incos kød og pålæg

Hos os får du altid førsteklasses kød; uanset hvilket hus, hvilken udskæring og prisklasse du vælger. I afdelingerne har du rig mulighed for både at se og føle på kødet og vælge lige præcis det stykke kød/den udskæring, som du vil have.

I alle tre huse kan du altid spørge vores dygtige team af slagtere og butiksmedarbejdere med passion for kød, hvis du har brug for viden, vejledning eller ønske om særlige udskæringer.

Uanset hvor du foretrækker dit kød fra, kan du få lige den kvalitet du vil have. Listen på oprindelseslande er lang, læs mere om de forskellige lande her.

Produktion efter dit behov Dansk Gastro Kalv Økologi og velfærd Pålæg Vildt og fjerkræ Vores veggie verden
 
 

Særligt i København

I vores produktionslokale i København skæres der efter DINE ønsker og behov. Vi kan fx tilbyde formbøffer, kød i strimler, tern og skiver, stegeflæsk og meget mere – selvfølgelig altid efter din vægtangivelse.

I inco i København tilbyder vi også at krogmodne dit kød. Kødet hænger 3-4 uger eller efter dit ønske. Krogmodet kød er fantastisk i både smag og struktur, dette skyldes at kødets egne enzymer går i gang med at nedbryde kødets fibre, hvilket giver den unikke mørhed.

Dansk Gastro Kalv

Et koncept udarbejdet i samarbejde med Danish Crown Beef og Dansk Cater, som inco Cash & Carry butikkerne er en del af. Dansk gastro kalv omfatter lyst og lækkert kød fra kalve, der er født og opvokset i Danmark, som går frit og har ekstra plads. Kødet er fra udvalgte kalve af kødkvæg, såsom Charolais, Dansk Blåhvid og Hereford. Foderet består af både råmælk og grovfoder.

 
 

Halal-mærket

Vi har mange udskæringer af både kylling-, kalv- og oksekød, som er Halal mærket. I vores kødafdelinger er du altid velkommen til at spørge vores slagtere, hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for hjælp til at finde produkterne.

På inco.dk kan du i vores onlinesortiment sortere efter Halal-ikonet og se de varer, som er Halal. Har du ikke adgang til onlinesortimentet, kan du få det her.  

Økologi

Vores sortiment inden for økologisk kød udvides stadig. Okse- og svinekød med ”Friland Økologi”-mærket sikrer dig, at kødet kommer fra dyr, som er født, opvokset og slagtet i Danmark. Derudover at dyret har haft gode opvækstbetingelser som fx adgang til frilandsmarker, lever af 100% økologisk foder og har masser af plads. 

Bertels Gris er et brand, som vi er ærekære omkring. Kødet kommer nemlig fra grise, der har haft et godt liv, med andre ord - gris med krølle på halen. Mærket er økologisk, modtager af 3 dyrevelfærdshjerter og anbefales af dyrenes beskyttelse. 

På vores online sortiment kan du filtere på "Dyrevelfærd", og se alt vi har i sortiment med dyrevelfærdshjerter. 

 
 

Pålæg

Vores sortiment af pølser, pålæg, fjerkræ og salater kan også dække ethvert behov. Uanset om du skal lave den helt store tapasanretning, finde fyld til din bagel eller sandwich, så har vi et bredt udvalg af alt fra salater og pølser til patéer. Både som helt pålæg eller skåret. 

Vildt og fjerkræ

Vores udvalg af fjerkræ spænder fra konventionelle, til øko og frilandsvarianter, i både hele og udskårne versioner. Også vagtler, poussiner, gæs og kalkuner finder vej til vores hylder. Og du kan selvfølgelig også finde fjerkræ på frost.

Når vildtsæsonen er i gang, har vi også altid friske forsyninger af det godt dansk vildt, både som hele kødstykker, hakket eller som pålægsvarer.

 
 

Smagfulde alternativer

I inco Cash & Carry har du altid mulighed for at vælge kødfrit. Det behøver ikke at være „køde­ligt” at vælge veganske eller vegetariske alternativer. Faktisk har vi samlet en side kaldet vores veggie verden, hvor du kan læse meget mere.


I alle vores butikker finder du et stort udvalg af varer, som giver dig mulighed for at finde erstatninger til de konventionelle kød­- og på­lægsprodukter – uden at gøre det hverken kedeligt eller besværligt.
Samtidig følger vi tæt med i tidens trends og vores leverandørers produktudvikling, så vi er sikre på, at have de nyeste produkter på hylderne… altid!

Vores leverandører med veggie-varer er tit ude i vores butikker og stå demo. Så hold dig opdateret på vores sociale medier, hvor vi gennem vores stories deler billeder og videoer fra vores demodage.