Smagen af hygge

Februar hos inco byder på fristende tilbud, der vil gøre din vinter varmere og sødere!

Vi har uimodståelige tilbud på kaffe og te, perfekt til hyggelige stunder. Forkæl dig selv med vores lækre udvalg af kager, der vil vække dine smagsløg. Vores udvalg består også af et væld af andre lækre madvarer.

Udnyt disse fantastiske tilbud i februar og gør dine vinterdage ekstra hyggelige med inco! 

Ready To Use

Opdag smagen af hjemmelavet hygge med vores lækre supper, tilberedt med de friskeste, naturlige ingredienser

 

Jordskokkesuppe

Her får du en lækker jordskoksuppe tilsmagt med fløde. Du vil opleve klassisk og cremet suppe nænsomt tilberedt og lavet med respekt for råvarerne, som gør at den føles blød og behagelig i munden. Server eksempelvis suppen med stegte bacon tern, urteolie og evt. jordskokke-chips (i sæson), et drys sort peber fra kværnen, friskhakket persille og lunt brød, så har du en sikker vinder.

Februar tilbud: 245,00 kr. pr. ps. á 3 kg.

vnr. 341136

 

Skønne suppeurter

Frigodan Suppeurter er en blanding af gulerødder, porrer, selleri og pastinak. Frigodan Suppeurter er velegnet til en klar bouillonsuppe eller til en cremet fyldig pureret grøntsagssuppe.

Februar tilbud: 39,00 kr. pr. ps. á 2,5 kg.

vnr. 160659

 

Aspargessuppe

Med OSCAR® Aspargessuppe pasta får du en dejlig, cremet, intens suppe, men en behagelig smag af asparges. Prøv f.eks. at smage din suppe til med OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion og server med stykker af frisk grillet asparges i suppen. Du kan med fordel også anvende aspargessuppen som base til f.eks. høns i asparges, for at tilføre den gode aspargessmag til retten.

Bøtte med 900 g pasta, giver 9,1 liter suppe.

Februar tilbud: 139,00 kr. pr. bt. á 900 g.

vnr. 202676

Simreret

Oplev hyggens varme med vores hjertevarmende simreretter, perfekte til kolde dage

Pasta

På en kold vinterdag, er der intet mere indbydende end en varm tallerken pasta, der indkapsler essensen af hygge med hvert velsmagende bid.

 

Pasta Cavatappi 75

Forkæl dine sanser med Felicetti pasta – en kulinarisk perle, der bringer Italiens autentiske smag direkte til dit bord. Med Felicetti i dit køkken er hver måltid ikke bare et måltid, men en rejse til hjertet af Italien.

Februar tilbud: 75,00 kr. pr. ps. á 5 kg

vnr. 12259

Inspirations opskrifter

Herunder finder du de perfekte retter til at skabe varme i den kolde tid.

Lækre kager (forskåret)

Forkæl dine gæster med de lækreste kager, bagt med omhu og kærlighed.

 

Jordbær flødekage Forskåret

Denne himmelske kage er en sand fest for smagsløgene, og kombinerer sødmefulde, saftige jordbær med en luftig og let flødeskum, forskåret for nem servering!

Februar tilbud: 159,00 kr. pr. æsk. á 1,8 kg

stk. pris: 9,94

vnr. 325024

 

Chokolademuffin

Intens og fyldig chokolade muffin med et mix af mælkechokolade og mørk chokolade. Denne muffin er ideel for dem, der søger en subtil, men alligevel dyb chokoladesmag. Perfekt som en lille forkælelse til kaffen.

Februar tilbud: 79,00 kr. pr. pk. á 8x100 g

stk. pris: 9,88

vnr. 332218

 

Kakaosnurre

Denne klassiske kakaosnurre er bagt på bløddej med mild kakao-hasselnød fyld. Kakaosnurren er bagt med Cacao-Trace kakao.

Februar tilbud: 469,00 kr. pr. krt. á 48x95 kg

stk. pris: 9,77

vnr. 353235

Kaffe, te & kakao

Forkæl dine gæster med lækker kaffe, te eller kakao. Perfekt til den kolde måned

 

Kaffe Merrild Aroma

Denne Merrild Aroma kaffe kombinerer på udsøgt vis Robusta og Arabica bønner, hvilket resulterer i en enestående aroma og en dyb, intens smag. Den er omhyggeligt mellemristet og formalet til filterkaffe, hvilket fremhæver dens rige fylde og bløde tekstur. Smagsnoterne af bittersød chokolade og tørrede frugter tilføjer en ekstra dimension af nydelse, der gør hver kop til en unik smagsoplevelse.

Februar tilbud: 39,00 kr. pr. ps. á 500 g

vnr. 264011

 

Chai Latte East Indian Spice

Oplev den autentiske smag af Indien med vores East Indian Spice Chai! En forførende blanding af sort te og indiske krydderier som kanel, nellike og kardemomme. Sød, rund og cremet - den perfekte chai latte. Server den dampende varm eller forfriskende kold som en Iced Chai. Har du behov for det kan chai latte pulver også bruges i maskiner eller i slush ice maskiner til store begivenheder.

Februar tilbud: 149,00 kr. pr. ds. á 1,34 kg

vnr. 345786

 

Hot Truffle kakao

Hot Cacao Truffle Mix er et instant kakao pulver, der blot skal blandes op med vand. Smagsprofilen er en lækker blanding af bittert og sødt med en cremet konsistens. Lavet på den eksklusive Criollo bønne. Nem at tilberede og nem at opbevare. Kommer i stor refill pose på 1.5 kg. Pulver blandes 28g til 180 ml vand. Kan serveres varm el. kold samt bruges i maskiner og slush ice maskiner.

Februar tilbud: 109,00 kr. pr. ps. á 1,5 kg

vnr. 332544

Emballage

Vi har en masse forskelligt emballage som passer perfekt til servering eller opbevaring 

 

Bakke Bistro PP sort 190x155x4

Opbevar dine madvarer i denne bistro bakke. Perfekt til at organisere eller fragte dine råvarer. Hold din mad frisk ved at tilføre et låg.

Februar tilbud: 55,00 kr. pr. ps. á 50 stk.

vnr. 287105