Drikkevarer

  • Udover vores store udvalg af vin og spiritus, så har vi også et kæmpe udvalg af drikkevarer, som fx kaffe, te, øl, vand, juice og alkoholfrie muligheder.

  • Hos os er øl ikke bare øl. Uanset hvilket behov du har, så finder du alle typer øl hos os. Fra de lyse lette, til de heftige mørke. De store klassikere og de små mikrobryg – og naturligvis også alle dem uden alkohol. Vi ved nemlig, at rigtig mange efterspørger alkoholfrie og low-alcoholic alternativer, så det har vi også et stort sortiment af.

  • Uanset om du laver barista kaffe, en hurtig kop instant eller kaffe på kaffemaskine, så har vi lige den type du vil have - både som formalet og hele bønner. Og er det te, der skal brygges, har vi et godt velassorteret udvalg.

  • Økologi står vores hjerte nært, og selvfølgelig kan du også få både, kaffe, te, øl, sodavand, most og juice i økologiske udgaver. Og ofte kan du, på både de konventionelle og økologiske udgaver få en god storytelling med, som du kan formidle videre til dine gæster. Vi ved nemlig, at det giver en ekstra dimension på oplevelsen, hvis der sættes nogle ord på varen.

  • Og husk, at du på de fleste flasker/dåser også kan købe enkeltstyks. Så har du nemlig mulighed for at afprøve varen, inden du beslutter dig for at tage en hel kasse/karton.