Forårets fantastiske fester

alt fra forret til fyrfadslys

Gælder 1 .- 30. april 2024

Vi har over 37.000 varenumre i sortiment, hvilket betyder at du også finder alt, du skal bruge til fejring af firmafesten, bryllupsreceptionen, konfirmationen  og sommerfesten. 

Her har vi samlet et udvalg til inspiration til de mange kommende fester og fejringer. 

Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe i butikkerne, hvis du har brug for råd og vejledning, eller søger noget helt særligt.

Velkomst

Gå til toppen

 

Grignotons - en lækker lille chorizo

Grignotons betyder "at nippe" eller "at hapse". Traditionens oprindelse er ukendt, men delikatessen blev indtaget for mange 100 år tilbage til de franske fyrsters, kongeliges og højadeliges overdådige middage. Simpelthen for at imponere gæsterne.

Grignotons smager, dengang som nu, fantastisk med fx friske figner, comté og tern af emmentaler. Så har du lyst til at imponere dine gæster, så servér Grignotons. 

FRIT VALG HELE APRIL: 80,-/pk. á 500 g

 

Sig det med bobler

Den klassiske måde at sige "velkommen til" er med en velkomstdrink. Et skønt glas med en mousserende vin.

Et glas fyldt med enten en god prosecco, crement, spumante, cava eller champagne giver den festlige begivenhed et godt afsæt.

Vi har naturligvis også masser af smagfulde bobler helt uden alkohol og af den både søde og tørre slags til børnene eller til de der blot ønsker "et godt glas" uden alkohol.

 

Fx vnr. 300498 Perlino Prosecco Extra Dry 75 cl 70,- / fl.

Perlino Prosecco DOC Extra Dry er en strågul prosecco med grønne glimt, der dufter friskt med intense aromatiske noter. Den er velbalanceret og delikat i smagen med en skøn finish.

Snacks

Til toppen

Forret / appetizer

Til toppen

 

Mini-hapsere klar til fyld

Pidy seriens smagsneutrale forbagte skaller er klar til at blive fyldt  med lige præcis dét, du vil servere for gæsterne.

Pidy skallerne kan serveres med både koldt og varmt fyld og er særdeles velegnet til en tapas servering.

Tilbud hele april. Fx ø7 x h4,5 cm, 24 x 25 g kun 115,- / krt.

CaviArt

Det ligner kaviar (caviar) både i konsistens og udseende, men er en efterligning (imitat), der fremstilles af havtang.

Cavi-art er dermed et plantebaseret produkt, der kan erstatte den traditionelle fiskerogn i dine anretninger

Cavi-art føres i flere forskellige farver og smagsvarianter. Fx citron, jordbær, balsamico, sort, rød, grøn og et lakseørredrogn imitat.

CaviArt tilbud (Sjælland) CaviArt tilbud (Jylland)
 

Snegle i hvidløgssmør

Helix lucorum (très gros/ekstra store) vinbjergsnegle fremstillet i Alsace efter traditionel opskrift. A la Bourguignonne. Med persille og hvidvin. Find dem på frost

vnr. 227555. 48 stk./pk. til kun 249,- i hele april måned

 

Kammuslinger

Sepios kammuslinger (scallops) fra USA findes på frost. En velsmagende klassiker til forretten, der som bekendt kan tilberedes på mange forskellige måder.

Grill eller lynsteg dem ved høj varme og servér med en lækker salat og et godt stykke brød - eller hvorfor ikke bruge dem som en ekstravagant ingrediens i en skaldyrssuppe.

Skal der fade med skiveskåret pålæg på buffeten eller imponeres med en hel serranoskine på stativ? 

Altid i sortiment og lige nu på tilbud til en ekstra stærk engrospris!

Hovedretten

Til toppen

Fisk & skaldyr

Skal der fersk fisk på menuen er det en god idé at lægge vejen forbi vores  velassorterede fiskeafdelinger. Spørg efter dagens fangst i fiskeafdelingen

Her finder du blandt andet også lækre roulader med fyld og røget laks i skiver, fra Polar Seafood til ekstra skarpe engrospriser i hele april.

Tilbud fra Polar Seafood (Sjælland) Tilbud fra Polar Seafood (Jylland) Stort udvalg (kræver login)

Kød

Sousvide lammeculotte, australsk okseflapmeat, gourmet ungdue, fransk perlehøne og dansk ribbensteg er blot nogle af de varer vi tilbyder.

