Nyheder i vores butikker i København og Glostrup

Her finder du nyheder, som netop er landet i butikkerne eller som er på vej.

Vi skifter varerne hver 14. dag, så du altid kan være opdateret 😊.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, leverandørsvigt, prisændringer samt "trykfejl". 

 

Findes i begge butikker

vnr. 339369

BOMBAY BICYCLE 4,2% 33 CL

18,79 pr. fl.

Denne robuste indiske pale ale, som er øl nummer 1 i Indien, er brygget af Freedom Brewery for United Breweries Group (Kingfisher Beer UK) i samarbejde med øl-eksperter og flere indiske kokke. Det er en fyldig IPA med tropiske frugt- og citrusnoter kombineret med en afbalanceret bitterhed, der forbedrer varmen og krydderiet i det indiske køkken.

Leverandør: Premium Beer & Beverages A/S

 

Findes i begge butikker

vnr. 337563

SALSA DIP MILD 453 G

17,99 pr. gl.

Vores salsa dip fra La Costeña er altid en favorit hos os på grund af sin unikke smag. Den er lavet med 70% tomater, samt jalapenos, hvidløg, løg, coriander, peber. La Costaña salsa dip er perfekt til mexicanske snacks som tortilla chips, tacos, nachos og wraps.

Leverandør: Unifood

 

Findes i begge butikker

vnr. 337852

ALKOHOLFRI MOJITO 0% 25 CL

14,79 pr. ds.

ISH Mojito er en prisvindende alkoholfri cocktail lavet på vores egen ISH Caribbean Spiced Spirit, lime og Marokkansk mynte. En klassisk cocktail uden alkohol, der leverer på smag og giver den autentiske oplevelse vi forventer.

Leverandør: ISH Spirits ApS

 

Findes i begge butikker

vnr. 338709

BOLLINGER CHAMPAGNE PNTX17 75 CL

1.109,00 pr. fl.

Denne Prestige Cuvée champagne er lavet på 100% Pinot Noir, primært fra 1. Cru Tauxières. Her er tale om en eksklusiv "Limited Edition" som har lagret på magnumflaske før frigivelse. Perfekt når der er noget særligt, som skal fejres.

Leverandør: Philipson Wine ApS

 

Findes i begge butikker

vnr. 338528

BLÅFINNET TUNFILETER I ØKOLOGISK EKSTRA JOMFRU OLIVENOLIE "SICILIA IGP" 320 G

249,99 pr. gl

Blåfinnet tun (som kaldes rød tun i Italien) er den meste eksklusive og sjældne tun i verden. Tunen fanges af fiskerfamilien Testa, som er én ud af kun 21 både, som har tilladelse til at fange den blåfinnede tun i Middelhavet. Når tunen fanges, må der ikke bruges trawl eller moderne fangstredskaber og fangstsæsonen er meget kort (fra d. 26/5 til d. 1/7). Tunen skal fanges levende og bliver derefter sat i bassin. Fra tunen ”slagtes” til den fryses ned, må der ikke gå mere end 4 min. og kun specialister kan gøre dette. Kødet har en marmoreret overflade med en saftig blød tekstur og fine fibre som smelter i munden.

Leverandør: PBA/Peter Bjerregaard

 

 

 

Findes i begge butikker

vnr. 338487

FJERKRÆ FRANKFURTER CA 1 KG

74,99 pr. pk.

Disse smagfulde frankfurterpølser på 100 g er et hit til sommerbordet. Pølsen har en dejlig tekstur med små stykker af fjerkræ, så der er noget at tygge på. Hvis den serveres med hjemmelavet kold kartoffelsalat, så er sommerhyggen sikret. Det anbefales at pølsen steges ved svag varme.

Leverandør: Delitaste ApS

 

Findes i København

vnr. 337860

KNÆKBRØD SURDEJ M/BIRKES 440 G

69,99 pr. pk.

Knækbrødet er bagt på surdej og egner sig glimrende til morgenmaden, ostetallerkenen og som basis for aftenens snack. Eller bare som det er med smør. Olof Viktors bager alt i hånden fra bunden med kun naturlige ingredienser. Siden 2002 har de fremstillet og bagt deres bagerhåndværksprodukter af højeste kvalitet i smukke Österlen.

Leverandør: Olof Viktors i Glemminge AB

 

Findes i København

vnr. 339546

PANCETTA ARROTOLATA 80 G

29,99 pr. bk.

Arrotolata betyder rullet. Denne pancetta er således saltet, rullet og skiveskåret. Den kan serveres som del af en antipasti servering eller i en sandwich, og det smager fantastisk. Prøv fx at servere en sandwich med godt italiensk brød, mozzarella, avocado og pancetta.

Leverandør: PBA/Peter Bjerregaard

 

Findes i København

vnr. 338915

TØRRET CHILI CHIPOTLE 100 G

49,99 pr. ps.

En jalapeños chili der bliver tørret er en chipotle chili som er meget brugt chili i Mexico. Brug den i gryderetter, til lækker adobo sauce eller til en chili salsa. Chipotle kan ligge mellem 2.500 og 8.000 på scoville skalaen og har en røget og sød smag.

Leverandør: Mexican Heart

 

Findes i Glostrup

vnr. 337689

PECORINO ROSSO FÅREOST CA. 1,4 KG

223,50 pr. kg

Denne Pecorino er udelukkende lavet af pasteuriseret fåremælk. Den har en modningstid på ca. 6 uger. Massen forbliver blød og kompakt, mens smagen er sød og velsmagende. Takket være behandlingen af skorpen, lukkes alle porerne, hvorved man undgår, at der dannes mug under modningsprocessen. Af samme grund, er skorpen ikke spiselig. Produktet passer godt sammen med pålæg, pærer eller honning.

Leverandør: Menu Italiano Denmark A/S

 

Findes i Glostrup

vnr. 339347

GANGALUPO CORATINO OLIVENOLIE 500 ML

174,99 pr. fl.

Gangalupo er en koldpresset ekstra jomfru olivenolie der er produceret på sorten Coratina, den er fra Apuglia i Italien.
Den er frugtig og krydret med karakteristisk grøn mandelsmag og noter af urter, rucola, rosmarin og kaffe. Medium i intensitet og medium bitterhed.
De har opnået 91 point i Flos Olei Guiden (International olivenolie guide)

Leverandør: Hippie House

 

Findes i Glostrup

vnr. 338459

ØKO. TAGGIASCA OLIVEN UDEN STEN 2,7 KG

499,99 pr. gl.

Del Mastro økologiske udstenede Taggiasca oliven ligger i egen EVO, som gør dem ekstra lækre. En mild, blød og rund smag med en snært af nødder. Disse Taggiasca oliven, af mærket Frantoio di Sant Agenta, er fra Ligurien med det mikroklima, der giver bedste kvalitet og smag for Taggiasca.

Leverandør: Del Mastro

 

De Små Giganter

De Små Giganter er passionerede leverandører, som alle har dét tilfælles, at deres (lokalproducerede) produkter har en god, spændende historie.

Og selvom de er små, kan de sagtens levere til de store.

Flere gange i løbet af et kvartal vil du kunne opleve "De Små Giganter" i vores butikker.


”Mad med en historie smager bedre”.

Læs mere om De Små Giganter