"Tal pænt - JA, tak!"

I restaurationsbranchen er det kutyme at sige JA tak, når man har forstået en opgave eller besked, så derfor har vi valgt at bruge den vending i vores kampagne! Egentlig burde det være en simpel opgave at tale pænt til hinanden, men i dag oplever vi desværre en stigning i uhøflig adfærd fra vores kunder og som arbejdsgiver har vi et ansvar for at stoppe det. 

Vores "Tal pænt -Ja, tak" kampagne er dog også en henvisning til, at vi som arbejdsplads forventer, at alle os medarbejdere også taler pænt til og om andre kollegaer. På den måde kan vi i fællesskab sikre et trygt og respektfuldt arbejdsmiljø for alle.

Tal pænt - JA, tak!

Vi ønsker at være en virksomhed, der er kendt for at tale pænt, uanset om det handler om kommunikationen mellem medarbejdere og/eller til kunder og samarbejdspartnere. 

Det er en fælles opgave at tale pænt til hinanden - og vi vil gerne have flere med. 

 

Er du en type A eller en type B?

Denne planche kræver lidt ekstra af én, for hvem har ikke mødt "sin egen" TYPE A, som:

📌 Kommer til at fyre en hård kommentar af til en kollega, kunde eller samarbejdspartner fordi man selv er i dårligt humør/træt osv.?

Det tror vi, at de fleste (desværre) har!

Men tænk, hvis vi alle prøvede at være mere en TYPE B, der:

📌 Husker sig selv på, at alt personale er sat på sin funktion af en grund - og fordi de hver dag ønsker at yde det bedste, de kan. 

**

Hensigten med vores materiale er ikke at pege fingre, men at skabe selvindsigt.

- For var alle lidt mere en type B, ville en "Tal pænt- Ja, tak" kampagne jo ikke være nødvendig. 

Et regnestykke for alle

Ingen er formentlig uenige i dét, som billedet fortæller - uanset om, man ser det 1. eller det 2. regnestykke som det primære. Uanset hvad, så er de to resultater lagt sammen en GOD INVESTERING - og hvilken virksomhedsejer er ikke interesseret i det?

Tænk over det - Det kan faktisk betale sig at tale pænt TIL, OM og MED sine medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder!

Gratis materiale til "Tal pænt - JA, tak"

Vores materiale er frit tilgængeligt til alle. Download meget gerne materialet, hvis du også vil sætte fokus i din forretning/virksomhed.