Rengøring & Emballage

  • Vi har alt til en grundig og professionel rengøring. Vores store udvalg byder på rengøringsartikler til ethvert formål/område og findes i både store og små størrelser. Også produkter til personlig pleje finder du hos os, og vi har fx en hudplejeserie, som er godkendt og udviklet til personalet i bl.a. køkkener og sundheds- og plejesektoren, som jo har særlig brug for gode produkter, på grund af netop hyppig håndvask. I serien finder du den lækre hudplejecreme, som har en svag duft og er super dejlig "at tage på", når hænderne trænger til lidt ekstra opmærksomhed, og den kan bruges af både børn og voksne. Desinfektionsmidler, håndsprit og ansigtsmasker/mundbind har vi også på hylderne.

  • I afdelingen finder du ligeledes et kæmpe udvalg af emballagetyper; folie, papir, pap, plast og flamingo. Vi har alt til din take-away; poser, klude, gastrobakker og engangsservice i mange forskellige materialer, fx i græspair og bambus, så du kan anrette og servere med omtanke for både look og miljø.

  • Skal du dække et flot og farvestrålende bord, har vi også et kæmpe udvalg af lys, duge og servietter i alskens farver.