Plantebaseret på menuen

Altid mange muligheder

Der er masser af muligheder for at gøre serveringerne helt eller delvist plantebaserede, og som kunde i inco har du adgang til en lang række varer, der gør det endnu nemmere at tilberede et måltid - fra bunden, eller hjulpet godt på vej af vores mange "ready-to-use"-produkter.

 

Selvom kampagnen Grøn Januar er ovre, er det ikke ensbetydende med at vi ikke har fokus på vores grønne udvalg. Det har vi nemlig hele året rundt!

Vores store plantebaserede sortiment dækker alt, lige fra sprøde, friske grøntsager til ready-to-use-produkter som fx burgers og chili sin carne, så du nemmere kan få de plantebaserede indslag på menuen. 

Kender du Grøn Januar?

Grøn Januar blev for første gang introduceret i januar 2022 og er en kampagne, som sætter fokus på at spise grønnere. Dansk Vegetarisk Forening står bag kampagnen, og de beskriver egne værdier således:

  • For os er det vigtige ikke, hvem du er – om du er veganer, vegetar, fleksitar e.l. – men hvad du gør
  • Vi tror på, at hvert eneste plantebaserede måltid gør en forskel
  • Vi tror på konstruktiv kommunikation i form af inspiration og oplysning

Altid noget nyt på hylden

Der sker altid noget i vores butikker. En smagsdemo, en ny vare eller inspiration til gastronomiske udfoldelser i det plantebaserede køkken. 

Du kan være med til at udvide sortimentet: Søger du et produkt, så tag fat i os! Vi vil gøre vores bedste for at skaffe det hjem til dig.

Nyt i sortiment (kræver login) Få login
 

På menuen hos mange

I det grønne køkken finder du Cater Foods The Beyond burgerbøf og Crispy NoChicken fra The Vegetarian Butcher samt Rapsonas vegan mayo og den økologiske havredrik fra Naturli'-serien. Der er Darnas hummus i 10 kg spande og sprøde Veggie Tots fra Ardo i poser med 1 kg... og alle de andre. 

Nogle af de populære (kræver login) På tilbud lige nu
 

En "bælgfølgelighed" i køkkenet

Bælgfrugter som linser, kikærter, bønner og ærter er ikke kun lækre, men også alsidige i køkkenet.

3 gode grunde til at bruge bælgfrugter

1. Budgetvenligt: Bælgfrugter er økonomiske og en fremragende kilde til protein. De hjælper dig med at lave velsmagende måltider uden at overskride dit budget.

2. Kreativt: Bælgfrugter kan bruges på utallige måder. Prøv kikærter i en hummus, linser i en suppe eller sorte bønner i en chili for en smagsfuld variation.

3. Bæredygtigt: At bruge bælgfrugter er også godt for miljøet. De kræver mindre vand og ressourcer end kødproduktion.

 

På billedet ser du Indisk linsegryde med yoghurt og korianter fra incos Opskriftsunivers

NYT: Juicy Marbles

Mød Juicy Marbles Thick-Cut Filet - så mørt, at du vil tvivle på, om du overhovedet behøver en kniv! Og det bedste? 100% plantebaseret og stadig alsidig til brug i utallige plantevariationer... Skær den i strimler til sandwich, skåle eller supper, eller gå all in med en sous-vide, wellington eller endda bourguignon.

Se udvalg (Sjælland)
 

NYT: VeganFood

Plantebaserede farser og hummus til storkøkkener, der kan serveres lækre og inspirerende menuer til vegetarer, veganere og allergikere, året rundt. Alle vores produkter er lavet fra bunden af friske råvarer og med fokus på høj kvalitet. Vi bruger kun økologiske linser og kikærter. Brug vores produkter på samme måde som du bruger den færdigrørte kødfars eller fiskefars.

Se udvalg (kræver login)

Hotfill - Cater Foods Ready-to-use serie inden for supper og saucer.
Med masser af smag og power.

I serien findes naturligvis også plantebaserede retter, der kan serveres med dit eget præg på en i forvejen velsmagende ret.

