Med omtanke

Rengøringsartikler og emballage

Rengøring, servering og to-go med ekstra omtanke for miljøet har stor værdi. Derfor har vi altid et bredt udvalg i sortiment.

Se et udpluk af det store sortiment af effektiv rengøring, der har med omtanke som fokus.

Emballage
Hos inco finder du et bredt udvalg af emballage, der er produceret med omtanke for miljøet. Vi tilbyder miljøvenligt emballage, som sikrer beskyttelse af dine produkter. Innovative emballageløsninger som fx flergangsservice, bambus, træbestik og genanvendelige sugerør.

 

Sushibåd 100 stk.

Denne engangsserveringsbåd er designet til at spare tid og kræfter ved at eliminere behovet for opvask. Server alle former for retter i disse.

vnr. 254150

Hvor nemt er det egentlig at bruge New Loops pantkopper igennem inco Cash & Carry?
Det viser New loop dig i denne video, som DaxMedia Aps har lavet.

 

New Loop

Vi tilbyder emballage fra New Loop, der udvikler emballageløsninger som et cirkulært pantsystem. New Noop arbejder på at etablere en cirkulær emballageløsning i Danmark for at udnytte ressourcerne bedre og dermed undgå unødig planforurening.

NEW LOOP KAFFEKOP "PANT MIG"
Den genanvendelige kop med pant er den ideelle løsning til dig, der ønsker at reducere dit affald og bidrage til en grønnere fremtid.

Klik på knappen herunder for at læse mere om New Loop, deres vision om at etablere et cirkulært pantsystem i Danmark, og opdag hvor nemt det egentlig er at bruge New Loop pantkopper igennem inco.

New Loop-serien indeholder også ØLKRUS!
(Pant 4 kr.)

 

Take away - bokse, bægre og låg

I sortiment finder du hyldevis af take-away emballage. Fx Duni Bio Pak bagasse bowls (der fås i flere størrelser) samt de populære bowls og dressingbægre med transparente låg fra Duni. 

(bemærk, låg sælges seperat)

💡 I samme serie (BioPack) finder du også PLAchateau vinglas, PLA/PAP kopper og Bionedbrydelige plastglas.

The brown box is green

FSC foodbox med låg - mange størrelser.

Priser fra 89 kr.

Se tilbud (Sjælland) Se tilbud (Jylland)
 

Kopper & Glas

Gør et scoop på kaffebægre kaffebæger og plastglas her

Se tilbud (Sjælland Se tilbud (Jylland)

Rengøring
Vi tilbyder miljøvenlige rengøringsprodukter, så du kan skabe en skånsom, effektiv og miljøvenlig rengøring med vores Svanemærkede og Økologiske rengøringsprodukter. Fx vaskemiddel til storvask, overfladebehandlinger, alt til egenkontrol - og bionedbrydelige nitrilhandsker.

Til toppen

 

Evolution X2

Evolution X2-systemet er et praktisk, letvægtssystem som øjeblikkeligt blander og
doserer vores Evolution Super koncentrat. X2-systemet bruger patenteret fortyndings teknologi, så hvert spray af udløseren vil levere korrekt blandingsforhold mellem koncentrat og vand hver gang. Blot fyld vandbeholderen, lås den fast og du er klar til rengøring.

vnr. 140956

 

Vaskemiddel neutral

Sonett vaskemiddel neutral flydende - velegnet til allergikere. Uden duftstoffer, konserveringsmidler, farvestoffer, petrokemiske indholdsstoffer, enzymer. Med rene vegetabilske tensider, fuldstændig biologisk nedbrydelig.

vnr. 213206

 

Svanemærket Tenozid 8 Kalkfjerner

Afkalkning af bade- og toiletrum, rustfrit stål, toiletkummer, brusekabiner m.m.
Eliminerer ubehagelige lugtgener og fjerner risikoen for dannelsen af fodsvamp.

vnr. 140954

 

EU miljømærket

Vel Ultra Pure & Clear er helt uden parfume og farvestoffer. Den er skånsom mod følsom hud, men har stadig den velkendte drøjhed fra Vel Ultra og opløser effektivt fedt og snavs. Dens formel indeholder udelukkende konserveringsmidler samt aktive ingredienser af naturlig oprindelse. Den er mærket med den Grønne Svane og Astma-Allergi.

vnr. 319707

 

Svanemærket og skinnende rent

Opnå en skinnende ren opvask med maskinopvask fra Iduna. Dette svanemærkede opvaskemiddel til opvaskemaskine er skånsom for miljøet. Maskinopvasken er uden klor og har en effektiv affedtning. Virker både i blødt og hårdt vand. Modvirker ophobninger af fedt og kalk i maskinen.

vnr. 12186

Det praktiske
Her finder du blandt andet handsker til rengøring og håndtering af råvarer, affaldssorteringsløsninger, moppevrider og toiletbørster og pedalspande.

Til toppen

 

Rengøringsredskaber

Gør rengøringen enkel og effektiv med dette uundværlige sæt. Se alle de gode tilbud i linket under.

vnr. 320146

 

Rengøringsartikler

Med en struktur designet til effektivt at skrubbe uden at ridse, er disse svampe perfekte til alt fra non-stick belægninger til rustfrit stål. Hver svamp i pakken er holdbar, fleksibel og absorberende, hvilket gør dem ideelle til både daglig opvask og dybdegående rengøring.

vnr. 74042

 

Dropbucket

En bæredygtig skraldespand designet til at holde indendørs arrangementer rene. DropBucket Basis er primært designet til tørt affald, men ved at benytte en standart plastikpose kan også vådt affald håndteres.

Hos inco finder du selvfølgelig også sorteringsklistermærker og bio spandeposer i flere størrelser.