Nyheder i vores butikker i København og Glostrup

Her finder du nyheder, som netop er landet i butikkerne eller som er på vej.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, leverandørsvigt, prisændringer samt "trykfejl". 

 
 

Set i begge butikker

vnr. 347487

COMPAL MARACUJA/PASSIONSDRIK 20 CL
Kr. 9,99 pr. stk. ex pant

Rig og eksotisk smag af passionsfrugt. Nektar fuld af karakter, med tropisk aroma og en let syre. Maracuja-aromaen kommer fra blomsten og giver den en mild og rund eftersmag. Giver god smag i drinks, men kan også nydes kold, som den er.

Leverandør: Hansen & Co.

 

Set i København

vnr. 346919

GINATO POMP PINK GRAPE GIN 43% 70 CL
Kr. 169,99 pr. fl.

En bittersød gin, rig på pink grapefrugt. Aromaer og noter af sprød frisk grapefrugt høstet i det solrige syditalien, balanceret med solid enebær fra Toscana. En spektakulær sommerdrink, når den serveres med tonic eller mediterranean tonic.
Leverandør: Anker Amsterdam Spirits

Leverandør: Anker Amsterdam Spirits

 

Set i København

vnr. 315312

ØKOLOGISK LAKSEFILET D-TRIM
Klik her for at se pris (kræver login)

Laksen er en fed fisk med lyserødt og fast kød. Den er en af de mest spiste i Danmark og er i sæson hele året. Netop denne økologiske laksefilet kommer fra Norge og er fuld trimmet inden ankomsten til fiskedisken. Fås i øjeblikket kun i Kødbyen, men kommer snart til Glostrup.

 

Set i København

vnr. 253211

TORSKEHALER
dagspris

Ferske lækre torskehaler i Kødbyen, som vi selv skærer ud! Et reelt fint stykke kød, som er perfekt til fish’n’chips, fiskelasagne eller til et stykke smørrebrød. Fås uden ben og størrelsen varierer alt afhængigt af, hvor stor fisken er. Tag en snak med fiskeafdelingen i Kødbyen næste gang, du kigger forbi.

 

Set i begge butikker

vnr. 345244

ØKOLOGISK AGED EARL GREY THE (18 BREVE)
Kr. 43,00 pr. pk.

Denne særlige Aged Earl Grey er en fusion af sort helbladet Assam thé af første klasse og ægte italiensk bergamotte. Bergamotte er en særlig frugt fra citrusfamilien, hvis skal indeholder de eftertragtede aromatiske og æteriske olier, der tilfører thé'en den karakteristiske parfumerede orange aroma.
En klassisk robust og fyldig thé med overbevisende noter fra bergamotten. En kraftig, styrkende og opkvikkende thé med højt koffeinindhold, der gør den velegnet som morgen starter eller eftermiddags thé.
Meget velegnet til at blande med mælk og honning efter smag. Brygges ved 90 grader. Trække tid 5 minutter.

Leverandør: Inka Food ApS

 

Set i begge butikker

vnr. 345485

MIKKELLER ICECOLD PILSNER 4,5% 33 CL
Kr. 16,99 pr. ds. ex pant

Mikkellers Ice Cold Pilsner er en tørstslukkende pilsner med noter af korn og nyslået græs. Passer fortrinligt til en hver begivenhed og til lette retter som f.eks. smørrebrød eller fisk.

Leverandør: Mikkeller ApS

 

Set i Glostrup

vnr. 346315

CHOKOLADEÆG HVID MED PISTACIENØD 100 G
Kr. 109,99 pr. æsk.

Lækker chokolade med en sødmefyldt dybde i smagen overtrukket af hvid chokolade og rullet i sprøde pistacie stykker. Fra det italienske mærke Majani, som er kendt for deres velsmagende chokolade. Denne er et pragteksemplar på påskeæg til kaffen eller til en du holder af.

Leverandør: PBA/Peter Bjerregaard

 

Set i Glostrup

vnr. 343501

ØKOLOGISK PÆRECIDEREDDIKE 1 LITER
Kr. 119,99 pr. fl.

Eddiker fra Nordhavn er lavet i København ved at bruge lokale råvarer og genbrugte biprodukter. Pærecidereddiken er rå, ufiltreret og upasteuriseret samt brygget af fermenteret økologiske pærer. En let, frugtig pærecidereddike med en fin pærearoma.

Leverandør: Nordhavn Manufactory ApS

 

Set i begge butikker

vnr. 346254

KIMCHI SPICY 300 G
Kr. 24,99 pr. gl.

Dejlig mild og cremet økologisk gouda med friske noter af ramsløg, af den prisvindende ostemager André. Fremstillet af økologisk komælk - med omtanke for dyr og natur, på Andrés gård i Kinderdijk, Holland siden 1980. Osten smager bedst, når den får lov til at temperere i mindst en time inden servering.

Leverandør: Zelected Foods ApS

 

Set i København

vnr. 347407

MARIONS ØKOLOGISKE GÅRDOST MED RAMSLØG 250 G
Kr. 49,99 pr. stk.

Dejlig mild og cremet økologisk gouda med friske noter af ramsløg, af den prisvindende ostemager André. Fremstillet af økologisk komælk - med omtanke for dyr og natur, på Andrés gård i Kinderdijk, Holland siden 1980. Osten smager bedst, når den får lov til at temperere i mindst en time inden servering.

Leverandør: Marion

 

Set i Glostrup

vnr. 347054

CHILISAUCE SRIRACHA BLACKOUT 200 ML
Kr. 31,99 pr. fl.

Et kæmpe step op på stærkhedsskalaen ift. den velkendte Sriracha Hot Chilisauce fra samme mærke. Denne er god ikke for sarte sjæle, da den Kan anvendes som toppping på diverse retter eller som hovedingrediens i stærke dressinger som f.eks. chilimayonnaise.

Leverandør: Kreyenhop & Kluge Gmbh & Co.

 

Findes i Glostrup

vnr. 346590

HVIDVIN CHASSAGNE MONTRACHET 75 CL
Kr. 449,99 pr. fl.

Vinen har en diskret duft af ristet egetræsfade, der efterfølges af elegante blomster- og pæreraromaer. Smagen er kraftig, velafbalanceret og tæt, med blandt andet dejlige noter af brioche. Afslutningen er vedvarende og meget aromatisk.

Leverandør: Johs M Klein Distribution A/S

 

De Små Giganter

De Små Giganter er passionerede leverandører, som alle har dét tilfælles, at deres (lokalproducerede) produkter har en god, spændende historie.

Og selvom de er små, kan de sagtens levere til de store.

Flere gange i løbet af et kvartal vil du kunne opleve "De Små Giganter" i vores butikker.


”Mad med en historie smager bedre”.

Læs mere om De Små Giganter