Plantebaserede favoritter

Nemt på menuen

Vejl. priser i København og Glostrup

Smag vores lækre plantebaserede varer. Vi har et bredt sortiment, som indeholder alt fra vegansk bacon til glutenfri is. 

Gå på opdagelse her på siden og bliv inspireret til din næste vegetariske servering. 

Se også vores opskrifter på skønne vegetarretter, som lasagne, burger eller bolognese, helt uden kød.

Brunch eller Grønch?

Skal du holde brunch har vi en masse varer som helt klart falder i den grønne smag. Prøv fx plantebaseret bacon eller cocktailpølser.

 

Vegansk Postej Trøffel Øko

Denne veganske postej, der er klar til brug, er en fantastisk alternativ til traditionel leverpostej eller paté, da den er fremstillet uden animalske ingredienser. Indeholder også en skøn smag af trøffel.

Vnr. 329309
Vejl. pris: 17,99 pr. pk. á 150 g

Farverig sushi uden fisk

Lav nogle lækre fiskeretter med disse veganske alternativer. Vi har en masse forskelligt som veganske blæksprutteringe og veganske rejer.

 

Vegansk alternativ til blæksprutteringe

Lækre alternativer til fisk, der gør det både nemt og kreativt at arbejde med fiskeretter i det plantebaserede køkken. Du finder fx sashimi NoTuna, Kalimariz, sashimi Zalmon og Shimpz i incos sortiment. Så uanset om menuen står på tun, blæksprutte, sushi eller tigerrejer kan du også servere det for den veganske gæst.

Vnr. 337343 (frost)
Vejl. pris: 52,99 pr. pk. á 250 g.

Green-venience

Skal det gå lidt hurtigt, så har vi løsningen. Se udvalget af vores vegetarretter, hvor der ikke er langt til serveringen.

 

Chili sin carne

Her får du en Chili sin carne med masser af smag og power. Retten er tilberedt uden kød men efter traditionelle mexicanske dyder. Denne Chili sin carne er tilberedt af bønner, løg, hakket tomat og rød peber, for til sidst at blive smagt til med varme krydderier som gør at vi her rammer smagsnuancer som vil pirre dine sanser. Server vores Chili sin carne med løse ris, en fed creme fraiche, friskhakket chili, lidt urter på toppen og nachos, så vækker retten uden tvivl stor begejstring.

Vnr. 345895
Vejl. pris: 211,99 pr. ps. á 3 kg.

 

 

Økologiske falafler 

Nordisk Falafel fra Planteslagterne er en dansk version af den klassiske falafel. Den er derfor lavet på danske gule ærter og friske grønne ærter. Den er sprød udenpå og blød indeni. Smagen er sød og nænsomt smagt til med friske krydderurter. Kan nydes både lun og kold - helt uden at være tør.

Vnr. 341056 (frost)
Vejl. pris: 180,00 pr. ps. á 2 kg.

 

Plantebaserede opskrifter

I vores opskrift-univers finder du flere end 5.000 forskellige opskrifter, som du er mere end velkommen til at bruge hver eneste dag.

Det er muligt at filtrere på temaer, såsom plantebaserede retter, bælgfrugter og Sæson

Løbende udvikles nye opskrifter, så du hele tiden kan få ny inspiration og mere madglæde.

Plantebaseret tilbehør

Mangler din veganske pizza noget lækker topping eller står du og mangler noget vegansk dressing? Vi har det!

 

Vegansk coleslaw dressing

En vidunderlig god coleslaw dressing fremstillet på presset rapsolie. En cremet coleslaw dressing, klar til at blande med din egen coleslaw af hvidkål, gulerødder og eventuelt løg. Mildt krydret og et strejf af sennep.

Vnr. 308264 
Vejl. pris: 27,99 pr. fl. á 900 g.

Til den søde tand

Forkæl dine gæster med lækker is fra Ice Bakers eller en af de andre gode plantebaserede desserter fra sortiment.

 

Banana Crush (glutenfri)

Ice Bakers er dansk og lokaliseret i naturskønne Thy, hvor de to connaisseurs Claus & Rasmus’ vigtigste opgave er at udvikle fremtidens isdesserter til alle isglade danskere. De sætter en stor ære i at tilbyde en is til ALLE – derfor er produkterne fra Ice Bakers 100% plantebaserede.

Vnr. 319457 (frost)
Vejl. pris: 261,99 kr. pr. bt. á 3,35 kg.

Plantebaserede drikkevarer

Vi har en masse forskellige drikkevarer, alt fra soyadrikke til mandeldrikke. Se vores udvalg her på siden.

 

Havredrik Barista Edition

Oatly har skabt en havredrik, som du kan skumme og som smager helt fantastisk i kaffen. For at undgå forvirring: Hvis du frem til nu har brugt iKaffe til dine skumhjerter og tænker ”hvad er det mon, der er nyt og spændende”, så er det måske godt at vide, at selvom navnet er nyt og potentielt spændende, så gør det ingen forskel for havredrikken indeni – den både smager og hjerteskummer lige så godt som før. Kort sagt: nyt navn med internationalt touch, that’s it.

Vnr. 314691
Vejl. pris: 14,99 pr. stk. á 1 liter