Klik på knappen herunder og få se et stort udvalg

Aktuelle tilbud (Sjælland) Akutelle tilbud (Jylland) Til saucen

Plantebaseret

Juice Marbles gjorde sit indtog inco i slutningen af 2023 og allerede fra starten var der begejstring fra både kødspisere og vegetarer. (frostvare)

Sæt en mør plantebaseret filetbøf på menuen og spar penge i april.

Klik og se aktuelle tilbud på en plantebaseret servering.

Se udvalg på tilbud (Sjælland) Se udvalg på tilbud (Jylland) TIP: Besøg Vores Veggie Verden
 

Dansk gris fra Danish Crown

I hele april får du ekstra gode engrospriser på kamfilet, ribbensteg og hakket grisekød fra Danish Crown. Det er kød fra danske grise, hvilket betyder, at grisene er født, opdrættet og slagtet i Danmark.

Ekstra god engros kilopris i april: fx vnr. 104016 Ridset dansk grisekam med spæk uden ben kun 40,-/kg

Tilbehør til hovedretten
Til toppen

Oscars fond

Fantastiske fonds til mange liter færdig sauce, der matcher dine serveringer.

Oscar gør det enkelt!

Aktuelle tilbud (Sjælland) Aktuelle tilbud (Jylland)
 

Eriks Saucer

I incos sortiment finder du et stort udvalg af den svenske kok Erik Lallerstedts saucer. 

Erik gør det nemt!

Aktuelle tilbud (Sjælland) Aktuelle tilbud (Jylland)

Den uformelle

Put Lampe på grillen

Består menuen til sommerens personalefest af lækkerier på grillen, så er pølserne fra Slagter Lampe et must!

Lige nu får du de lækre sønderjyske grillpølser til en ekstra skarp kilopris. Og det gælder faktisk også den populære variant med bacon og ramsløg!

Prøv En krydret grillpølse lavet af grisekød og tilsat Slagter Lampes egen krydderiblanding med paprika. Pølsen er inspireret af pepperonipølsen og kan anbefales at servere med salat og groft brød.

Gode pølser, gode priser (Sjælland) Gode pølser, gode priser (Jylland)
 

Den uformelle

Glutenfri kartoffelsalat fra Flensted er et sikkert hit sammen med pølserne.

Fælles for alle Flensteds kartoffelsalater er, at du finder et højt indhold af kartofler og en dejlig smag.

I april får du 5 kg for kun 100,- i varianterne med dild & purløg, løg og karry.

Kartoffelsalat på tilbud (Sjælland) Kartoffelsalat på tilbud (Jylland)

Desserten

Til toppen

 

Ponthier

Fra vores leverandør, Ponthier finder du frugtpuréer, der er uundværlige i et køkken og kan bruges til et utal af muligheder, som fx is, til cocktails/drinks, til kager, ja kun fantasien sætter grænser.

Med Ponthier er du sikret et produkt af høj fransk standard, der gør det nemt for dig at sætte DIN signatur på selv ready-to-serve desserter.

Gør som mange andre og brug Ponthier for the final touch.

Kager

 

Fristelser fra frost

Du har måske allerede smagt på de lækre kager og tærter fra Danish Group Aps (tidligere Arminé) til en af de mange smagsdemoer i vores butikker i København og Glostrup. I hele april får du et udvalg til en ekstra god engrospris.

Fx den populære klassiske cheesecake, der er forskåret i skiver á 100 g. KUN 159,-/pk. (frostvare)

 

Kager og brownies

Find fx kagen til chokoladeelskeren nemlig den helt fantastiske brownie med blød choko-topping. Kagen er udskåret i 24 stykker og er klar til servering efter optøning og netop fordi den er udskåret, kan du let beregne din kuvertpris. 

Du kan også vælge en chokoladebrownie med store stykker af valnødder. Bagt i Danmark. Med smør og en 70% chokolade

Eller hvad med de lækre portionstærter med hindbær 5 stk á 110 g for blot 169,- i april fra Paridan?

Gør det nemt at servere de populære desserter chokoloademousse Quenelle og panna cotta. Eller top kagen med en god Créme Anglaise med bourbon-vanille i en flyvende fart.

Se udvalget (kræver login)
 

Fra Dina Food har vi blandt andet skønne dessertbarer, som nemt skæres i pæne, ensartede portioner. Og de håndlavede cremede cheese cakes med en smørbagt bund af digestivecrumble og luksuriøs ostekagefyldning.

Se tilbud (Sjælland) Se tilbud (Jylland)

Is-desserter
Til toppen

(Mest) for børn

Anret favorit-isen i en knasende sprød Frimavaffel. Top med mini marschmallows eller flydende karamel fra den praktiske non-drip flaske eller drys med kulørt krymmel og en crunch af saltkaramel fra Nic-serien.