 

Fast food

Saftig og sprød fastfood til takeaway og dine-in - uden kød. Uanset om du serverer burgers, pizza, durums eller sushi.

 

Planteprotein til kødelskeren

"Planteprotein til kødelskeren. En saftig og velsmagende vegansk bøf af premium kvalitet på 113 gram (quaterpounder). Bøffen har samme tekstur, bid og saftighed som en bøf af hakket oksekød med en let pink farve i midten. Perfekt til burger, pariserbøf eller som en vegansk hakkebøf. 9 cm i diameter og hele 2,1 cm høj".

- The Vegetarian Butcher

På tilbud (Sjælland) På tilbud (Jylland)

100% plant based

"Naturli' Pulled er et godt og velsmagende vegansk produkt baseret på sojaprotein. Naturli' Pulled er en vegansk variation af det populære Pulled Pork og produktet passer perfekt, hvis du vil lave veganske / vegetariske moderne, grønne retter som ex. burger, wraps, sandwich mv".

- Naturli'

På tilbud (Sjælland) På tilbud (Jylland)

Sushi uden fisk

Det minder om fisk i både udseende og konsistens, men det er 100% plantebaseret.

Vegan Zeastar giver et visuelt farvespark til sushianretningen. Uden at det går i fisk.

På tilbud (Sjælland) På tilbud (Jylland)

Godt at have på lageret...

 

Bruges som piskefløde

Flora Plant All Purpose 31% er et flødealternativ, der er 100% plantebaseret.

Fri for allergener og kan bruges ligesom mejeri-fløde.

Produktet er varme- og syrestabilt og har et godt bindemiddel takket være stivelsesindholdet. Er piskbar.

 

Saucer & dressinger

Rapsona-serien indeholder både vegansk bearnaise og hvidløgsdressing, burgerdressinger, coleslaw og mayo, der giver et godt match til en plantebaseret snackkurv eller burgeranretning eller hovedmåltid.

Se udvalg (kræver login)

Koncentrater

Vegansk krydderi med kylling- eller oksesmag, demi glace, svampefond og asiatisk fond koncentrat er. Uanset dit valg kan du være sikker på litervis af sikre smagshit, når der står Oscar på pakken.

Se udvalg (kræver login)

Aktuelle ugetilbud på ferskvarer

Husk at holde øje med aktuelle ugetilbud, som du finder under vores samlede tilbud. Du finder altid mindst 3 ekstra skarpe engrospriser på frugt & grønt.

Se samlede tilbud

Brød og pålæg
Det er her du finder plantebaseret rugbrød (og smør), pitabrød og kuvertstykker. Og en række af plantebaserede pålæg som fx postej, roulade og bacon (helt uden kød)

Økologisk og plantebaseret

"100% plantebaseret smørbar, der smager helt som den skal! Meget mad er ikke det samme uden smør, så her er et alternativ til alle jer der spiser plantebaseret. Smelt over varme majs, brug den til bagning, som fedtstof når du steger, smør den på dit brød eller tilsæt den i sovsen og på dine grøntsager". - Naturli'

Se udvalg (kræver login)

Planter med krummer i

Masser af brød uden animalske tilsætningsstoffer fra blandt andre Kohberg, Mette Munk og Schulstad. Det betyder at dine behov dækkes, uanset om du skal bruge græskarrugbrød, pitabrød, rustikke baguettes eller kuvertstykker.

Se et udvalg (kræver login)

Godt med fyld

Der er masser af muligheder for godt fyld i din plantebaserede sandwich, indslag på tapasbrættet eller i buffetten.

Prøv fx de økologiske produkter fra Vegedan, der byder på blandt andre Wheaty vegan salami slices og Vegan deli postej med en lækker smag af trøffel.

