Bliv klogere på: Østers

 

Østers, de små krabater, som nogle elsker og andre elsker at hade!

Historisk set har danskere været vant til østers som spise, da man rent faktisk har fundet bunker af østersskaller helt tilbage til Stenalderens køkkenmøddinger, men ikke alle har taget dem til sig (alligevel). For nogle smager det (for) salt, de er slimede m.m, men vi synes nu, at de små krabater bør få lidt opmærksomhed, så derfor er oktober = østers måned. 

Vi har altid haft østers i sortiment og i forskellige mængder, pris og varianter. Østers kan serveres som hovedingrediens eller som medspiller i en anden ret. Variationerne er mange, men vores opskriftsdatabase, kan være dig behjælpelig. 

I det tidlige efterår 2020 lavede vi en serie af film, som kan gøre dig klogere på de små delikatesser. De små film giver også en god mængde fif til serveringsforslag og tips til drikkevarer. Alle film er lavet i samarbejde med Henrik Nielsen fra Restaurant Sølyst.  

 

Tip! Har du endnu ikke prøvet at være på Østerssafari, kan vi kraftigt anbefale dig det - tag et kig lige her: Vadehavscentret - Se vores turkalender og book online!

 

Velbekomme!  

 

 

Få fif og gode råd med vores østers film, som vi har lavet i samarbejde med Henrik Nielsen fra Restaurant Sølyst.

Sådan åbner du din østers, nemt og sikkert.

Østers historie og serveringstips.

Drikkevarer til østers.

Hurtig guide til åbning af østers.

Savner du idéer til retter med østers, så find dem i vores store opskriftsunivers.

 

 

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER