Opdag din næste ostefavorit

Gode tilbud på skønne oste

Fra 1. marts 2024

Hos inco finder du et sandt paradis for osteelskere! Vores brede udvalg af udsøgte oste byder på alt fra de cremede brie-oste til de skarpe blåskimmeloste, og alt derimellem. Uanset om du foretrækker din ost mild eller kraftig, har vi noget, der vil tilfredsstille din smag. Og hvad er ost uden den perfekte vin? Vi tilbyder også et nøje udvalgt sortiment af vine, der komplementerer vores oste perfekt, så du kan skabe den ultimative smagsoplevelse. Kom forbi inco og lad os hjælpe dig med at finde de perfekte oste til din næste servering.

 

Du er inviteret!

Den 15. marts inviterer inco Glostrup osteentusiaster til en eksklusiv mini ostemesse. Dette bliver en unik mulighed for at udforske et bredt udvalg af oste, hvor besøgende kan nyde en mangfoldighed af smagsprøver. Fra de cremede brie-oste til de skarpe og aromatiske blåskimmeloste vil der være noget for enhver smag.

Sæt kryds i kalenderen og forbered dine smagsløg på en dag fyldt med ostelige oplevelser hos inco Glostrup.

Arla Unika Oste

Startskuddet for Arla Unika var, at kokke i 2002 udfordrede Arla med spørgsmålet "Hvor er mangfoldigheden og den unikke smag i jeres produkter?" Dette satte dem på en læringsrejse sammen inspireret af ny nordisk køkken, hvor produkterne, vi kender i dag og har på vores hylder, er skabt i samarbejdet mellem Arla og dedikerede mejerister, produktudviklere, kokke, baristaer og iværksættere. I dette partnerskab finder de forsat inspiration og ekspertisen til at skabe banebrydende mejeriprodukter.

Målet er forandret siden 2002: At løfte mejeriprodukter til gastronomisk verdensklasse i samarbejde med top gastronomi - missionen kaldes "Nye Højder".

Tag et kig på to udvalgte oste fra Arla Unika herunder: 

Den hvide dame

Arla Unikas Den Hvide Dame er en hvidskimmelsost, der som byder på en fornem balance mellem fedt og syre. Osten er blød i sin struktur og byder på en sprød, tynd overflade af hvidskimmel, som bidrager til ostens smagsprofil. 

 

 

Gammel knas

Den populære Arla Unika Gammel Knas er en nyfortolkning af Havarti. En ost der overrasker i smag og struktur, hvor ostens søde, syre og fedme får modspil fra de knasende sprøde proteinkrystaller

Fås i forskellige størrelser. Se størrelserne og flere varianter fra Arla Unika her:

TIP: For at give dine gæster en mere nuanceret og koncentreret smagsoplevelse anbefaler Arla Unika, at de serveres tempererede. Dette kan gøres ved, at ostene tages ud 1 time før de skal spises. Få flere serveringstip og bliv klogere på Arla Unika ved at klikke her. 

 

Vesterhavsoste

Det unikke klima ved Vesterhavet sætter sit præg på osten, og skaber en smag, der er både robust og delikat. Vesterhavsost kendetegnes ved sin dybe, karakteristiske smag og fyldige tekstur, der smelter på tungen.

I 2008 vandt Vesterhavsosten "Gourmetprisen" med følgende begrundelser: "Flot struktur, nærmest krystalliseret, har karakter og terroir*"

Oplev den udsøgte Vesterhavsost fra Thise - en sand gastronomisk perle og find den hele oktober til:

VESTERHAVSOST 48+ 26 UGER
vnr. 95852 (ca. 1 kg)
150,00 pr. kg.

*Terroir er når jord, klima og geografi, præger smagen i landbrugsprodukter som vin, ost og fødevarer fra en bestemt region.

 

Ost til madlavning

Opdag vores nøje udvalgte sortiment af madlavningsoste, som bringer hverdagsretter til nye højder. Fra den dybe, rige smag af Parmesan, der fuldender enhver pasta, til Mozzarellaens bløde, strækbare kvalitet, perfekt til pizza. Cheddar tilføjer en kraftig dybde til sandwich og bagværk, mens Emmentaler byder på en mild, nøddeagtig smag til fondue. Halloumi, ideel til grillning, og den krumblede Feta beriger salater med sin saltede finesse.

Disse oste er ikke bare ingredienser; de er nøglen til kulinarisk inspiration og nydelse.

 

Prima Donna

Den hollandske røde Prima Donna ost er for mange et vigtigt element på ostebordet og en favorit som snack. Men den kan sågar også bidrage med sin nøddeagtige smag og strejf af sødme i madlavningen - enten som tern eller revet over en ret. Rød Prima Donna er lagret i 9 måneder og byder på unik smag med noter fra både gouda og parmesan. 

RØD PRIMA DONNA 45+ 9 MDR.
vnr. 172111 (220 g)
150,00 pr. kg.

Vidste du, at der er en række Primadonna oste, hvor hver farve har sin egen lagring? Farverne er Blå (4 mdr.), Rød (9 mdr.), Sort (12 mdr.) og Grøn (6 mdr.)

