Gør ostebordet ekstra lækkert!

Uanset om du skal bruge ost til din ostetallerken, buffeten eller vognserveringen, så finder du det hos os; vi har nemlig et kæmpe udvalg at vælge imellem.

Vi viser herunder et udpluk af nogle af de dejlige oste, som vores gode osteleverandører kan byde på. Så allerede nu, kan du finde inspiration til den kommende juletid, hvor julens lækre oste jo er helt uundværlige.

Wernersson

Med oste fra Wernersson kan du sætte tænderne i fx en lækker fransk Brie de Meaux eller den traditionelle Mont d'Or skimmelost, som jo er en yndet delikatesse at spise bagt i ovnen.

Arla Unika

Arla Unika er en serie af ost og smør udviklet til, testet og blåstemplet af en række af de bedste restauranter. Folkene bag Arla Unika siger: "Med serien ønske vi at skabe sublime smagsoplevelser og derigennem løfte mejeri til nye højder". 

Lactalis

Prima Donna, Galbani og Grana Padano er oste og mærker, som næsten er overflødelige at præsentere - men vi gør det alligevel: Så værsgo at tage et kig på det lækre udvalg fra Lactalis.

Thise

Vesterhavsost og Blå Kornblomst er efterhånden blevet klassikere på det danske ostebord og vi forstår godt hvorfor. Har du ikke prøvet dem endnu, så har du rig mulighed for det nu. 

Cheport

Er du til ægte italiensk bøffel mozzarella og Parmigiano Reggiano parmesan, så er det Cheport Chesse, du skal vælge.

København/Glostrup Aarhus

Falengreen

De kendte franske oste Saint Albray og Saint Agur, finder du hos Falengreen. Har du lyst til at byde dine gæster på en klassisk roquefort, så klarer de også den.

København/Glostrup Aarhus

Alimentum

Manchego, gedeost og Iberico er alle oste, der pryder ethvert ostebord, småt som stort. Alimentum sørger for, at kvaliteten er helt i top.

København/Glostrup Aarhus

Naturmælk

Kender du Koløkke og Kong Bars? Hvis ikke, så er der rig mulighed for at stifte bekendtskab med dem nu. Det er nemlig nogle af de oste, som bliver produceret af danske Naturmælk og som du selvfølgelig finder i vores butikker.

København/Glostrup Aarhus
 

Hårbølle

Brie og Camembert fra Møn, så bliver det næsten ikke mere lokalt. Vi er vilde med danske lokalproducerede varer og her er de to kendte klassiske ostetyper fra Hårbølle selvskrevet, når der skal ost på menuen.

København/Glostrup Aarhus

Mammen

Mammen Mejeri har lavet godt dansk ostehåndværk siden 1911 og dét kan i den grad smages, prøv fx den økologiske flødehavarti, så er du ikke længere i tvivl. 

København/Glostrup Aarhus

Them

Them Mejeri har eksisteret siden 1888 og dét kan i den grad mærkes. Prøv fx den prisvindende Guldost, som er en guldmedalje værdig. 

København/Glostrup Aarhus

Delika

Mads Skjern er ikke kun en figur i en dansk tv-serie, det er også navnet på en serie af klassiske oste, som er "født" i netop Skjern. 

København/Glostrup Aarhus

Marmelader

Marmelade og chutney er det perfekte tilbehør til en god ost, da det er med til at fremhæve ostens delikate smag. Prøv nogle af vores Arla Unika marmelader, som du finder i varianter som fx kandiseret citron eller grøn tomat.  

København/Glostrup Aarhus
 

Ostekiks

Vi kender vist alle fornemmelsen af, at sætte tænderne i en sprød kiks med en god ost, enten ovenpå eller ved siden af. Med Møn kiks kan du tilbyde dine gæster/kunder et stort udvalg af kiks med forskellige smage og konsistenser.

København/Glostrup Aarhus

Tilbehør

Udover alle de uundværlige redskaber, som fx osteknive og ostehøvle, så har vi også altid et stort udvalg af tallerkener og fade, så du kan præsentere dine oste på smukkeste vis.

København/Glostrup Aarhus
 

Vin

Man kan næsten ikke sige ost uden også at sige vin. Vi viser her et lille udvalg, som passer perfekt til glasset ved siden af osten. Er du i tvivl om hvilke ostetype eller hvilken drue, du skal vælge, så spørg os blot, vi vælger dig gerne.   

København/Glostrup Aarhus