Nyheder i vores butikker i København og Glostrup

Her finder du nyheder, som netop er landet i butikkerne eller som er på vej.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, leverandørsvigt, prisændringer samt "trykfejl". 

 

Set i Glostrup

vnr. 267339

PIDY CANNELONI CHOKO/KOKOS MINI 110 STK.

Kr. 349,99 pr. krt.

Endnu et pletskud fra Pidy mærket. En lille sprød vaffel, som er klar til alverdens fyld. Brug den til desserten og kagebordet. Vaflen eller Cannelonien, som den også hedder, måler ø2 cm og er 5 cm høj. Vil du lave en himmelsk hapser, så fyld hindbærmousse i det lille rør – ”mums* siger vi bare.

Leverandør: Nordana A/S

 

Set i København

vnr. 330053

CHEFSCUT SYLTET RØDKÅL 1 KG

42,99 pr. pk.

Gør det nemt for dig selv i en travl tid og brug råvarer der allerede er forarbejdet. Vi har altid et stort udvalg af frisk frugt og grønt, der er snittet, hakket, strimlet og pakket, så du blot skal bruge tid på at åbne pakken og bruge den til det formal du skal. Prøv fx lækre rødløg, der er syltet og strimlet.     

Leverandør: Cater Grønt Snitgrønt

 

Set i begge butikker

vnr. 340671

VEGAN MØRK OVERTRÆKSCHOKOLADE 2,5 KG

339,99 pr. ps.

Denne mørke chokolade er lavet af 100 % plantebaserede ingredienser uden spor af mælk eller mejeriprodukter, men den giver dig stadig den cremede og traditionelle chokoladesmag. Helt perfekt for dine kunder, der ønsker at nyde uden nogen animalske ingredienser.

Leverandør: Barry Callebaut

 

Set i begge butikker

vnr. 341856

TØRRET MANGO 200 G

29,99 pr. ps.

Disse tørrede mangoer kommer i store og bløde skiver, med en skøn naturlig smag og aroma. Hemmeligheden bag den gode smag starter med brugen af ​​moden og naturligt sød frugt. De høstes først når frugten er helt moden, så den når at udvikle sig til sit fulde potentiale i solen. Det tager længere tid, men man kan mærke på den gode smag!
Leverandør: Dallia ApS

 

Set i København

vnr. 341937

CHAMPAGNE DE COMTES BLANC 2012

1.399,99 pr. fl.

Denne champagne er udelukkende sammensat af Chardonnay-druer dyrket på top vinmarker i den prestigefyldte Côte des Blancs. Den kan ses som det ultimative udtryk for Tattinger-stilen. Dette er årgang 2012 og smagen er kendetegnet ved noter af kandiserede citrusfrugter, pærer og abrikoser samt brioche-aromaer, herunder citronmarengs, nougat og mandel. Perfekt til en særlig fest og til nytårets skaldyrsforetter.

Leverandør: Johs. M. Klein Distribution A/S

 

Set i Glostrup (FROST)

vnr. 342014

THOMSEN HØNS I ASPARGES 2 KG 

189,99 pr. ps. til og med d. 30/12/2022.

Med høns i asparges fra Thomsen kan du spare tid I køkkenet, men ikke gå på kompromis med kvaliteten. Uanset om du ønsker conveniencevarer i fx frugt & grønt, mejeri eller på frost, så har vi et stort udvalg at vælge imellem. 
Leverandør: Thomsen Food Line A/S

 

Findes i begge butikker

vnr. 342407

COPA DEL MONDO VM RØDVIN 75 CL.

Tilbud: Kr. 50,00 pr. fl. gælder til og med d. 31/12/2022

For første gang nogensinde afholdes VM i fodbold i vinterhalvåret. Derfor har Bodegas Care skabt en VM rødvin. For Vinterhalvåret er rødvinsæson. Intens sort kirsebærfarve med violette toner. D.O.P. Cariñena, nordøst for Spanien. Højde fra 600 til 800 meter, kontinental Middelhavsklima, lav nedbør med under 250 liter, kold og tør vind kaldet Cierzo.
Leverandør: Glud vin

 

Findes i begge butikker

vnr. 342468

MALENES GLØGG M. RØDVIN OG KIRSEBÆR 75 CL.

64,99 pr. fl.

Rødvinsgløgg tilsmagt med kirsebær og en blanding af varme krydderier, der gør den drikbar hele vinteren. Den har en mild sødme, der ikke overstyrer. Den smager rigtig godt og er en perfekt ledsager til nystegte æbleskiver med god syltetøj.

Leverandør: Interbrands Denmark

 

Set i begge butikker

vnr. 342682

ØSTERS NORMANDI #5 12 STK

49,00 pr. bk. (12 stk.)

Friske franske østers, som i den grad viser, hvad Frankrigs nordvestlige kyst har at byde på. Smagen på netop disse er frisk og ren, med den naturlige smag af salt fra havvandet. Den kan suppleres med utallige råvarer, hvor det kun er fantasien der sætter grænserne.

Leverandør: J. J. Export International

 

Findes i begge butikker

vnr. 342862

THISE SMØR AF GRÆSMÆLK 100 G

15,99 pr. bk.

Denne smør er fremstillet af fløde fra græsmælk, som stammer fra køer der udelukkende fodres med græs, græsmælksprodukter og krydderurter. Og så er der ellers drejet på mange greb og håndtag i smørproduktionen: Græsmælksfløden syrnes ved en lavere temperatur og i længere tid end normal thise smør. Smørret smager mere af smør, smagen er mere intens, dybere, bredere og mere aromatisk.

Leverandør: Thise Mejeri Amba

 

Set i København

vnr. 343277

PORTVIN NOVAL LBV 2016

159,99 pr. fl.

Det er en lækker portvin, som er rig og kompleks med smukke noter af brombær og solbær, samt antydninger af krydderier, mørk chokolade og mintagtig friskhed. Denne koncentrerede portvin, præsenterer en bred, afrundet tekstur, der fører til en lang og harmonisk finish.

Leverandør: Johs. M. Klein Distribution A/S

 

Findes i Glostrup

vnr. 343595

MOUNTAIN DEW BAJA MANGO GEM 35,5 cl

5,79 pr. ds. ex pant

Mountain Dew er sodavanden fra USA, som de fleste nok kender. Vi har fået en ny variant på hylden, nemlig Baja Mango Gem, som er super forfriskende med en lækker sød smag af mango. I vores drikkevareafdelinger har vi masser af sodavandsmærker på hylderne, både danske og udenlandske.

Leverandør: TWC Water

 

De Små Giganter

De Små Giganter er passionerede leverandører, som alle har dét tilfælles, at deres (lokalproducerede) produkter har en god, spændende historie.

Og selvom de er små, kan de sagtens levere til de store.

Flere gange i løbet af et kvartal vil du kunne opleve "De Små Giganter" i vores butikker.


”Mad med en historie smager bedre”.

Læs mere om De Små Giganter