Glutenfri, laktosefri eller uden tilsat sukker delikatesser

Udforsk vores omfattende udvalg af glutenfri og laktosefri madvarer, perfekt til dem, der søger ernæringsmæssig balance uden at gå på kompromis med smag. Vores store udvalg af produkter uden tilsat sukker og alkohol sikrer, at du kan nyde lækre måltider og snacks med fuld tillid til deres kvalitet og sundhedsmæssige fordele. Hos inco forstår vi vigtigheden af ​​tilgængelige sunde alternativer, der passer til alle behov. Oplev den rene glæde ved at spise godt med inco!

Glutenfri

Fordyb dig i en verden af udsøgte smagsoplevelser med vores store udvalg af glutenfri produkter

 

Glutenfri mel

Mel fra Caputo er dedikeret til madlavningsentusiaster, restauratører og alle dem, der elsker at udtrykke deres kreativitet i køkkenet og glæde ganen. Caputo FioreGlut er ideelt til glutenfri pizza og brød.

vnr. 345584

 

Gluten-, laktosefrit og vegansk landstykke

Lækkert mørkt gluten-, laktosefrit og vegansk sandwichstykke bagt på rismel og boghvedemel og tilsat brune hørfrø, psylliumfrø, solsikke- og græskarkerner. Stykket er velegnet til klaprister og kan ligeledes anvendes som tø og server. Leveres i bagestabil folie for den bedste smagsoplevelse og for at undgå krydskontamination.

vnr. 338449

 

Glutenfri pasta

Opdag pastaens sande essens med Rummo's glutenfri pasta – en kulinarisk rejse uden begrænsninger! Lavet med den samme passion og kvalitet som vores traditionelle pastaer, garanterer Rummo en uforlignelig smagsoplevelse, der fuldender ethvert måltid.

vnr. 283747

 

Kyllingefond

OSCAR® Kyllingefond koncentrat giver dig en god alsidig base, med utrolig autentisk smag af kogt kylling. Brug den i dine supper og saucer, f.eks. i en klassisk sauce blanquette til et stykke stegt perlehønebryst, eller til dine sammenkogte retter som f.eks. hønsefrikassé. Du kan med fordel anvende OSCAR® Kyllingefond koncentrat direkte i det kolde køkken, f.eks. i en kyllingesalat, eller i en klassisk karrydressing til en Club Sandwich.

vnr. 248676

 

Salami med trøffelsmag

En fin balance af trøffelsmag gør denne salami til en lækker snack. Skåret i tynde skiver og lige før servering frigiver den al sin smag og aroma. Prøv den med lagret Pecorino ost.

vnr. 318392

 

Rawbite

En frugt- og nøddebar, som er 100 % økologisk, vegansk, glutenfri, uden laktose og palmeolie - samt ikke tilsat sukker (indeholder naturligt forekommende sukker) eller farvestoffer. Kun 100 % rene ingredienser!

Den rene, ærlige smag - baseret på kun tre hovedingredienser: Dadler, mandler og cashewnødder i en økologisk kvalitet - giver dig den gode følelse af at spise med både god samvittighed og nydelse.  

Rawbite Raw Cacao Øko: vnr. 225084

Rawbite Coconut Øko: vnr. 225082

Rawbite Cashew Øko: vnr. 225081

 

Planteprotein

Plantmate er et godt og proteinrigt alternativ til kød i fx chili con carne, karryretter og tacos.
Krydr produktet præcis som du vil, og opnå et fyldigt måltid med god struktur og bid. Du finder en lang række produkter i både små og store mængder, fra PlantMate i vores sortiment. Denne økologiske variant i poser á 200 g er fremstillet af 99% ærteproteinmel og salt.

vnr. 322495

Her finder du et udpluk af varer, der er gode i planterige serveringer. Varerne er set i vores butikker i København og Glostrup.

 

Vi arbejder også med den grønne agenda og her giver vi dig en række praktiske, udvalgte punkter, hvor du kan finde inspiration til at gøre dit køkken lidt grønnere.

Laktosefri

Nyd den fulde smag og frihed i hvert måltid med vores lækre laktosefrie produkter - perfekt til enhver smag og livsstil

 

Laktosefri mælk

Arla LactoFREE lader dig gøre, hvad du har lyst til. Du får de lækre mejeriprodukter med den gode smag og kan nyde det hele helt uden laktose. Fælles for alle produkterne er den gode smag - og at de alle er laktosefrie. Arla LactoFREE er til dig, der er laktoseintolerant, eller dig, der bare gerne vil nyde den gode smag uden laktose.

111655 Minimælk

284597 Sødmælk

269926 Letmælk

 

Thises laktosefri creme fraiche

Denne laktosefri creme fraiche har en unik mild og flødeagtig smag samt en cremet konsistens, hvilket gør den ideel til at tilføje et luksuriøst touch til forskellige retter, fra dips og dressinger til bagværk og saucer. Dens laktosefrie egenskab sikrer, at selv personer med laktoseintolerans kan nyde denne alsidige ingrediens, uden at gå på kompromis med smagen.

vnr. 278288

 

Laktosefri piskefløden

Piskefløden fra Thise Mejeri er et kapitel for sig. Den gode smag i den økologiske mælk er koncentreret og forstærket i piskefløden. Velsmagen bæres videre til kaffen, kagen, jordbærrene, eller de retter hvori piskefløden indgår.

vnr. 270460

Helt uden tilsat sukker

Oplev den rene og autentiske smag uden tilsat sukker. Perfekt til en sund livsstil uden at gå på kompromis med smagen!

 

Barebells Proteinbar

Barebells proteinbar med saltet peanut og karamel er sammensat af en kerne af protein, omringet af en blød sauce af karamel og saltede peanuts, alt sammen overtrukket i lækker cremet mælkechokolade.

Denne lækre proteinbar, som indeholder 16 g protein, er ideel for at opnå en følelse af mæthed i længere tid

Peanut og karamel vnr. 339991

Soft Peanut vnr. 339991

Banandrøm vnr. 343275

 

Hyldeblomst & Lemonade

Cerveras Hyldeblomst Læskedrik, uden tilsat sukker, er et sikkert sommerhit med sin forfriskende smag, som både børn og voksne kan nyde. Bland 1 del koncentrat med 7 dele vand.

Cerveras Lemonina Limonade, uden tilsat sukker, er en klassisk limonade fremstillet af frisk citronkoncentrat. Den skal nydes kold og har en forfriskende smag. Bland 1 del koncentrat med 7 dele vand.

Hyldeblomst vnr. 300833

Lemonade vnr. 300839