Vi tilbyder mere end mange andre gør

Meget hurtigt vil du få dit eget ansvarsområde, hvor du vil få ansvaret for ind- og udmeldelser af varer og hermed også være med til at sortimentsudvikle inden for dit ansvarsområde. 

Du kommer dagligt til at tale og forhandle med leverandører, da vi betragter vores leverandører som den vigtigste samarbejdspartner, så vi kan sælge varer. Sammen (eller alene) vil du få ansvaret for at lave salgsfremmende udstillinger og in-store kampagner. 

Som salgsassistent i inco Cash & Carry vil du fra start indgå i et team, hvor alle skal bidrage til at løfte opgaven sammen.

Dine kollegaer er også dine kunder, så den gode og venlige service skal (også) ydes her.

For os er alle afdelinger lige vigtige i at kunne drive en god og sund forretning. 

"Jeg er glad for at kunne arbejde et sted, der giver mig plads og lov til at udvikle mig selv. Det giver mig udfordringer i min hverdag. Et sted, hvor ikke 2 dage er ens."

Dette bevis er vi mega stolte af, det er nemlig et bevis på at vores medarbejdere kan lide deres arbejdsplads.

Dette bevis er vi mega stolte af, det er nemlig et bevis på at vores medarbejdere kan lide deres arbejdsplads.

 

I november 2020 var vi så heldige at være nomineret i ZBC’s konkurrence om at blive ”Årets Læreplads 2020”.

En af vores dygtige elever indstillede os og hans begrundelse var blandt andet: ”Man har frie hænder til at fordybe sig i det faglige område, man brænder for. Der er et stærkt sammenhold blandt kollegaer, og alle løfter i flok. En rigtig læreplads, hvor man kan blive til noget”.

 Vi løb ikke med en sejr, men vi føler os alligevel som verdensmestre.