Fødevaresikkerhed & rengøring

Alt til rengøring, hygiejne og egenkontrol

Tilbud gælder fra d. 1. - 30. april

Det er altid vigtigt at have styr på rengøring og hygiejne. Derudover at sikre kvaliteten af råvarer ved at overholde kølekæden

Derfor har vi et stort sortiment af alt fra termokasser til termometre, køleelemeter og meget mere!

Vi har altid alt det, du skal bruge! Hvad end det er til transportering af råvarer eller tilberedte retter, fødevaregodkendte opbevaringskasser til kølerum eller termometer, så du altid kan holde øje med temperaturen.

Find alt til fødevaresikkerheden resten af april til ekstra skarpe priser - gå til det du søger eller tag hele turen:

Til transporten

 

Termokasse til transporten

Opgrader dit fødevareindkøb og pak dine kølevarer direkte i termokasser. På den måde sikrer du, at kølekæden overholdes og at kvaliteten på dine varer er i top.

Termokasse m/låg grå 40 ltr

vnr. 242011
159,00 pr. stk.

Husk du også kan bruge termokasserne fra Multiline til at holde mad varm - hvis du fx. skal levere mad til gæster ude ad huset. Multiline er kendt for deres gode kvalitet og har arbejdet på, at give alle deres produkter en imponerende isoleringsevne, uanset om der skal holdes varmt eller koldt. 

Se hele udvalget på termokasser, varer som du kan kontrollere temperaturer med og endnu flere tilbud på termokasser her:

Termometer/Køleelement

Hold din mad koldt og friskt.

Egenkontrol

Få en ny rutine eller dobbelttjek, at du allerede har det hele!

 

HACCP-principperne, som er dine daglige, ugentlige og månedlige rutiner er vigtige for, hvordan fødevarer trives i dit køkken. Nogen gange kan det bare være lidt svært at sætte system i, hvordan der holdes snor i de gode vaner og i den daglige hygiejne.

Derfor udbydes der igennem vores leverandør IDUNA et webbaseret egenkontrolprogram fra e-kodebranchen skræddersyet til dine maskiner, dit køkken og dine rengøringsvaner. Gå ind og læs mere om fordelene!

I egenkontrolsprogrammet anvendes professionelle rengøringsmidler fra vores leverandør Iduna.

 

Få dit køkken til at skinne!

Desinfektion af pålægsmaskiner, rustfrie flader, skæreplanker, maskiner, rekvisitter m.m. Velegnet til brug i køkkener, forretninger, foodindustrien, sundheds- og plejesektoren. Du finder de gode tilbud produkter til egenkontrol her:

IDZ Rapid A 1L: 50,00 pr. stk.

vnr. 12134

IDZ Rapid A 5L: 240,00 pr. stk.

vnr. 240248

Opvask & rengøringsredskaber

 

Håndopvask Ultra Lime

Den rene, friske duft af Vel Ultra Lime opvaskemiddel gør opvasken til en behagelig oplevelse. Den koncentrerede formel med naturlige ekstrakter fjerner effektivt fedt og snavs og har en frisk duft af lime.

opvaskesæbe 750 ml.

vnr. 319706
13,00 pr. fl.

 

Universalklud Microfiber

Velegnet til alle vandtolerante overflader og effektiv i tør tilstand ved at anvende statisk elektricitet til at tiltrække og fastholde støv.

Microfiber klud 3 STK.
vnr. 240915
23,00

Find vores gode tilbud her på klude og andet aftørring:

 

Til maskiner & tekstiler

Rens til kaffe/espresso maskiner

Anvendes til rengøring af kaffemaskiner, espressomaskiner, bryggebeholdere, elkedler, glaskolber, varmeplader m.m.

Pulver rens kaffemaskiner 1kg.

vnr. 143867
137,00 pr. stk.

 

Rengøringsredskaber

Effektiv rengøring i ét smart sæt: Denne støvkost med tilhørende metal fejebakke sikrer nem og hurtig oprydning. Det holdbare metaldesign giver lang levetid, mens det ergonomiske greb sikrer komfort under brug.

Støvkost med Fejebakke Metal

vnr. 154933
20,00 pr. stk.