Karriere

Kære kommende inco medarbejder!

Tak fordi du har vist interesse for inco Cash & Carry, og har lyst til at blive vores næste kollega. Vi har skrevet lidt om hvordan vi opfatter vores gode arbejdsplads og vores arbejdsforhold; så du er godt forberedt til en evt. samtale.

Ønsker du at søge job i inco Aarhus skal du klikke her

Uopfordret ansøgning til København/Glostrup: klik her

Herunder kan du se eventuelle ledige stillinger i København/Glostrup:

 

Om dagligdagen og vores opfattelse af service:

Alt efter hvilken afdeling, du vil blive ansat i, er der naturligvis daglige faste opgaver, der skal udføres hver dag og til tiden. Vi arbejder alle sammen med en eller anden form for deadline og det skal man kunne lide.

Ikke én dag er ens. Vi har så mange forskellige kunder, som er gode til at udfordre os på vores måde at gøre tingene på, og hele tiden stiller krav til, at vi bliver bedre og bedre og yder den bedste service til hver en tid.

Vores kunder er professionelle og har sin egen forretning af drifte, så derfor ved vi også, at vores kunder har sparsomt med tid og det skal vi respektere. Vi skal gøre det nemt for vores kunder hele tiden; hvad enten det gælder, at der skal være varer nok på hylderne, at de får den hjælp de skal have, eller at de hele tiden skal inspireres og mødes med faglig ekspertise og professionalisme - og selvfølgelig med en rigtig god service, som det altoverskyggende!

Men hvad er god service så for en størrelse i inco?

For os er god service; at smile, være åben, møde kundernes blik, være opsøgende på kunders adfærd, gøre dét ekstra, som gør at kunderne har fået en god oplevelse. Det er forskelligt, hvad det kan være, men vores kunder er vant til at yde service selv, så de stiller store krav og forventer meget mere af os, end du måske ”normalt” er vant til. Jargonen er direkte og der vil være kontant afregning, så det skal du kunne lide, for at kunne arbejde her.

De fleste af vores kunder er vilde med en frisk bemærkning, fx en snak om weekendens (fodbold)kampe; så tag gerne sådanne ting med på arbejde, så vil du opleve en rigtig dejlig respons på situationer, som måske kan være lidt svære at løse indimellem.

Men service for os er også, at der er varer (nok) på hylderne; at vi løser kundernes efterspørgsel, hvad enten det gælder om at skaffe varer hjem eller hvordan de kan inspireres til en endnu bedre menu til deres gæster.

Vi er glade for at arbejde i inco Cash & Carry – og mange af os, har gjort det i flere år! Det betyder, at vi tænker på inco, som en ekstra familie. Vi værner om inco på alle punkter og vil gerne udvikle forretningen (familien), passe på den, så den bliver ved med at eksistere. Af personalegoder får du både personaleforening, sundhedsforsikring og kantineordning med, når du bliver en del af inco. 

Vi har langt til loftet! Ja, der er en ledelse, der sætter de overordnede rammer, men organisationen er flad alligevel. Vi tager vores kollegaers meninger/holdninger seriøst og respekterer hinanden meget. Vi er ikke alle ens (tak for det!), og det er en vigtig værdi at holde fast i hos os. Én er god til det ene og en anden til noget andet – vi spiller alle en rolle, for at firmaet kører hver dag, så det værner vi om.

Nedenunder kan du læse et udpluk af vores medarbejders opfattelse af inco:

"Det er dejligt at være ansat i inco, fordi der er frihed under ansvar – alle hjælper hinanden – og her er en super god stemning."

”Jeg er glad for at kunne arbejde et sted, der giver mig plads og lov til at udvikle mig selv. Det giver mig udfordringer i min hverdag. Et sted, hvor ikke 2 dage er ens."

"Når jeg står op hver morgen, glæder jeg mig utrolig meget til at komme på arbejde. Det skyldes de mange rigtig gode arbejdskollegaer samt et meget afvekslende arbejde med frihed under ansvar. Den hjertelige jargon man hører blandt såvel medarbejdere som kunder gør, at man ikke kan være andet end glad hele dagen. inco er Danmarks absolut bedste arbejdsplads.”

”Gode, hjælpsomme og dygtige kollegaer. Der er altid god stemning blandt personalet. Vi gør noget for at styrke sammenholdet blandt personalet med bl.a DHL løb, sommerfest, julefrokost og fredagsbar. Gode arbejdstider i forhold til i detailbranchen."

”En meget speciel og god inco ånd. Team følelse. Vi står sammen. Arbejdsplads med frihed under ansvar.”

”I inco er der plads til mangfoldigheden, vi er fra ung til gammel, tværfaglig og socialt på vidt forskellige plan, men når vi går ind af døren er vi sammen om at nå et fælles mål. Selvfølgelig er der hierarki (ledelse), men hierarki opleves ikke i dagligdagen og viser sig kun ved behov."

”Der sker noget nyt hver dag. Super fede kollegaer. Super fede kunder, som man kan lære meget af. Der bliver lyttet til én.”

”inco er en super arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed og hvor alle passer ind – i et super sammenhold. Samtidig er det et super spændende job, hvor dagene altid er afvekslende. Derudover kan man selv komme med idéer og være med til at udvikle sortimentet og se ens egen idéer få succes. Service og kunder er i 100% fokus og det er en fornøjelse at kunne yde en god service til alle kunder”.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!