Eller endnu nemmere, og mindst lige så populær på de små gæsters dessertkort: servér en lun pandekage fra Danæg med en klat softice fra Arla

 

Softice mix - også laktosefri

Lige nu sparer du penge på både den almindelige og den laktosefri Softice Mix fra Arla.

Den alm. er fremstillet af frisk dansk mælk og smagt til med sirup, sukker og vanilje-aroma. Den har en god og klassisk, frisk softice-smag, og den kan bruges på alle ismaskiner. Giver god volumen – også efter selvpasteurisering. Matilde® softice mix er UHT behandlet, hvilket betyder at den har lang holdbarhed.

2 liter (vnr. 352770) 70,-/stk. i hele april

Den laktosefri har god og klassisk, frisk softice-smag, og den kan bruges på alle ismaskiner. Giver god volumen – også efter selvpasteurisering. Arla ®Pro Laktosefri softice mix er UHT behandlet, hvilket betyder at den har lang holdbarhed.
Arla® Pro Laktosefri softicemix indeholder en naturlig aroma og er laktosefrit samt indeholder u hærdet vegetabilsk fedt.

2 liter (vnr. 352769) 70,-/stk. i hele april

 

Plantebaseret is
Føres i butikken i København og Glostrup

Ice Bakers er dansk og lokaliseret i naturskønne Thy, hvor virksomhedens to connaisseurs Claus & Rasmus’ vigtigste opgave er at udvikle fremtidens isdesserter til alle isglade danskere.

Ice Bakers sætter en stor ære i at tilbyde en is til ALLE – derfor er deres produkter 100% plantebaserede. Uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet.

Drikkevarer

Til toppen

 

Gode øl og tonics i sortiment

Vi har masser af øl fra ind og udland på hylderne - både med og uden alkohol. Find også et godt udvalg af ginger beers og tonics fra Macarn.

 

Bollinger Champagne Special Cuvée

Special Cuvée er en af de mest magtfulde Champagner der findes. En ikonisk og velsmagende Champagne, den bedste i sin klasse, der altid får international ros.

Special cuvée rummer også Bollingers klassiske signatur-strejf af ingefær, nougat og honning efterfulgt af en lang mineralsk afslutning. En Champagne der aldrig skuffer.

vnr. 258712 75 CL KUN 380,-/fl. i april

Rødvin

til toppen

BRUNELLA TOSCANA RØDVIN

Saftig Brunello fra Abbadia Ardengas eksklusive terroir i Montalcino. Den mineralholdige jord er kendt for at lave nogle af de bedste Brunello vine i verden. En flot duft af vilde bær og mineraler.

(vnr. 356949) 75 cl 140,-/fl. i april

 

MONTIGOLI AMARONE DOCG RØDVIN

Farven er dybrød og duften præget af kirsebær, en anelse mørke bær, frisk mandel, og lidt tørrede blomster, mens smagen er afstemt fyldig med nydelig appassimento-karakter, der ikke ender med decideret sødme.

(vnr. 246677) 75 cl 130,-/fl. i april

Hvidvin

Til toppen

Rosé- og dessertvin

Til toppen

FUNKIN DRINKMIX

FRIT VALG 1 LITER FOR 60,-/fl. i april måned

Gælder blandt andre varianter som Bramble, Strawberry Woo Woo og Zombi

Se tilbud (Sjælland) Se tilbud (Jylland)

MARIE BRIZARD LIKØR

EKSTRA GODE PRISER I APRIL

En lang række af de populære varianter (70 cl) til en ekstra god pris

Se tilbud (Sjælland) Se tilbud (Jylland)

TEISSEIRE SIRUP

Så er det nu, du skal slå til, hvis du vil gøre et scoop på jordbær. eller vaniliesirup fra Mathieu Teissire-serien. Det er nemlig super tilbud i hele april måned

Se tilbud (Sjælland) Se tilbud (Jylland)

Borddækningen

Til toppen

 

Dunis mange muligheder

Servietterne og rulleduge fra Duni findes i mange størrelser og farver. Du kan altid være sikker på at finde et godt match til din arrangement.

Søger du noget særligt? Så sig det til os.

 

Stearinlys

Candle light dinner eller bare en hyggelig middag. Du finder altid gode tilbud på stearinlys - netop nu findes både hvide og røde bloklys, samt de hvide kronelys med en brændetid på op til 14 timer til en ekstra god pris.

Skal stemningen sættes med fyrfadslys er der også et godt udvalg.

Husk også...

Til toppen