MADNYT

Et sortiment i konstant udvikling

Priser gælder d. 1. - 30. april 2024

Som kunde i inco har du adgang til over 37.000 varenumre - og med et sortiment i konstant udvikling, kommer der hele tiden flere til inden for alle varekategorier.

 

Nyhed fra Delidrengene

Subissati er en serie af velsmagene salami fra Toscana.

Her møder du blandt andre en variant med urter, der har en krydret smag og er perfekt til kødretter og madlavning.

En med chili, perfekt til pizza og for dem, der bare elsker virkelig krydret salami.

Salami med vildsvin er fremstillet af kød fra svin, der er født, opdrættet og slagtet i Italien. Smagssat af den lækre ”Morellino di Scansano DOCG” vin, som er typisk for Maremma-området, hvor disse salamier er produceret.

Nyhed: VIANI

Vianis kendte Salsicca pølse, nu også i praktisk ny 250g "grab and go" format, mindre størrelse og mere alsidigt. 5 smagsvarianter: Klassisk, Chili, Fennikel, Trøffel, Rosmarin.
En af de mest smagsfulde og praktiske ingredienser til brug i køkkenet, færdiglavet pølsefars - klar til brug, der passer til enhver madlavning, den ubestridte hovedperson i utallige opskrifter.

+ Pate Di Prosciutto: en ny måde at nyde specialiteterne med toscansk tradition. Lufttørret skinke i smørbart format, Grantubi er en nem og lækker nyhed, der passer til enhver lejlighed, klar til din næste sammenkomst med venner og familie eller en lille snack, velsmagende med en original velsmag!

Se udvalg (Sjælland) Se udvalg (Jylland)
 

Nyhed: Tapas Club (frost)

• Varm tapas, den nye klassiker på drinks og cateringmenuen
• Unikt middelhavssortiment mere alsidig end blot en snack
• Let at tilberede – ingen spild

Se udvalg (Sjælland) Se udvalg (Jylland)
 

Plantebaseret nyhed fra Aviko

Lækre, sprøde og fulde af smag. Findes på frost

Aviko plant-based Chili Cheezz Nuggets er fyldt med cremet 100% plantebaseret ost med et drys af grøn Jalapeño peber for at give dem et strejf af krydret smag.

Aviko plant-based Chicken Pops er lavet af 100% vegetabilske ingredienser og smager rigtigt godt. Popsene har en lækker sprød skorpe, som giver dem et uimodståeligt
bid.

Aviko plant-based Cheezz løgringe er en vegansk version af de klassiske oste- og løgringe. De er lavet af friskhakket, let ristet løg og 100 % plantebaseret ost med cheddarsmag.

Det er ikke kun varer, der løbende kommer flere af i vores butikker - det gælder også samarbejdspartnere.

Nogle af dem er små, men har potentiale til at blive kæmpestore. Dem kalder vi De Små Giganter.

Mød 4 af dem lige her.

Tempty Foods

TEMPTY passer perfekt ind i alle retter, hvor du normalt ville bruge tofu, kylling eller andet kød. Det passer godt ind i mange forskellige køkkener, da det er let krydret og nemt kan marineres.

Læs mere

Alefarm

På tværs af stilart og smagsnoter har øllene dét til fælles, at de alle er øl, man har lyst til at drikke igen og igen.

Læs mere

Vegan Food

Plantebaserede grundfarser til det professionelle køkken.

Kvalitet og råvarer, som sikrer, at du vil lægge navn til.

Læs mere

Åben

Du tager fire ingredienser: vand, malt, humle og gær. Så simpelt er det, og hvordan det er blevet gjort i tusinder af år. På trods af det fortsætter vi med at udvikle og definere nye øltyper. Øl er aldrig bare øl.

Læs mere

Nyhed: Mango/chokoladekage

vnr. 357781 (frost)

16 portioner (1.800 g/pk.) 180,- 

 

Nyhed: Cappuccinokage

vnr. 357780 (frost)

16 portioner (1.400 g/pk.) 150,-

 

Nyhed fra Falengreen

Findes på frost

Krokant Pistaciekage
Skåret i 12 stykker
Krokant Pistaciekage indeholder chokoladebunde med krokant-cremelag, sprøde og knasende pistacienødder på toppen og samt en ganache der fuldender kagens top.

Peanutstykker
9 stykker
Prøv vores Peanutstykker med saftige kagelag, cremet fyld, mørk og hvid chokolade, appelsinfyld. Alt toppet med knasende peanuts og karamelgelé.

Nøddestykker
9 stykker
Oplev vores Nøddestykker med rige lag af kaffekage, hvid chokoladecreme og sprøde hasselnødder. Afsluttet med en ganache og chokoladegelé topping.

Nyhed: øl fra Hamborg

Kendt lokal-øl fra Hamborg, i den bedste tyske kvalitet. Brygget i hjertet af Hamborg siden 1909 og er efterhånden blevet en klassiker, i området og bland alle der besøger.

Urtyp 4,9%: Den har klaret sig gennem flere skift i tiderne og står stadig stærkt i dag. Med en frisk Maltprofil og Knivskarp balance. Som de fleste VELBRYGGEDE pilsner typer, med vægt på velbrygget

Rotlicht 6,0%: Her har vi en tribut til Hamborgs version af Red Light Distrikt. derfor er denne øl helt naturligt lidt fyldigere, vådere og en smule stærkere end Urtyp.

Kiezmische 2,5% : St. Paulis egen version er Radleren, En meget frisk og frugtig blanding af 50% øl og 50% limonade. rigtig god god som frokost-øl på grund af sin lave alkoholprocent

Se udvalg (Sjælland) Se udvalg (Jylland)

  1. Nye vine fra USA, Spanien og Frankrig

Se udvalg (Sjælland) Se udvalg (Jylland)

Nye vine fra New Zealand og Tyskland

Se udvalg (Sjælland) Se udvalg (Jylland)
 

Nyhed: FUNKIN' DRINKMIX

Raspberrry Mojito
Et funky twist på en cubansk klassiker. Funkin Raspberry mojito mixer er en lækker blanding af chilenske og serbiske hindbær, frisk mynte og lime. Lav en drink på få minutter, bare tilsæt rom og os, ryst og pynt med hindbær, lime og mynte. Det er mojito magi.

Margarita
Funkin Margarita er en delikat blanding af persiske limefrugter, citroner og appelsinjuice. Afslut med Tequila, et strejf af triple sec og drys med salt på dit glas for både de søde, sure og salte sanser. Klar til at servere.

Mojito
Det kan være en stor opgave at lave den perfekte Mojito derhjemme, men med Funkin Mojito Cocktail mixer er det nemt. En klassisk kombination af naturlige persiske limefrugter og frisk mynte. Det er en forfriskende cocktail til alle årstider. Mix blot med rom og is, giv en god shake og server din mojito med mynte og lime pynt.

Strawberry Woo Woo
Hvad får du, når du blander helt naturlige ferskner, jordbær, citroner og tranebærjuice? Du får Funkin Strawberry Woo Woo cocktail mix – en færdiglavet blanding af barkvalitet af de bedste ingredienser, spækket med ægte frugtjuice. Bare hæld din færdiglavede cocktailmixer direkte fra kartonen, tilsæt din foretrukne spiritus og bejl til dine gæster med en verden af smag.

OG MANGE FLERE