Med omtanke for fremtiden
Du handler i en virksomhed, der tænker på miljøet
På denne side kan du læse om nogle af de tiltag, vi som fødevaregrossist og koncern har foretaget med omtanke for miljøet.
Du præsenteres også for tiltag i butikkerne, der kan hjælpe dig til at nå dine egne målsætninger med omtanke for miljøet.
Handl med ekstra omtanke
Uanset hvornår du besøger vores butikker, finder du varer og kataloger inden for dét vi kalder "Med Ekstra Omtanke"
Begrebet dækker over kategorier som plantebaseret, laktosefri, glutenfri, dyrevelfærd, alkoholfri drikkevarer, økologi og fisk/skaldyr mærket med MSC/ASC.
Inden for emballage præsenterer vi muligheder inden for både bambus, sukkerrør og PET plast mv. Vi ønsker nemlig, at vores kunder selv kan vælge det, de foretrækker.
Få et overblik "Med Ekstra Omtanke"Cykellevering i København
Når du handler i butikken i Kødbyen, har du mulighed for at få leveret dine varer med cykelbud.
Vi kan levere inden for følgende postnumre:
1000 – 2300 (Kbh K, Vesterbro, Frederiksberg,
Østerbro, Nørrebro og Amager).
Vi anvender grønne kasser i vores frugt- & grøntafdeling
De grønne kasser er et godt alternativ til de klassiske papkasser og har mange fordele så som:
◼️ Bæredygtig returemballage
◼️ Produktbeskyttelse
◼️ Forebyggelse af unødigt madspild
◼️ Volumenbesparelse
◼️ Væsentlig reduktion af CO2-udledningen
New Loop er et cirkulært pantsystem
Systemet vasker og klargør brugte New Loop kopper til genbrug og senere genanvendelse, når kopperne ikke længere kvalitetsmæssigt kan genbruges.
Du kan faktisk være med i "loopet" som inco kunde.
I en travl hverdag er der sjældent tid til at undersøge alle mulige løsninger på nogle af de miljø- og klimamæssige udfordringer, der kendetegner fødevarebranchen. Dét hjælper vi dig med!
Som kunde i inco har du adgang til en række gode værktøjer og vidensdatabaser med alt, du har brug for at vide om det bæredygtige køkken.
C02-beregneren kræver login til hele sortimentet. Dér kan du se udledningen pr. kg drænvægt af den valgte råvare.
"Viden om" er et inspirationskatalog til professionelle køkkener, der giver viden til dig, der skal implementere bæredygtige løsninger i dagligdagen. Du kan læse om alt fra affaldssortering til indretning af restaurant og café.
Læs om vores C02-beregner Inspirationskataloget "Viden om"ESG - respekt for mad og mennesker
Koncernes bæredygtighedsstrategi bygger på 3 bærende fokusområder, hvor vi ønsker at gøre en forskel for omverdenen og internt: Bæredygtig samhandel, bæredygtig drift og at være en god arbejdsplads.
Vi samarbejder med Food Rescue
Deres mission er enkel, men kraftfuld: at redde overskudsmad og fordele den til dem, der har brug for det.
Madspildsorganisationen Rub og Stub står bag Food Rescue, som er Roskilde Festivals madspildsindsats. På festivallen afhentes uhåndterede, uforarbejdede og emballerede madvarer fra boder og barer. Herefter forarbejdes og nedfryses de for en længere holdbarhed og til slut distribueres overskudsmaden ud til sociale organisationer.