99 pr. stk.