Sortiment med ekstra omtanke

Hele året har vi fokus på varer, der er produceret med ekstra omtanke og i butikkerne finder du mange flere varer.

Plantebaseret Dyrevelfærd Helt uden Emballage & Rengøring Alkoholfri drikkevarer Økologi MSC/ASC mærkning
 

Plantebaseret

I vores store sortiment finder du altid et kæmpe udvalg af plantebaserede varer, uanset om du ønsker mejeri, frost, frugt & grønt eller kolonialvarer.

Vi har selvfølgelig også fokus på pris og derfor har vi også vores fast-green-movers  til altid gode priser; så du nemt og billigt kan servere et planterigt måltid 🌿.

Mangler du idéer til plantebaserede opskrifter, så find inspirationen her opskriftsdatabase 

Dyrevelfærd

Dyrevelfærd fylder meget hos os og derfor har vi altid et stort udvalg af varer, der har statens Dyrevelfærdsmærke.

På vores online sortiment er det muligt at filtrere, så Dyrevelfærdsmærkede varer præsenteres og flere gange årligt vil inspirationskataloger med Dyrevelfærdsmærkede varer også blive lanceret. 

I hele marts har vi tilbud på et bredt udvalg af dyrevelfærdsmærkede varer, tag et kig 👇

Helt uden

"Helt uden" kalder vi alle vores varer, der er fri for gluten og laktose og uden tilsat sukker og sortimentet bliver hele tiden større og større.

I en hverdag, hvor flere og flere ønsker at spise og drikke uden tilstedeværelsen af især gluten og laktose er det vigtigt at kunne tilbyde dette i sin forretning. 

Emballage & Rengøring med omtanke

I vores butikker har vi et stort udvalg af emballage og rengøringsartikler, der er udviklet med ekstra omtanke for miljøet.

Inden for emballage præsenterer vi både muligheder inden for bambus og sukkerrør, PET plast m.v., med den begrundelse, at vi ønsker at lade vores kunder selv tage valget for, hvad de betragter som rigtigt for dem. 

Inden for rengøring er det samme begrundelse, men især Svanemærket er fremhævet

Alkoholfri drikkevarer

I vores afdelinger med drikkevarer har vi masser af alkoholfrie alternativer, både indenfor øl, vin og spiritus. 

Vi er af den overbevisning at alle kan lære at lave smagfulde Mocktails/low alcohol drinks og anbefaler, at man altid kan tilbyde det alkoholfrie alternativ.

I vores digitalog "Alkoholfri drikkevarer" finder du masser af øl, spiritus, vine og cider, som alle er uden alkohol eller med meget lidt alkohol i.  

Økologi

Vores økologiske udvalg bliver hele tiden bredere og bredere og du finder økologiske varer i næsten alle vores varegrupper, fra mejeri, frost, kolonial og ikke mindst frugt & grønt.

Især vores udvalg af økologiske drikkevarer vokser mere og mere. Det er både med og uden alkohol og alt indenfor øl, spiritus, sodavand, vin, saft og juice.  

MSC/ASC mærkning

Et stort antal af varer i vores fiskeafdeling er MSC & ASC mærkede, som er internationalt anerkendte mærkninger indenfor fiskeri.

Vi er selv certificerede til at håndtere salg af MSC og ASC mærkede frisk fisk i vores fiskeafdelinger, men indtil videre håndterer vi "blot" videresalg af MSC & ASC mærkede fisk i form af frossen fisk/skaldyr og halvkonserves m.v.