 

Comté

Oplev den uforlignelige smag af Comté, en ost af ypperste kvalitet, der har modnet i hjertet af Frankrigs Jura-bjergene. Denne udsøgte ost, kendt for sin komplekse smagsprofil, som varierer fra nøddeagtig og cremet til frugtagtig og dyb, er et mesterværk af traditionelt håndværk.

Comté er ikke blot en ost – det er en kulinarisk oplevelse, der beriger hvert måltid med sin rigdom og karakter.

Comté Montagnon AOC 6-8

Vnr. 352909

140,00 pr. kg.

 

Blåskimmelost

Blåskimmelost, en delikatesse for de eventyrlystne ganer, er en unik ost, der er kendt for sin karakteristiske skarpe smag og cremede konsistens. Denne ost skiller sig ud med sin indbydende blålige marmorering, skabt gennem en omhyggelig modningsproces, hvor skimmelsvampen får lov til at udvikle sig og berige osten med dens signatursmag. Perfekt som et centralt element på et ostebord, i salater, eller som en smagfuld forstærker i saucer, Blåskimmelost tilføjer et touch af luksus og dybde til ethvert måltid.

GORGONZOLA MICHELANGELO 1/4
vnr. 228020 (ca. 1,5 kg)
100,00 pr. kg.

Hylderne i alle mejeriafdelingerne byder på et bredt udvalg af Gorgonzola, find et udvalg af dem til ekstra skarpe priser resten af Marts her:

 

Brie

Coeur de Lion (løvehjerte) Brie er en autentisk fransk brie, som karakteriseres ved sin fine hvide skimmel, sin bløde og cremede konsistens og sin friske aroma. Smagen er mild, men fyldig og flødeagtig.

BRIE COEUR DE LION 60+
vnr. 110843 (ca. 1 kg)
75,00 pr. stk.

Serveres bedst helt simpelt: sammen med et stykke sprødt fransk baguette, hvor og når som helst, men er næsten selvskrevet på ostebordet. Prøv den sammen med friske bær og frugter.

Tag et kig på udvalget af Brier til ekstra skarpe priser resten af Marts:

 

Danmarkspremiere på Ostens Dag – hele Danmark inviteres til ostefest

Første fredag i marts bliver fremover Ostens Dag, som for første gang afholdes 1. marts 2024. Danmark er et landbrugsland med et højt osteforbrug, og trods mange andre mærkedage for fødevarer, har vi endnu ikke en dag dedikeret til ost. Der bliver folkefest fra
Esbjerg til Espergærde, når den samlede branche – fra mejerist til kok – byder op til
ostedans og inviterer landets osteelskere på events og spændende smagninger

 

Gedeoste

Gedeost er en alsidig ost lavet af gedemælk. Den har nemlig en forfriskende, let syrlig smag og nøddeagtig undertone og gør sig derfor godt i salater, på pizzaer, i saucer og mange i andre anretninger. Gedeost Chèvre besidder delikat smag og lækker cremet konsistens. Den kan derudover både smøres, serveres i skiver på ristet brød eller smeltes til en lækker sauce. Find den til:

GEDEOST CHÈVRE 1 KG
vnr. 333887
110,00 pr. stk.

Udforsk flere gedeoste på tilbud i denne måned:

 

Manchego

Manchego er en spansk hård ost, der er fremstillet af fåremælk. Manchego fremstilles i provinsen La Mancha, som har givet osten sit navn. Typisk for Manchego er det halmmønster i skorpen, der står tilbage efter presning. Smagen er pikant og nøddeagtig. Osten lagres fra 2 måneder til to år.

Fåreost Manchego Lille 6-Mdr

vnr. 260385
200,00 pr. stk. 880 g

Udforsk flere manchego på tilbud i denne måned:

 

Plantebaserede oste

Vores mange plantebaserede varer inkluderer naturligvis også veggie oste, der kan erstatte indslagene på den traditionelle osteanretning. 

Fx den cremede Applewood Vegan med røget smag eller Mexicana Vegan, der med en smag af krydderier, jalapeños og chili giver et "kick" til en planterig servering.

Begge oste har god smelteevne og er kilde til både calcium og B12. Se priserne og flere oste fra vores leverandører, bl.a. Halloumi, som både kan grilles og steges:

Tilbehør & redskaber

 

The Selection kiks

Giv dig selv en lækker pause med Jacob's The Selection kiks! Disse kiks er den perfekte kombination af knasende tekstur og udsøgt smag, der sikrer en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Perfekt til alle slags oste. 

Tilbud kun 23 kr. pr æsk.

Indhold: 8-Slags kiks 300 g.

vnr. 343788

 

Vine til osten

 

Vin til osten

Leder du efter den perfekte vin til at ledsage dit ostebord? Vi har nøje udvalgt en vin, der ikke blot matcher, men løfter smagsoplevelsen af dine yndlingsoste til nye højder. Nyd en smagsoplevelse, hvor vinens kompleksitet og finesse smukt forener sig med ostens rige smagsnuancer.