Se et udvalg (kræver login)

Plantebaseret ost
Revet som topping, cheddar, gouda, mozzarella, haloumi... selvom osten er plantebaseret behøver den ikke begrænse de gastronomiske udfoldelser

Til toppen

Herbivora revet topping

"Herbivora er et plantebaseret substitut til traditionelle former for skiveost eller revet ost. Væk er laktose, gluten, soja og palmeolie. Med Herbivora fås i stedet et vegansk og mælkefrit alternativ, der er lavet på kokos- og rapsolie og med smag af en mozzarella. Produktet er mærket med ’Det Grønne Hjerte’ for veganske produkter og dermed godkendt af Dansk Vegetarisk Forening som værende 100 % vegansk." - Falengreen

1 kg (vnr. 310054)

Pizza med tomat og kartoffel Pizza med portobello
 

Greenvie - vegansk ost

Greenvie-serien byder på masser af muligheder, når der skal ost på menukortet eller i gryderne. 

I serien finder du blandt andet en lækker halloumi, parveggio og en græsk inspireret vegansk ost.

Se Greenvie (kræver login)
 

Desserter

Et bud på en skøn plantebaseret dessert kunne være en af vores mange plantebaserede kager fra Schmidt & Thunberg eller de glutenfri brownies fra Kohberg, som du finder på frost. Eller en isanretning med en af de lækre varianter fra jyske IceBakers, der virkelig har sat plantebaserede is på landkortet.

Snacks - til den lille plantesult

Prisvindende

"Burts Chips startede i 1995 i Devon i England med en ambition om at lave verdens bedste kartoffelchips. Fælles for alle deres chips er, at de laves af de bedste lokalt og bæredygtigt producerede kartofler og krydderier, og at der ikke tilsættes kunstige ingredienser og konserveringsmidler. Og alle chips håndlaves – ikke noget med storindustriel produktion her. Derfor er hver enkelt pose Burts Chips trykt med navnet på den kok, der har kogt chipsene. Den stolthed og kærlighed til håndværket kan smages!" - Secret Kitchen

Se udvalg (kræver login)

Tang chips

"Lækre, sprøde økologiske snacks lavet af ristet Nori-tang. Baseret på kun fire ingredienser; Nori-tang der gror i de krystalklare farvande omkring Koreas kyst, havsalt, solsikkeolie og ingefær.

Smager skønt som den er, sammen med sushi eller knust som drys over din salat.

Gluten- og hvedefri og har et højt indhold af protein og fibre. Fri for tilsætningsstoffer og konserveringsmidler." - Nature Source

Se Clearspring (kræver login)

Vegansk slikskål

Udvalget kan variere i vores 3 butikker, men du kan være sikker på altid at finde et godt udvalg af de populære poser med vegansk slik fra Kajtes-serien

Se et udvalg (kræver login)

Drikkevarer

Til toppen

 

OAT of this world

"Denne 100 % plantebaserede havredrik er baristaens nye bedste ven. Med en cremethed i verdensklasse, er den helt perfekt til din yndlingskaffe.

Skum og brug den til fremragende, plantebaseret barista art, eller nyd den lige som den er.

OAT BARISTA er baseret på havre og har ingen tilsat sukker – sødmen kommer fra havren selv.

Og nå ja. Vi har også tilføjet kalcium og vitamin D, B2 og B12". - Naturli'

 

Kombucha

Vi har et stort udvalg af kombucha-drikke på hylderne.

Fx finder du de alkoholfri Kombucha rød- og hvidvine fra Arensbak, Folk Kombuchas kombuca med surkisebær og Læsks varianter med ingefær. Der er de populære varianter No. 2 og No. 0 fra Kombucha Time... og flere på vej.

 

Raw Culture Kombucha

"100% økologisk og naturlig, Raw Culture kombucha er brygget med fokus på den gode smag uden at gå på kompromis med kvalitet. Sortimentet består af kompromisløs, upasteuriseret kombucha med forfriskende smage af henholdsvis Aronia & Gran, Appelsin, Gurkemeje & Sort Peber og Æble, Estragon & Spirulina. De nyeste tilføjelser er pasteuriserede versioner af velkendte smage - henholdsvis Hyldeblomst og Hindbær, der kan opbevares ved stuetemperatur." - Raw Culture